nilufer kis bizim hislerimiz zamanla bozuldu mu ne bende artik karisik duygular icersindeyim
hepten dengesizzz oldukk..bi havalarda uçuorum bi yerlerde sürünüyorum...:çok üzgünüm:
hayırlısı neyse o olsun yarabbim
hihoyyyt hamile olan arkadasim senin nasildi hamilelik belirtin adetten sonra mi kasiklarin agridi ben anliyamadim biraz bizi hamilelik tecrubenle aydinlatirmisin sekerim:enbuyukkk:
evet canım ya işim vardı napayım şimdide yemek var sırada bitmiyo bu işler yahu mahrum kaldım bugün topikten Çok üzgünüm çoookdılnur hareketlendı burasu halaylar cekıldı kacırdın yıne
ooo baya kalabalıklaşmış burası keyifler iyi görünüyor kızlar nabersiniz bakalım :dance:
evet canım daha dikkatli olmam lazım ama geçen hamileliğimde çok pipirikli davrandım şimdi pek üzerine düşmemeye çalışıyorum..sesızdenız hg cnm kendını hamıle olduguna yavas yavas ınandır bence cok dıkkat et kendıne cunku sen daha once dusukte yapmıstın cok dıkkatlı olmalısın
anam kızz hamilemiyim yoksaaa=))))) bak bu var bende...bende üzülüyorum ama öyle her şeyini tersliyorum durmadan...karşıdan bakıyorum ay canımm ya niye böyle dedim diyorum kendkendime bişi soruyo takkk cevap hazır bende ..nerdeyse boğucamm....adt olacagımız zaman heyheyler basıyo bızı ayy o sınır bende vardı aynı senın gıbı bende adama ters davranıyom sonrada uzuluyodum cok kotuydum yanı o bıle olmustu yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?