Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ooo baya kalabalıklaşmış burası keyifler iyi görünüyor kızlar nabersiniz bakalım :dance:

of ulen efkar bastı sankimm benii..ben zaten iki gündür çoksinirliyim benimkini haşayıp duruyorum valla... bi çakcak sinek gibi yapışcem bugun hiç bişi demiyorum tutuyorum artık kendimi..sinir sistemim bozuk ...hafta sonuda yapmadığını bırakmadı yemekleremi çıkarmadı aşkım yaa..hemde denize karşı..stresimi atim diye.....bi sinir var üstümde..

hihoyyyt hamile olan arkadasim senin nasildi hamilelik belirtin adetten sonra mi kasiklarin agridi ben anliyamadim biraz bizi hamilelik tecrubenle aydinlatirmisin sekerim:enbuyukkk:

bana mı sordun bilmiyorum canım ama yine de yazayım
benim adet günüme daha var 23 nisandı
cumartesi günü lekelenme oldu ve test yaptım daha yeni olmasına rağmen ikinci çizgi çok koyuydu bende inanamadım..
neyse belirtilere gelelim...
kasıklarımda hafif batmalar oluyodu ve seyremeler
uyku hali
diş ağrısı(dolgulu dişim hafif hafif sancıyodu)
tv de ne görürsem canım istiyodu:)
kat kat giyinmeme rağmen çok üşüyodum
göğüs uçlarımdaki halkalar koyulaştı ve halkaların için mavi damarlar belirmeye başladı
göğüslerim kaşınıyodu
ve bacaklarımda ağrılar oldu
cildim inanılmaz parlamaya başladı
çok susuyodum ve haliyle sık idrara çıkıyodum
ruh halime gelince mutsuz ve hep sinirlirliydim..durgunlaştım..

işte böyle....

hs geldin dil_nur iyi bakalim adetim bitti; bugun kacinci gun hmmm sekizinde bitmisti 12. gun adetim biteli bakalim hayirlisi

adt olacagımız zaman heyheyler basıyo bızı ayy o sınır bende vardı aynı senın gıbı bende adama ters davranıyom sonrada uzuluyodum cok kotuydum yanı o bıle olmustu yanı

dılnur hareketlendı burasu halaylar cekıldı kacırdın yıne
evet canım ya işim vardı napayım şimdide yemek var sırada bitmiyo bu işler yahu mahrum kaldım bugün topikten Çok üzgünüm çoook
yine arada girip bakmadan duramıyorumkaydirigubbakcemile3

ooo baya kalabalıklaşmış burası keyifler iyi görünüyor kızlar nabersiniz bakalım :dance:

hışgeldin kuşum..yok beee ne iyisi kızz..halayları çektik oynadık çokşükür ama stres geçmiyoo..herkez hamile kalmadan olmuyoo ..bursa yolları açılmaya başladı darısı başımızaa....

kis sessiz denis senin kac haftalik baya bir belirti yasiyorsun sen hayirli gebelikler allah tamamina erdirsin sen adettin bitti kac gun sonra test yaptin

sesızdenız hg cnm kendını hamıle olduguna yavas yavas ınandır bence cok dıkkat et kendıne cunku sen daha once dusukte yapmıstın cok dıkkatlı olmalısın
evet canım daha dikkatli olmam lazım ama geçen hamileliğimde çok pipirikli davrandım şimdi pek üzerine düşmemeye çalışıyorum..
sadece kasıklarımdaki ağrı dışında pek düşünmemeye bununla birlikte de dikkat etmeye çalışıyırum tabi
bu arada aramızda 1 hafta var bende netten hesapladınm 4+2 çıktı

adt olacagımız zaman heyheyler basıyo bızı ayy o sınır bende vardı aynı senın gıbı bende adama ters davranıyom sonrada uzuluyodum cok kotuydum yanı o bıle olmustu yanı
anam kızz hamilemiyim yoksaaa=))))) bak bu var bende...bende üzülüyorum ama öyle her şeyini tersliyorum durmadan...karşıdan bakıyorum ay canımm ya niye böyle dedim diyorum kendkendime bişi soruyo takkk cevap hazır bende ..nerdeyse boğucamm....
hemen kaçıyo benimkide busefer hepten üzülüyorum ama bi dengesizzzimm..işallahh sen gibiyimdir canım haftasonu belliolur atıkın

hlymms hamilelik nasıl gidiyor ay canım biraz yazdıklarınızı okudum da bende de sinir var ama stresten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…