hoşbulduk canım hadi bakalım hayırlısıhs geldin dil_nur iyi bakalim adetim bitti; bugun kacinci gun hmmm sekizinde bitmisti 12. gun adetim biteli bakalim hayirlisi
Hoşbuldum tatlım valla bende öyle çok stresliyim yine ara kanamam var bursanın yolları açılsada önce benim tamir olmam lazım galibahışgeldin kuşum..yok beee ne iyisi kızz..halayları çektik oynadık çokşükür ama stres geçmiyoo..herkez hamile kalmadan olmuyoo ..bursa yolları açılmaya başladı darısı başımızaa....
hs geldin niran iyidir senden naber?
of ulen efkar bastı sankimm benii..ben zaten iki gündür çoksinirliyim benimkini haşayıp duruyorum valla... bi çakcak sinek gibi yapışcem bugun hiç bişi demiyorum tutuyorum artık kendimi..sinir sistemim bozuk ...hafta sonuda yapmadığını bırakmadı yemekleremi çıkarmadı aşkım yaa..hemde denize karşı..stresimi atim diye.....bi sinir var üstümde..
oy kuzum benim ne oldu kıs sana daha günün bile geçmedi galiba bu ne karamsarlık yapma ama :teselli:
selam kızlar nasılsınız
evet canım daha dikkatli olmam lazım ama geçen hamileliğimde çok pipirikli davrandım şimdi pek üzerine düşmemeye çalışıyorum..
sadece kasıklarımdaki ağrı dışında pek düşünmemeye bununla birlikte de dikkat etmeye çalışıyırum tabi
bu arada aramızda 1 hafta var bende netten hesapladınm 4+2 çıktı
anam kızz hamilemiyim yoksaaa=))))) bak bu var bende...bende üzülüyorum ama öyle her şeyini tersliyorum durmadan...karşıdan bakıyorum ay canımm ya niye böyle dedim diyorum kendkendime bişi soruyo takkk cevap hazır bende ..nerdeyse boğucamm....
hemen kaçıyo benimkide busefer hepten üzülüyorum ama bi dengesizzzimm..işallahh sen gibiyimdir canım haftasonu belliolur atıkın
hlymms - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
hlymms sana da hayirli gebelik donemleri allah tamamina erdirsin
canım eğer bu ruh hali değişimi diğer aylardan farklı geliyosa ki bunu sadece sen anlayabilirsin,hamiş olabilirsin canım dikkat et.benim ki çok erken belli oldu ya seninle hemen hemen aynıydı adet günümüz belki sende test yapsan çıkar canım ya ne dersin?
hlymms hamilelik nasıl gidiyor ay canım biraz yazdıklarınızı okudum da bende de sinir var ama stresten
bu sinir mevsimsel mi yoksa hamileliktenmi ki :1no2:
haftasonu bende bizimkine yapmadığımı bırakmadım nerseyse benneyaptımki
nilufer duygusal bozukluk yasiyosan test yaptir sekerim sesiz deniz belirtileri yazmis sana uyuor mu?
Deme kız onlarada yazık aslında onlarda bunun stresini bizle birlikte yaşıyorlar ama belli etmiyorlar ya onlarda üstümüze gelseydi napardık hiç yoktan anlayış gösteriyolar oyüzden bu konuda şanslıyız valla yoksa 2 katı fazla yıpranırdıka.sevt haklısın canımm...stresi bir hafta önceden sardı...olmayacak diye sinirleniyorum galiba...benimkine ondanmı sinirleniyorum bilmem ..yapamadın dicem nerdeyse ayıp olcak adamabenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
hoşbulduk canım hadi bakalım hayırlısı
Hoşbuldum tatlım valla bende öyle çok stresliyim yine ara kanamam var bursanın yolları açılsada önce benim tamir olmam lazım galiba
ayy yapayımmı kuşum..cidden bizim aynıydı senın neden bukadar erken belli oldu yavruşum...kaçgün önce yaptın testi???
kızlar sanırım en belirgin özelliği göğüs ağrısı değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?