nirancım o herkeste olmuyo benim sadece dokununca hafif acıyo..
mesela ilk düşüğüm de göğüslerim patlıycak gibi çok ağrıyodu ama bunda yok şükür
nilüferciğim ara kanama bazen düşükten de oluyor yani fark etmeden bebek düşüyor sen bir doktora gitsene
haaaa bir sey daha soracam kizlar bu adet belirtileri hamileligin ilk haftasinda da olur mu? lazanyanin yanina hangi corba yapimmm??,
ilacın yan etkilerinde yazıyor ama ben doktora gitmedim henüz canım aslında aramayıda düşündüm ama arayasım yok herşeye gıcık oluyom derdimi anlatmak istemiyom hiçbişey duymak istemiyom ya :çok üzgünüm:allah allah yine arakanamamı(((((((((((tühh yaa...kullandığın ilaçtan olabilirmi????doktorun ne dedi??
bende yok hayatım arakanama.zaten ben olursam artık adet olurum az kaldı..24ü..günüm...diloşun arakanaması varmışş...
Kızlar ben 24 olmam gerekıodu17sınde oldum ama bır gun surdu ve az geldı.ve sadece lekeneme var ogunden beı sızce neden olur
ara kanama her hamilelikte görülür mü kızlar
selam canım bu arada meslektaşıza.s evet canım ben daha önce düşük yapmıştım ama hamile kaldığımı geç öğrendim ara kanama geçirmiştim ve onu regl sandım sonra da düşük oldu zaten
canım bazen mevsim geçişlerin de olabilir ama yine de için rahat etsin bir test al bak hemen
doğal yolla kaldım canım kesem gelişmemişti 5 haftalıktı şubatta düşük oldu hiç korunmadım şimdide hamileyim şükürcanım sende mi düşük geçirdin peki neden olmuştu tedeavi ile mi hamile kaldın yoksa doğal yolla mı?
Kızlar ben 24 olmam gerekıodu17sınde oldum ama bır gun surdu ve az geldı.ve sadece lekeneme var ogunden beı sızce neden olur
6 AYDIR TEST YAPMAKTAN BUNALDIM HEP TEK CIZGI YINE OYLE OLUCKA DIE ALAMIYORUMKImirmirmirmirmirmirmirmir
doğal yolla kaldım canım kesem gelişmemişti 5 haftalıktı şubatta düşük oldu hiç korunmadım şimdide hamileyim şükür
canım bu lekelenmenin rengi kahverengi miydi?
Genelde kahverengi olur benim öyleydi,test yaptın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?