Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

şekerciğim üzülme o zaman biraz daha bekle zaten tipik hamilelik belirtileri bir süre sonra kendini gösterecektir sen ne zamandır bekliyosun çocuk için

6 aydır ıstıyorum ama benım vajınusmus problemım vardı buay tam anlamıyla bışıylr oldu mıgdem bulnanıyo uykum var psıkolojık etkılenıyorum galıba

bak sense stres yapmışsın kızz...ilaç kullanıyosun neticede tatlım ...bi sorsaydın..senin önümüzdeki ay düzene girer artık moral bozma tatlışım yeni içmeye başladın ilacıı

sessizdenizim senin adet günün kaçındaydı normalde...bizim aramızda yinede 2-3 gun vardı galiba dimiiiii
canım benim ki 23 nisandı
ankarda iyi bir jinekolog var mı
aysencim sen ankaranın neresindensin bilmiyorum ama bayındır hastanesinde halime sezer kaya var ama özel sigortanın olması lazım
bide çağ hastanesinde emine sennur yorulmaz varmış onu tavsiye ettiler bana ssk yada bakıyomuş ben halime hanıma gidiyorum ama poliçem dolmadan hamile kaldığım için belki emine hanıma giderim belli olmaz

6 aydır ıstıyorum ama benım vajınusmus problemım vardı buay tam anlamıyla bışıylr oldu mıgdem bulnanıyo uykum var psıkolojık etkılenıyorum galıba

evet canım stres etkiler ama daha çok erken ya niye bu kadar stres yapıyorsunuz bak ben 4 yıldır bekliyorum tedaviler doktorlar falan yine de inanıyorum ve stresten uzak durmaya çalışıyorum

çabuk gell hadi bakim....:lepi:
geldim bileeee
iyyyiiiyimm kıııı turp gibiyim...keşke midem bulansa kasıklarım ağrısa falan filan..yoooohhh maşşaalllahım var
kendi kendine degircen kısdelikafadulden
haaaa bir sey daha soracam kizlar bu adet belirtileri hamileligin ilk haftasinda da olur mu? lazanyanin yanina hangi corba yapimmm??,
yemekten bahsetmak yok hamişler var yazık yaakaydirigubbakcemile3
güzelim bak dr herşeyden haberdar et ki senin durumunun farkında olsun ona göre davransın yaw
selam rufeyde sen neler yapıyorsun var mı bir gelişme
a.s... canım ya bende durum aynı bu 2. ay dogum kontrol hapı kullanıyorum şimdilik biraz düzene girsin bakalım hayırlısı olur inşallah....

cnm ılk önce akıntıyla pembe leklenme oldu ama suan kahve rengı

canım umutlandırmayayım ama eğer daha önce böyle bişe yaşamadıysan bu hamililik belirtisi olabilir hemen test yap bence...
kızlar bende herkesi test yamaya zorluyomuşum gibi oldu ama inanın sizin için söylüyorum,hamilelik varsa dikkat edin diye

hadii yaa..benimde 24..ama net 27 hesaplıyoo...dur bakalım bende işçıkışı bulabilirsem eczaneden alayım 2-3 tane...yapayım bugünlerde..bulursam birisini yarın yapayım bende ya heveslendim...kız bu testleri satan firme iyi para kırıyodur hee ciklet gibi satılıyoo baksanaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sessizdeniz hayırlı olsun canım çaok sevindim valla halay çekmeten kollarım koptu bebişin gelişine.kaydirigubbakcemile5

canım benim ki normal adet kanaması gibiydi sancılar her şey aynı yani anlamadım bile:çok üzgünüm:

canım yaa sen böyle dedin aklıma takıldı şimdi iki aydır benimde öyle oluyor normal sancı ağrı hepsi var sadece daha kısa sürüyor 7-8 gün olan 4-5 günde bitiyor :1no2: bide karnımda acayip şişlik var :uhm: test alsammıki yaa CADIARZU

evet canım stres etkiler ama daha çok erken ya niye bu kadar stres yapıyorsunuz bak ben 4 yıldır bekliyorum tedaviler doktorlar falan yine de inanıyorum ve stresten uzak durmaya çalışıyorum

haklısın cnm stres yapmıycam dıorum yıne de tutamıyorum kendımı ıste ah bu ben

firmacımısın kız yoksa))))bu testleri senmi satıyon eczanelere)))yapın yapın diye üçer beşer aldırıon)))))
şaka biryana canım tabii erken öğrenirsek daha dikkatli oluruz..mesela ben sigarayı bırakıcam hemen..şimdi nasılsa yok diye son sigaram diye diye tüttürüyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…