mirmirmirmir mirmirmirmir kizlar benim biraz uykum var birz kestirip geleyim grszmirmirmirmir benim soruma cevap alamadim hamile arkadaslaaaaaaar diyorum ki ilk hafta hamilelik belirtisi olurmu?
şekerciğim üzülme o zaman biraz daha bekle zaten tipik hamilelik belirtileri bir süre sonra kendini gösterecektir sen ne zamandır bekliyosun çocuk için
ilacın yan etkilerinde yazıyor ama ben doktora gitmedim henüz canım aslında aramayıda düşündüm ama arayasım yok herşeye gıcık oluyom derdimi anlatmak istemiyom hiçbişey duymak istemiyom ya :çok üzgünüm:
Nİrancım ara kanama kısa mı sürer nasıl olur?
canım benim ki 23 nisandısessizdenizim senin adet günün kaçındaydı normalde...bizim aramızda yinede 2-3 gun vardı galiba dimiiiii
aysencim sen ankaranın neresindensin bilmiyorum ama bayındır hastanesinde halime sezer kaya var ama özel sigortanın olması lazımankarda iyi bir jinekolog var mı
6 aydır ıstıyorum ama benım vajınusmus problemım vardı buay tam anlamıyla bışıylr oldu mıgdem bulnanıyo uykum var psıkolojık etkılenıyorum galıba
geldim bileeeeçabuk gell hadi bakim....:lepi:
kendi kendineiyyyiiiyimm kıııı turp gibiyim...keşke midem bulansa kasıklarım ağrısa falan filan..yoooohhh maşşaalllahım var
yemekten bahsetmak yok hamişler var yazık yaakaydirigubbakcemile3haaaa bir sey daha soracam kizlar bu adet belirtileri hamileligin ilk haftasinda da olur mu? lazanyanin yanina hangi corba yapimmm??,
güzelim bak dr herşeyden haberdar et ki senin durumunun farkında olsun ona göre davransın yawilacın yan etkilerinde yazıyor ama ben doktora gitmedim henüz canım aslında aramayıda düşündüm ama arayasım yok herşeye gıcık oluyom derdimi anlatmak istemiyom hiçbişey duymak istemiyom ya :çok üzgünüm:
a.s... canım ya bende durum aynı bu 2. ay dogum kontrol hapı kullanıyorum şimdilik biraz düzene girsin bakalım hayırlısı olur inşallah....selam rufeyde sen neler yapıyorsun var mı bir gelişme
cnm ılk önce akıntıyla pembe leklenme oldu ama suan kahve rengı
canım benim ki 23 nisandı
aysencim sen ankaranın neresindensin bilmiyorum ama bayındır hastanesinde halime sezer kaya var ama özel sigortanın olması lazım
bide çağ hastanesinde emine sennur yorulmaz varmış onu tavsiye ettiler bana ssk yada bakıyomuş ben halime hanıma gidiyorum ama poliçem dolmadan hamile kaldığım için belki emine hanıma giderim belli olmaz
canım benim ki normal adet kanaması gibiydi sancılar her şey aynı yani anlamadım bile:çok üzgünüm:
evet canım stres etkiler ama daha çok erken ya niye bu kadar stres yapıyorsunuz bak ben 4 yıldır bekliyorum tedaviler doktorlar falan yine de inanıyorum ve stresten uzak durmaya çalışıyorum
selam herkese aman maşallah ne kadar kalabalığız
canım umutlandırmayayım ama eğer daha önce böyle bişe yaşamadıysan bu hamililik belirtisi olabilir hemen test yap bence...
kızlar bende herkesi test yamaya zorluyomuşum gibi oldu ama inanın sizin için söylüyorum,hamilelik varsa dikkat edin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?