Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sessizdeniz hayırlı olsun canım çaok sevindim valla halay çekmeten kollarım koptu bebişin gelişine.kaydirigubbakcemile5
ah canım sağolasın darısı sizlere inşallah
canım akşam mutlaka bize haber ver tamam
selam herkese aman maşallah ne kadar kalabalığız

vildoşum hg
sen test yaptın mı?

hg vıldan kız sen nerde kaldın topık bugun cok sessızdı bayagı bı canım sıkıldı sımdı kalabalık oldu burası

iyi de canım senin çok olmuş iki ayda belirtileri görürdün zaten benim göğüslerim acayip ağrıyordu üstüne yatamıyordum zaten onun için doktora gitmiştim muayene de hamile olduğumu öğrendim doktorum oynamış dedi zaten 1 hafta sonrada düşük kanamalarım başladı

hee kız vildoşşş gezdin geldin yedinmi pastaları ohhhh ....afiyetolsun

anladım canım hayırlısı ne diyelim kaydirigubbakcemile5

sessizdenizim akşam yapmam sabah daha kesin çıkıyormuş yaa sabah yaparım..tabi test bulursak çıkışta anca nöbetçi olanı bulmalıyız biz geç çıktığımızdan...bulamazsam yarın güniçinde gider alırım artık..haber vermezmiyim tatlışş herkezden önceee söylerim zaten

pardon deniz çağ hastanesi nerde birde emekli sandığı da gidiyo mu
canım meşrutiyet cad.no:33 kızılay
bende hiç gitmedim zaten gidersem emine hanıma özel muayenesine gitcem oda kocatepenin ordaymış
netten araştırabillirsin canım
bu arada ankaranın neresindensin canım?
kız vallahi bi alakam yok firmacılarla:)
canım ne olur bebiş olsa da olmasa da bırak şu sigarayı ya..

iyi yaptın kız vildoş yarın bende drdan sonra gezecem valla patladım kaçgündür evde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…