ah canım sağolasın darısı sizlere inşallahsessizdeniz hayırlı olsun canım çaok sevindim valla halay çekmeten kollarım koptu bebişin gelişine.kaydirigubbakcemile5
canım akşam mutlaka bize haber ver tamamhadii yaa..benimde 24..ama net 27 hesaplıyoo...dur bakalım bende işçıkışı bulabilirsem eczaneden alayım 2-3 tane...yapayım bugünlerde..bulursam birisini yarın yapayım bende ya heveslendim...kız bu testleri satan firme iyi para kırıyodur hee ciklet gibi satılıyoo baksanaaasırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
selam herkese aman maşallah ne kadar kalabalığız
hoşbuldum cnm Şeniz...yapmadım test aldım yarın sabah yapacam:bbo:a..s... canım hg....
test yaptnmı?delikafadulden
rufeyda sen daha yenimi geldinbakım
h.g.vildoşcum.
nilüfer çağ hastanesi nerde
canım yaa sen böyle dedin aklıma takıldı şimdi iki aydır benimde öyle oluyor normal sancı ağrı hepsi var sadece daha kısa sürüyor 7-8 gün olan 4-5 günde bitiyor :1no2: bide karnımda acayip şişlik var :uhm: test alsammıki yaa CADIARZU
ah canım sağolasın darısı sizlere inşallah
canım akşam mutlaka bize haber ver tamam
vildoşum hg
sen test yaptın mı?
rufeyda sen daha yenimi geldinbakım
h.g.vildoşcum.
hoşbuldum cnm .Şeniz...yok daha test yapmadım....seninki kesinleştimi cnmvildoşum hg
sen test yaptın mı?
hg vıldan kız sen nerde kaldın topık bugun cok sessızdı bayagı bı canım sıkıldı sımdı kalabalık oldu burası
hoşgeldin vildan
iyi de canım senin çok olmuş iki ayda belirtileri görürdün zaten benim göğüslerim acayip ağrıyordu üstüne yatamıyordum zaten onun için doktora gitmiştim muayene de hamile olduğumu öğrendim doktorum oynamış dedi zaten 1 hafta sonrada düşük kanamalarım başladı
hoşbuldum canımşeniz
canım meşrutiyet cad.no:33 kızılaypardon deniz çağ hastanesi nerde birde emekli sandığı da gidiyo mu
kız vallahi bi alakam yok firmacılarla:)firmacımısın kız yoksa))))bu testleri senmi satıyon eczanelere)))yapın yapın diye üçer beşer aldırıon)))))
şaka biryana canım tabii erken öğrenirsek daha dikkatli oluruz..mesela ben sigarayı bırakıcam hemen..şimdi nasılsa yok diye son sigaram diye diye tüttürüyorum....
kızlar ya canım sıkıldı ben yine sizlere puan vereyim bari vakit geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?