tamam teyzoş siz amcalarla oynaşın da bana da beraber oynaşacak kardeşler gelsin . :jeyyar::jeyyar: :roflol::roflol: hadi yapın hemen bekliyom .gamyoncuiremsu
kızzz vurma elinde ağır haaa -tatlicadiarzu-salak oldum işte laftanda anlamam artıkdelikafaduldendelikafadulden
beryalim napıyosun cnm sen yaa bırak onlar yapsın aaa kalkma fazla yerinden bu ayı da atlat öle yap kısırını .dikkat et çıkma öle dışarı falan:1hug:
demek öyle haaaa yine gidiyom bunu siz istediniz kötükedihüsohadi durdur beni yakala bakalım naniknaniknaniknaniklaelaelaelaelaelülülülülülülülülülülülüsen hak ettin bunu citosum dur sen dahaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:kötükedihüso
yok canım merak etme fazla yormam kendimi hazırladım zaten herşeyi .birtek bulgurla yeşillikleri karıştırmak kaldı.havuzda zaten evimin önünde merak etme kuşum ben hazırladım şimdi onlar ikram ederler gelince .servisleri onlar yaparlar.biz de nohutumla afiyetle yeris.sende gel hatta bütün kızları topla getir.çitosu sürüyerek getir ceza olsun ona.:roflol::roflol::roflol:
sen hak ettin bunu citosum dur sen dahaaaaa :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:klava:kötükedihüso
yok canım merak etme fazla yormam kendimi hazırladım zaten herşeyi .birtek bulgurla yeşillikleri karıştırmak kaldı.havuzda zaten evimin önünde merak etme kuşum ben hazırladım şimdi onlar ikram ederler gelince .servisleri onlar yaparlar.biz de nohutumla afiyetle yeris.sende gel hatta bütün kızları topla getir.çitosu sürüyerek getir ceza olsun ona.:roflol::roflol::roflol:
naniknaniknaniknaniknaniknanikburdayımmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeytamam gelirizz citosmu hıımm onu bulamam heralde biliyosun başka topiklerden toplamak lazım onu.du bakiyim hangi topikte buukaydirigubbakcemile:1shok:
ama ya beni davet etmiyonmu hemşerim bak küstüm sana hemde ağlamaya başladım bak :a015::a015:
canım tüm kızları al gel dedim sara ya sen hazırlan şimdi uğrayıp alcak senide.davet etmez olurmuyus sende geliyosun toprağım sensiz olurmu:1hug:
vur pıtırcık vur ellerine sağlık vur.kendini korkak alıştırma... arkanda kapı gibi 1.80 lik beryalin var merak etme sana bir şey yapamaz o çitos çıtırdak çerez.yerim onu cips niyetine.:roflol::roflol::roflol:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
hoşgeldin mavi gözlü nbr
tamam gelirizz citosmu hıımm onu bulamam heralde biliyosun başka topiklerden toplamak lazım onu.du bakiyim hangi topikte buukaydirigubbakcemile:1shok:
naniknaniknaniknaniknaniknanikburdayımmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
slm kızlarr ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?