Kızlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim.
yawww hemşom senin bi cücüğün falan varmı yoksa tedavi mi görüyorsun?
Anadolu hastanesinde mi gidoorsun anlat bağalım
sagol vıldancım deyıyım ben bunu
bende acaba usuttummu dedım aksam yatmadan sobatı ıyıce yaktım coraplarımıda gıydım ıhlamur falanda ıctım ama banamısın demedı gunduzlerı cok olmuyo ama yataga gıreyım hemen baslıyo anlamadım yaa nasıl seydır
bende daha once gastrıt vardı ama gıc bole sey yasamamıstım belkı ondan olabılır
kız vildoş ikidebir yaşlısın deme 3 ay sonra senide görücez ozaman bende senle dalga geçerim bak :mymeka: 7 HAZİRAN UNUTTUM SANMA
sağol vıldan günaydın .tmm varsa kalsın:))
çok üzğünüm burda test yapamdım daha var ama adete 4gun var ama ara arar acıalr hissettryor olacam adet.ve inanılmaz üzğünüm ben anne olamıcam bunu anladım emınımmmmmmmmmm(((((((((((8
sanırım ben de adet olucam
Kızlar bende hamile kalmak isteyenlerdenim.
ZRAİL
Kadının biri, 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye kaldırılıyor.
Ameliyat masasındayken, ölüme yakın, birden bir Hayal görüyor.
Azraili görüyor ve soruyor:
'Benim saatim geldimi?
'Azrail cevap veriyor:
'Hayır, senin daha 43 sene, 2 ay ve 8 günün var'.
Narkozdan uyandığında, estetik yaptırmaya karar veriyor.
Yüzünü gerdiriyor, dudaklarını doldurtturuyor ve Göğüslerini düzelttiriyor.
Kısacası:
'Yeniden doğmuş gibi'Daha uzun bir süre yaşayacağını bildiği için şimdi, o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor.
Son ameliyattan sonra, hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor.
Tam karşıdan karşıya geçiyorken ambulans çarpıyor ve ölüyor.
Azrail'e soruyor:
'40 seneden daha fazla yaşayacağımı söylemiştin.
Neden o zaman bana o ambulansın carpmasini engellemedin?
Azrail cevap veriyor:
'Kız, allah canını almasın ben seni tanıyamadım...!
geçmiş olsun canım bende dün oldum herşey aynı devam ediyor hayat normal :roflol:
sakın üsülme gelecek aya beraberiz yine
triyandafil fıkran komikti rep veremiyom yorulmuşum istiraat etme lazımmış
İsimlerimizidemi görmedin kaydirigubbakcemile3
bende diyom bu kız beni beğenmiyor mu CADIARZU Ama bana kötü de davranmıyo bilmeyeceğin hiç aklıma gelmemişti vildanın sayesinde bunuda öğrenmiş oldum kaydirigubbakcemile5sırnaşık şey
günaydın beryoşum nasılsın bugün gezmek iyi gelmiş sana ,evet sen çıkmışsın ben girmişim görüşemedik. yaaaaaaa sorma deliler ya muğla bodrum ,kumla mahallesi diye yazıyo enteresan yuuhh dedim .heeeeee yatardık kayınvalidenle .ben onu güldürmekten bayıltırdım sende kafanı dinlerdin biraz. heeeeekaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysaram günaydın şekerim .ben dün geldim tam çıktım sen gelmişsin görüşemedik.
bu arada seçim için bodrum yazmışlar seni.kız ne şanslısın işte hep gelmek istiyodun ya :jeyyar::jeyyar::jeyyar:allah sana şans vermiş yaaaa niye gelmedin cadı bizde kalırdın .kaynanamla ikinizi aynı odaya verirdim sarılır yatardınız.sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
günaydın vildoşummm. nassın iyimisng hatın kızz oyyyyh tığandım haaa.bu ara kansızım herhalde ondan.günaydın citos...hakca...dilnur...beryal...sara...triyandafil...escales...okyanus....pink rose...hlymms...huzeyfe...dyd...rufeyde...nilüfer..............valla kızlar aklımda bu kadar kalmış
unuttuğum olabilir kusura bakmayın
topiğimizin bütün güzel bağyanlarına günaydıııınn
citosumm günaydın nasılsın bakiyim .gerçi sormama gerek yok pek neşelisin tabiiiiiii yüzük var parti var sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey biz zavallı:çok üzgünüm::çok üzgünüm: kriz dolayısıyla pek hediyeleşemiyoz .ohh ohh pek güzel.Şenizhg hlymms,ayla,benbilirim,sara,nassınız iyimisiniz sengözlerimebaksanab
&ayla& hoşgeldin cnmŞeniz
sara ne yapıyon geçmişmi okuyon boş ver son sayfaya gel yaw
pinkrose ablam sendemi geçmiş okuyon:jeyyar:
şu fakire bi sadaka:çok üzgünüm:
cnm ben daha adet olmadım nısanın 7 sınde benım adet tarıhım ama adet olucam galıba belırtılerı basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?