ıns olmazsın kııız bıdaha ne zaman yapıcan testı
beryal bir kaç gün geçsin dedi bende öyle yapcam benim bir kırık arkadaşım var o yüzden biraz erken yaptım ben daha öncede iki ay olmamıştım yaklaşık 4 test yaptırdı onu bırakın tutturdu gel sağlık ocağına diye ya kızım ben kendimden eminim desemde fayda yok bu seferde erken dedim dur dedim ya gel diye tutturdu gittik negatif ya varya belli olsada herif yasaklar koymaya başladı valla
hb hlymmsim nasılsın senin takip yapılıyo dimi dr .gitmiştinya hani belki bebiş falan vardır .ama bende de gaz sancısı çok oluyo sırtımı sobaya dayadımmı iyicene sıcak olunca 5 dk da geçiyoŞenizsara hg cnm
anacım test falan bir daha yapmadım dha yeni yaptım zaten
hb hlymmsim nasılsın senin takip yapılıyo dimi dr .gitmiştinya hani belki bebiş falan vardır .ama bende de gaz sancısı çok oluyo sırtımı sobaya dayadımmı iyicene sıcak olunca 5 dk da geçiyoŞeniz
kızzzz esca gelcem yanına şimdi heeeee onun neresi yeni 4 gün geçti yap beni sters yaptın burda varsa bu saatte kesin çıkar artık yoksada dr a gidersin rahatça. ama benim içimden bebiş geçiyo galibam sen koca göbiş olucan :CüvCüv:
sara sen dr a gıdıyomusun cnm
sen adet tarıhın gectımı yoksa daha varmı
kız hlymss testmı yaptın senın son adet ne zaman benım 3 marttı ya annemlerde olmasam yaapdım biliyorum değilimdir ama umut fakırın ekmegıı
herkese tünaydın çatlayan yumurtalarınız bebiş olsun inşallah naber kızlar
&ayla& benbilirim escales hlymms hulya879 sara surur zuzu79 slmm arkadslar nasılsınız ben geldimm
saracım ben bu ay klomen kullandım ve catlatma ıgnesı vurundum
kıız gaz sancısı cok berbat bısey gıc bole sey basıma gelmemıstı
haklısın cnm ben test yapmadın 7 nısan adet tarıgım daha bır hafta var
&ayla& benbilirim escales hlymms hulya879 sara surur zuzu79 slmm arkadslar nasılsınız ben geldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?