inş hamişsindir canım dualarım herkes için gercekten gece mutlaka hepimiz için dua ediyom canım benim gastrit var midemde acaba bulantım ondanmı diyom hiç bişi yieysim gelmiyo bişi yiyim midem kalkıyo sanki ama ben yani nie olmuyo die düşünmüyom kafama takmıyom acaba demiyom yani psikolojik olarak deildir diyorum ya midemle yada başka bi sorunum var :çok üzgünüm:
yok escales benım umudum gectı cok mutsum ama bellıe tmıyorum hayatta hereyeı zor elde elde ettım birkesre kolayolsa sasarım al buda öle olcak sorunlu olucak anladım canım sıkkın anne olamıcam
neden ki anacım ne oldu
kızlar cok yakın bı arkasaımın hamıs haberını aldım c.tesı gunu cook sevımdım onlar olesıne denıyodu hanı olursa olur falan cok kafayya takmıyodu oldu
hg canım ben iyiyim sen nasılsın&ayla& benbilirim escales hlymms hulya879 sara surur zuzu79 slmm arkadslar nasılsınız ben geldimm
off fmavıs ıns ya benım kendımden umudum yok suan uzaktayım ben annemlere geldım.sen hamıle olursun ama ben olamam sana dair umudum var
hg canım ben iyiyim sen nasılsın
keşe olsa am neden olmadı kaç ay gectı nedne olmadı moralım bozuldu gene adet agrıalrı hissetmeye basladım üzülmeye basladım
keşe olsa am neden olmadı kaç ay gectı nedne olmadı moralım bozuldu gene adet agrıalrı hissetmeye basladım üzülmeye basladım
vildangel ablam h.g.
zuzu sen ne durumdasın kendınden bahsdermısın bıraz cnmm
isimleriniz gözüküyo ama kendiniz yoksunuz
hb canım çok teşekkür ederim ŞenizŞenizŞenizŞenizcitoss h.g. canım doğum gününü kutlamışmıydım hatırlamıyom ablam nice mutlu senelere doğüm gunun kutlu olsun
:roflol::roflol::roflol::roflol:aynen :roflol::roflol:sırnaşık şeyben pc başında tıkınıyom citos mutfakta tıkınıyo
yani kahvaltı yapıyok elim dolu yazamıyom:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?