Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

yok doktora gitmedım tedavı olmuyorum gittim normal dedı 1sene dolamdan tedavı olmazmıs .eylülden eberdıır istiyorum

mavis 2 yıldır calışmıyorumm evdeyım sınava calıştım kamuya gecıyorum ıns 2haftaya rahat edecem .ama işim zor haklısın ama evdeyım saun evdeyken olsun dedım ama olamdı napoıyım sansım yok

mavis 2 yıldır calışmıyorumm evdeyım sınava calıştım kamuya gecıyorum ıns 2haftaya rahat edecem .ama işim zor haklısın ama evdeyım saun evdeyken olsun dedım ama olamdı napoıyım sansım yok

ınsan evdeyken daha cok takıyo calıssan o kadar takmazsın ısten gucten aklına gelmez ama evde olunca ınsan yalnız kurup kurup canını sıkıyo buna bende dahılım yanıı

yok doktora gitmedım tedavı olmuyorum gittim normal dedı 1sene dolamdan tedavı olmazmıs .eylülden eberdıır istiyorum

canım bende seninle aynıyım ama ben ağustostan beri istiyom benimde senem dolmadı dolsun şöyle iki üç ay geçsin üstünden olmazsa o zmaana kadar o zaman gitcem dra o zaman sen hiç düşünme o kendiliğinden olur bazısı yasını beklermiş seninde bi sorunun yoktur inş senen dolsun öle düşünmeye başla bence yani olcammı olmucammı die demek istedim ama dediğim gibi zamanın var daha sakın kendine yüklenme

ben dün bazılarının doktora git bi sorunun yoksa bi kaç yıl bekle öyle yaparsın demeleri üzerine bu sabah doktora gittim geldik demin sizce ne oldu tahmin ben zaten hamileymişim şoktayım şuanda hiç istemiyodum ya nasıl oldu ya =(((

nasılsın benbilirim .aaaaaa ama çok ayıp önce ben söyliyecektim benim niye olmuyooooooooosenağlamasenağlamasenağlama ahh ahhhhh nezaman gelcek bunlar stress yaptı behhhh aaa.amaaaaaan napalım hiç olmadı tüp yaptırırız kızzz ne farkı var sanki onlar tüplemi çalışıyo.nolcek en olmadı öle yaparızzz:1hug:

sınava çalışıyomusun oda bi ayrı stress canım sen en iyisi sansım yok deme içinden geçir bi dua et kalbinden geçsin umudum yok deme psiklojik olarak bilinçaltına yatar bu sefer hiç olmaz o zmaan daha kötü olur

aaaaaaaaaaaaa ben dedim kızzz çok güsellllllllllllllllll olsun olmuş nasılsa eninde sonunda olucaktı annesini hiç uğraştırmadım çok mutlu ol bak sen çekme istersen ben buna halay çekerim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

:1shok::1shok: niye istemiyon yaw ..biz o bebek için kaç takla atıyok anam
allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
en kısa zamanda bizede nasip etsin
rabbim vermiş artıgın istesende istemesende yapacak bişey yok:ecrin_bebek:

hadi yaa bak gördünmü insan istemeyince oluyoveriyor hemen gözünaydın canım bizede dua ett emi

tamam kızlar olumlu düşüncemmmmm
sara ıyılık nolsun işt klasık üzüntuler .büyük konusmak istemıyorum ama tip bebege kalasın iş dua edecem bol bol kızlar cıkayım kamburum cıktı gene görüşrüz

naber mavi gözlüm sen nasılsın bakiyim,baak gördünmü aki bebii hamileymiş

yaa kıslar şaka bi yanada bende bu ay dersel isteksizlik var
hiç ders çalışasım yoğğ
stresemi girdim acaba farkında olmadan
haydar dümen burda olsaydı sorardım
hinci bağa kim yol gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…