- 10 Nisan 2014
- 42.654
- 114.128
- 798
- Konu Sahibi Thedemetriax
-
benim çocuğa 3 5 çeyrekten başka bir şey takan olmadı onları da bebekler doğdu geri götürdüm sıfıra sıfırrrr.altınımı da kendim alırım anacığımm tektaşımı daaaa.Onu sey diyemi düsünüyorlar annem takmadı cünkü cocuk bizim.
Kvde uzak akraaba ya
Sen dogum yapınca taktın mı cocuguna altın fglkgfklgf
kız annesi niye taksın yanii
benim kız büyür de bir damadım olursa damadın annesine:gel dünür girelim kol kola atlayalım arabaya iskender yemeye gidelim ardından da kahve içelim.senin oğlan da benim kız da ne halleri varsa görsünler derdimTabii canım, kv özel ilgi alakasi olmadan hamileligin tadı mi cikarmis. Ne de olsa kraliyet soyunun devamı sizden gelecek.
Bizde buzdolabı bozulmıstu onu değistrdik ggfgfgfbenim çocuğa 3 5 çeyrekten başka bir şey takan olmadı onları da bebekler doğdu geri götürdüm sıfıra sıfırrrr.altınımı da kendim alırım anacığımm tektaşımı daaaa.
daha da kötüsü var bunun .ben de bir çocuk var çoğunda 2 3.hepsine altın bekliyorlar çocuklarının.düğünler de öyle.ben tek çocuktum ama akrabaların maşallahları vardı.taktık 3 er çeyrek geldi bize o evden 1 çeyrekkk.gitti mi sana 2 çeyrekkkk.ev başı 2 şer çeyrekten zararımı sen hesaplaaaBizde buzdolabı bozulmıstu onu değistrdik ggfgfgf
Cidden geri götürülmesi cok sacma glgfklf
Getirmeyin kardesim ozman madem geri alcanız:)
Ay 1001 gece masalları gibi oldu hikayelerim bugun ama
Dertliyim bacım.
Tam dogum iznine ayrılcam kücük patronun düğünü oldu 1 ceyrek götürdük:)
3 aile burda buarada patronlar.
2 kardes 1 baba.
Ben dogum yaptm büyük patronun karısı hastaneye geldi 1 ceyrek taktı .Al gülüm ver gülüm iste.
İyi de ben isci,ben maraba klfkdkl 1 ceyrek takmısım.
Adamlar 3 aile danaya girer gibi utanmadılar kız 1 ceyrek getirmeye gflşgfşlfgşl
2.cocuga götüremem valla.daha da kötüsü var bunun .ben de bir çocuk var çoğunda 2 3.hepsine altın bekliyorlar çocuklarının.düğünler de öyle.ben tek çocuktum ama akrabaların maşallahları vardı.taktık 3 er çeyrek geldi bize o evden 1 çeyrekkk.gitti mi sana 2 çeyrekkkk.ev başı 2 şer çeyrekten zararımı sen hesaplaaa
Bizde bir laf vardır, cağırmazlarsa küselim, çağırırlarsa gitmeyelim diye.Oğlum var ilerisinden korkuyorum valla. Kahvaltıya gel, çarşıya çıkalım İskender yiyelim dese her şeye karışıyor evimin tadını çıkaramıyorum derdi. Çağırmasa da hamileliğin tadını çıkaramıyorum der
Allah biz oğlan analarına acısın vallahi
hanedana sehzade doguranlar bile bu kadar nazlanmamistir eminim.Hamilelik tadını çıkartmanız gereken doya doya naz yapabileceğiniz ayrıcalıklı bir durum değil zaten. Bunu kabullenirseniz beklentiniz de olmaz. Hanedana şehzade/sultan doğurmayacaksınız. Yaptığınız sadece kapris. Hasta değil hamilesiniz gündelik yaşantınıza devam edebilirsiniz. Kahvaltı hazırlamak gibi basit bir işi mesele haline getirmeye gerek yok.
Ben olmamasını daha iyi buluyorum vallahi iyi ki yokmuşKız valla yeni gelin olarak dogursam suraya konuları dizerdim glkglkgf
ama 6 sene sonra doğurrdugumdan evlendikten sonra gayet vakur karsıladım.
Yoksa bizde kaynana terörünü yasadık dibine kadar glkşglkgf
40 ucurmaaya gittik kvdeme dogumdam sonra 3 kere geldi misafir gibi.
40 günlük bebeğim var bana tam salca zamanına denk geldi saana da yardım edemedik.
AM a 2.yi dogur sen ben bakcam sana dedi fgşlglşfg
Bakın 40 günlük bebeğimle diyo bunu bana
Kulaklarımdan lohusa hormonu fıskırıyor
1 bardak su vereydin su 40 günde dogururdum annecim dedim gfllgkfklfg
Sinsi gelin style:)
Bu zenginler varya böyle zengin oluyor işteBizde buzdolabı bozulmıstu onu değistrdik ggfgfgf
Cidden geri götürülmesi cok sacma glgfklf
Getirmeyin kardesim ozman madem geri alcanız:)
Ay 1001 gece masalları gibi oldu hikayelerim bugun ama
Dertliyim bacım.
Tam dogum iznine ayrılcam kücük patronun düğünü oldu 1 ceyrek götürdük:)
3 aile burda buarada patronlar.
2 kardes 1 baba.
Ben dogum yaptm büyük patronun karısı hastaneye geldi 1 ceyrek taktı .Al gülüm ver gülüm iste.
İyi de ben isci,ben maraba klfkdkl 1 ceyrek takmısım.
Adamlar 3 aile danaya girer gibi utanmadılar kız 1 ceyrek getirmeye gflşgfşlfgşl
Ödleri koptu oglanın düğüne ceyrek götürmücem diye gflgfgBu zenginler varya böyle zengin oluyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?