benım kan degerım ıkı kere yapılan testte de normal cıktı
ama kan hapına yıne de 18ç haftada basladık
ve doguma kadar kullanıcan dedı doktorum
gunde 1 tane ıcıyorum ben
ferro sanol kullanıyorum
Hamsiyi kızartıpta yeme ama fırına at bi yararı olsun
Karalahanaya bende alışık değilim sevmiyorum eşimde yemez onun yerine ıspanak yiyorum arkadaşım ıspanakları sirkeli suda beklet 4 5 kez suyunu değiştir bişey olmaz
Kereviz portakal suyuyla pişirebilirsin
Pırasa havuçlu limonlu şimdi bile canım çekti
Karnabahar kıyma koyabilirsin
Brokoli haşlayıp salata olarak tüketebilirsin
Ispanak kavurması üstüne sarımsaklı yoğurt
lahanadan dolma yada kıymalı kapuska
Pekmezi iyi ki söyledin onuda yiyim evde hepsi var ama aklıma gelmiyor ne kadar faydalı aslında
Arkadaşa sormuşsunuz ama ben de yazıyım fikir olur
Ispanağı ben önce çok az haşlıyorum yoksa çiğ gibi geliyor bana sonra soğanı salçayla kavurup üstüne ıspanağı atıyorum arada yumurtada kırıyorum
kapuska çok güzel olur et seviyosan kıyma koy bide acılı acılı en güzel kış yemeği
benim sıkışınca yaptığım yemek patatestir içine havuç bezelye kıyma koy
turpları doğruyorum halka halka salatada sevmiyorum havucu iri rendeliyorum mor lahanayı alır almaz yıkıyorum sirke limon suyuna doğrayıp atıyorum salata yapacağım zaman hazır oluyor
kızlar merhaba konu harikaben ne yediğimi deyilde nelerden uzk durduğumu yazıcam ben kesinlikle hazır hiç bişi tüketmiyorum hazır çorba, hazır meyve suyu ,cips ,kola ,kahve ,doğalını tercih adiyorum bırokoli salatası roka salatasına bayılıyorum gece muhakkak süt içiyorum hergün 1 yumurta reçelbile yiyorumama doğal olanı kaşar peyniri bol meyve özellikle muz bebeğe çok kilo yapıyormuş bukadar buarada ne yediğimide yazdım herkeze hayırlı doğumlar
ya arkadaşlar sizler bisürü hap içiyorsunuz bana bir kan hapı verdi doktor sabahları 1 tane alıyorum o kadar
bu akşam hafif şeyler yiyeyim dedim çorba salata yaptım bolca yedim 8 gibi ama hiç kesmedi şuan yemekte yok ne yesem bilmiyorum hala açım galiba ekmek beyaz peynir yiyeyim bari..
sabah 3 cevız 3 fındık
patates bıber kızartması (mayonez ketcap eslıgınde)
kahvaltılıklar 1 dılım patateslı borek
1 kuck kutu süt 1 dılım tatlı
karnıyarık pılav cacık
1 elma
1 paket cıps kola:26:
sımdıde akıde sekerı attım agzıma doktoum canın tatlı ısteyınce at agzına dedı
en son da sut le kapatmayı dusunuyorum ama acıktım 10 kılo aldım bendekı bu yemege az bıle
Akşam oğlumla kocama tavuk kızrattım ama tadına bile bakamadım hiç canım istemedi
1 simit 1 peynirli poğaça 5 6 tane zeytin 1 mandalina yedim bu hamur işleri kilo aldıracak bana ama bakalım ne zaman
yarım saat önce yarım ayva yedim ilaçlarımı içtim birazdan 1 avuç fındk yerim yatmadan 1 bardak sütümü içerim
Akşam oğlumla kocama tavuk kızrattım ama tadına bile bakamadım hiç canım istemedi
1 simit 1 peynirli poğaça 5 6 tane zeytin 1 mandalina yedim bu hamur işleri kilo aldıracak bana ama bakalım ne zaman
yarım saat önce yarım ayva yedim ilaçlarımı içtim birazdan 1 avuç fındk yerim yatmadan 1 bardak sütümü içerim
börek poğaça simit 2 gündür götürüyosun :) kaç kg ile başladın kaçsın merak ettim?
Benim zaten fazla kilom vardı çok zayıf değildim 68 le hamile kaldım şuan 68.500 üm boyum 1.72 ilk hamileliğimdeki gibi olurum inşallah çok almam ama bundan sonrakileri bebek alır diyorlar sorun olmaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?