Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

benım kan degerım ıkı kere yapılan testte de normal cıktı
ama kan hapına yıne de 18ç haftada basladık
ve doguma kadar kullanıcan dedı doktorum
gunde 1 tane ıcıyorum ben
ferro sanol kullanıyorum

Kansızlık olursa doğumda kan vermek zorunda kalıyoruz dedi banada bide hastalık falan kapıyolarmış kandan en güzeli dikkat etmek

Gelelim bizim bugün yediklerimize

Sabah:2 bardak açık çay
2 siyah zeytin 6 tane börek hemde
kızarmış ne böreği olduğunu yazmıyorum canınız çekmesin

öğle:1 muz 1 portakal 1 dilim kivi

ara 4 bisküvi 1 avuç antep fıstığı 2 3 tane cips 4 tane jelibon

akşam: 2 büyük balık salata ekmek
yemekten sonra 1 çikolata
ve soda içtim
şimdide açım bu balık beni doyurmuyor ya 1 kiloda yesem 1 bardak süt içip yatıcam
bugün calsiyumuda içtim elevtimi ve kan hapımı omegayıda balıktan aldık

kızlar merhaba konu harika ben ne yediğimi deyilde nelerden uzk durduğumu yazıcam ben kesinlikle hazır hiç bişi tüketmiyorum hazır çorba, hazır meyve suyu ,cips ,kola ,kahve ,doğalını tercih adiyorum bırokoli salatası roka salatasına bayılıyorumgece muhakkak süt içiyorum hergün 1 yumurta reçelbile yiyorumama doğal olanı kaşar peyniri bol meyve özellikle muz bebeğe çok kilo yapıyormuş bukadar buarada ne yediğimide yazdımherkeze hayırlı doğumlar

hımm ne güzel besleniyorsunuz
bende bugün işteyim çalışıyorum. sabah kaşarlı bir tost. yanına çok çok açık çay, domates. birazdan 300 ml ayran . 2-3 gibi de meyve salatası ( muz kivi vs.) ve akşam da allahın izni ile balık yiyeceğiz bakalım. bugükü programımız bu babamızla ha birde yatmadan da bir avuç ceviz.

Hamsiyi kızartıpta yeme ama fırına at bi yararı olsun

kızartması ağır oluyor zaten
onun için fırında tercihim

ıspanağı söylediğin gibi yıkıyorum da ben biraz titizim o konuda
vverdiğin yemek örnekleri için teşekkürler
ıspanağı yoğurtla yememelisin
demir emilimini engeller

o an için every online olduğu için direk ona sordum
yoksa öyle bir niyetim yok
tekrar teşekkürler

ben hazır namına arada hazır kek, bisküvi, çikolata yiyorum başka hazır yediğim bişey yok
hamile kaldığımdan beri yeme alışkanlığımdan çıkardığım şeyler
çay, hazır meyve suyu ve arada içtiğim bira, bitki çaylarından bazıları, acıyı azalttım
artı olarak eklediğim fazladan süt ve daha çok meyve
yoksa ben hep aynı şekilde beslenirdim

Sabah kalktığımda saat 10.30 du 2 biskrem yedim
5 sigara böreği 3 zeytin yarım yumurta 1 çay kaşığı organik bal 3 bardak ıhlamur biskrem daha nolcak benim tatlı krizlerim

öğle 1 muz 1 kivi 1 portakal

az önce yarım kase çekirdek ve cips yedim

akşam için hiç bi fikrim yok hala yemek yok ortada hiç canım istemiyor

biz sabah erken kalkiyoruz oglumla bir elma, bir avuc findik ceviz yiyoruz kahvaltiya kadar.
sonra kahvaltida peynir, zeytin, yumurta, bal yedik bugun
acikinca yesil elma, portakal, kivi yedik
sonra biraz cikolata
yemekte de bulgur pilavi, ayran, karnibahar yemegi, az patates kavurmasi, turp yedik.

ya arkadaşlar sizler bisürü hap içiyorsunuz bana bir kan hapı verdi doktor sabahları 1 tane alıyorum o kadar

bu yaşıma kadar agzıma balık sürmezken az önce eşimle beraber yaptıgımız somon ve bol yeşilli salatayı yedim...

bebişim için bi şey yaptım ya çok mutluyum..annelik böyle bi şy demekki balıgı bile yedirdi

ya arkadaşlar sizler bisürü hap içiyorsunuz bana bir kan hapı verdi doktor sabahları 1 tane alıyorum o kadar

Günde 2 kez kan hapı
1 elevit
1 omega 3
1 calsiyum içiyorum

Oğluma hamileyken 1 elevit ve 1 kan hapı içiyodum bu doktorum bunların hepsini içmemi söyledi elevit ve omega 3 çok önemli

sabah kahvaltı
bi kaç saat sonra büyük bardak ayran
bir muz
öğle yemeği yine güme gitti evde olunca insan acıkmıyor
akşam yemeği çorba, mercimekli bulgur pilavı,fırında tavuk, yoğurt,salata,turşu
yemeği yiyeli birbuçuk saat oldu. az sonra çay içeceğiz
sonra meyve sonra belki fındık ceviz yerim
akşam yatarken büyük boy süt içerim.

Not: kayınbabam bizde olduğu için yemek çeşidi bu kadar fazla
normalde bu kadar çeşit cumartesi pazar yapmak canım istemiyor
haftaiçi yorulduğum ve uyku saatlerim daha düzenli olduğu için akşam yemekleri daha düzenli oluyor
ve öğlen de acıktığım için bi de öğle öğünüm var
bakalım haftaya hafta sonu neler olacak

sabah 3 cevız 3 fındık
patates bıber kızartması (mayonez ketcap eslıgınde)
kahvaltılıklar 1 dılım patateslı borek

1 kuck kutu süt 1 dılım tatlı

karnıyarık pılav cacık

1 elma

1 paket cıps kola:26:

sımdıde akıde sekerı attım agzıma doktoum canın tatlı ısteyınce at agzına dedı

en son da sut le kapatmayı dusunuyorum ama acıktım 10 kılo aldım bendekı bu yemege az bıle

bu akşam hafif şeyler yiyeyim dedim çorba salata yaptım bolca yedim 8 gibi ama hiç kesmedi şuan yemekte yok ne yesem bilmiyorum hala açım galiba ekmek beyaz peynir yiyeyim bari..

Akşam oğlumla kocama tavuk kızrattım ama tadına bile bakamadım hiç canım istemedi
1 simit 1 peynirli poğaça 5 6 tane zeytin 1 mandalina yedim bu hamur işleri kilo aldıracak bana ama bakalım ne zaman
yarım saat önce yarım ayva yedim ilaçlarımı içtim birazdan 1 avuç fındk yerim yatmadan 1 bardak sütümü içerim

Ohh afiyet olsun bende içiyorum arada dayanamıyorum
Kaç kilosun şuan ? Şeker testini yaptırmışmıydın ?

bende cok yıyorum hamus ısı zaten cok severdım saolayım hıc te kısma derdınde degılım 80 lerı gectım hala dur duyemıyorum kendımı avutuyorum can bogazdan gelır dıye

börek poğaça simit 2 gündür götürüyosun :) kaç kg ile başladın kaçsın merak ettim?

börek poğaça simit 2 gündür götürüyosun :) kaç kg ile başladın kaçsın merak ettim?

Benim zaten fazla kilom vardı çok zayıf değildim 68 le hamile kaldım şuan 68.500 üm boyum 1.72 ilk hamileliğimdeki gibi olurum inşallah çok almam ama bundan sonrakileri bebek alır diyorlar sorun olmaz herhalde

Benim zaten fazla kilom vardı çok zayıf değildim 68 le hamile kaldım şuan 68.500 üm boyum 1.72 ilk hamileliğimdeki gibi olurum inşallah çok almam ama bundan sonrakileri bebek alır diyorlar sorun olmaz herhalde

maaşallah hiç almamışsın ben 64 ile başladım 72yim şuan boyum 1.70.. Benim ilk bebeğim bilinçsiz hareket ettim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…