maaşallah hiç almamışsın ben 64 ile başladım 72yim şuan boyum 1.70.. Benim ilk bebeğim bilinçsiz hareket ettim sanırım
every napcazz senin bu çay içmelerini
hamilelikte mi böyle oldu yoksa ggenelde böyle miydi
kahvaltıya diyecek yok sonra biraz hamur işine kaçmış
bi de su az
birde ben hiç balık yemiyorum iğreniyorm ne yapmam lazım pazartesi şeker yüklemesine gideceğiz doktora bunu söylesem mi? omega hapımı ne veriyormuş...
canım ben çok düzensiz beslenirim ne görsem canım ne çekse yerim..hareketliyim biraz o yüzden kilo almam..hamile olmadan önce 50kg dum..sabah tartıldım 52,7 kgyum..(2,7 kgyu son 3 haftada aldım)evet canım su az malesef bende buna çok üzülüyorum eğer günde 2,5 lt su içersem hiçbirşey yiyecek yerim kalmaz ben de yemek yemeyi tercih ediyorum galiba..
hımm neyse belki son üç ayda iştah daha fazla açılıyormuş
belki o zaman su da içesin sağlıklı şeylerde yersin
oyle ki tatlidan tiksinen biri bile tatli arar olabiliyor sanirim :) dun tatli istedi canim aradim durdum ne yesem diye
tehlikeli donem basliyor
hımm neyse belki son üç ayda iştah daha fazla açılıyormuş
belki o zaman su da içesin sağlıklı şeylerde yersin
kötü örnek ben geleyim aranıza.
bugün işe gitedim. aç olarak sağlık ocağına gittim. gelince hemen yemek yemedim. 12 gibi büyük bir kase sütle kahvaltılık çerez yedim.
sonra 3-4 gibi patates kızartması yedim yanında hazır meyvesuyu ile.
aradan bir iki saat sonrada cips
şimdi açım. eşim balık yapıo şu an. onu bekliorum. balık da süpriz oldu. yoksa bugün faydalı hiçbişi yememiş olcaktım nerdeyse
Aç karnına demir ilacımı aldım.
Kahvaltıda iki dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, ceviz, zeytin, bal, tereyağ yedim. Vitamini aldım.
Ara da mandalina ve muz.
Arkasından bir adet küçük ton balığı.
Daha sonra sütle karıştırılmış cicibebe. Kalsiyum ve florürü aldım
Arada yine kurumuş dut-kayısı.
Akşama da 2 tane lahmacun
ilk haftalarda ben de yiyemiyordumhiç bir şey yiyemiyorum...
doğuma 2 haftam kaldı son 2 aya kadar cok düzenli saatli yiyordum bebeğimde hep 1 hafta falan önden gidiyordu artık bıktım sanırım yemekten dikkat etmez oldum ama bebeğimin kilo alması yavasladı artık haftada 250 gr.alması gerekirken 100 gr. alıyor ortalama 36+2 yim ve bebek 2780 ...diyeceğim şu ki yiyecekler cok etkiliyor bebeği kim ne derse desin..şimdi bu hafta yine eskisi gibi yiyecm bakalım cmt günü kızıma 250 gr.a yakın aldırmış olabilecek miyim???
muz,kabak çekirdeği,kaşar peyniri iyi kilo yapıyor haberiniz olsun..
bugunkü menüm...
sabah: haşlanmış yumurta, 1 domates, kaşar peyniri, 1 dilim fındık ezmesi,vişne suyu..
öğlen: mercimek corbası,2 dilim ekmek
arada 2tane baklava ve 1 muz yedim...
akşamada tavuk pilav yoğurt var..
gecede meyve yer bitiririm..
O kadar iyi besleniyorum ki 80 kilo oldum..aksamki guzel bir kacamakmisafiyet olsun
gun icinde iyi beslenmissin
Aç karnına demir ilacımı aldım.
Kahvaltıda iki dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, ceviz, zeytin, bal, tereyağ yedim. Vitamini aldım.
Ara da mandalina ve muz.
Arkasından bir adet küçük ton balığı.
Daha sonra sütle karıştırılmış cicibebe. Kalsiyum ve florürü aldım
Arada yine kurumuş dut-kayısı.
Akşama da 2 tane lahmacun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?