Hamişler yiyor, bebişler büyüyor :)

maaşallah hiç almamışsın ben 64 ile başladım 72yim şuan boyum 1.70.. Benim ilk bebeğim bilinçsiz hareket ettim sanırım

Benim ilk aylarda bulantım olduğu için kilo alamadım 2 kilo verdim ancak verdiklerimi alabildim yarım kilo zaten bebeğim şuan hala almadım ama sonlara doğru alırım herhalde iştahım açıldı
azimliysen verirsin doğumdan sonra yememezlik yapma ben doğumdan çıktığımda zayıftım sonradan aldım hep diyet yaptım ama al ver başka bişey olmadı kızımı sütten kesene kadar yerim hiçbişey ondan önemli değil

every napcazz senin bu çay içmelerini

hamilelikte mi böyle oldu yoksa ggenelde böyle miydi
kahvaltıya diyecek yok sonra biraz hamur işine kaçmış
bi de su az

canım ben çok düzensiz beslenirim ne görsem canım ne çekse yerim..hareketliyim biraz o yüzden kilo almam..hamile olmadan önce 50kg dum..sabah tartıldım 52,7 kgyum..(2,7 kgyu son 3 haftada aldım)evet canım su az malesef bende buna çok üzülüyorum eğer günde 2,5 lt su içersem hiçbirşey yiyecek yerim kalmaz ben de yemek yemeyi tercih ediyorum galiba..

birde ben hiç balık yemiyorum iğreniyorm ne yapmam lazım pazartesi şeker yüklemesine gideceğiz doktora bunu söylesem mi? omega hapımı ne veriyormuş...

bende hamilelik öncesi balığı çok severdim ama şimdi kokusuna dayanamıyorum. bana dotor omega hapı yerdi onu içiyorum hergün.

hımm neyse belki son üç ayda iştah daha fazla açılıyormuş
belki o zaman su da içesin sağlıklı şeylerde yersin

hımm neyse belki son üç ayda iştah daha fazla açılıyormuş
belki o zaman su da içesin sağlıklı şeylerde yersin

inşallah canım :) bol su içip kiloyu minimum almak lazım aslında :)korkmaya başladım çünkü her gören bir yorum yapıyor her gün..

napıcaz biz bende senin gibi zararlı herşeyi seviyorum. ve yeni hamile kaldım offf
cipse bayılırım her akşam yiyebilirim. kızartmalarada öyle

Sabah:1 sahanda yumurta 2 dilim ekmek 2 küçük bardak açık çay 1 dilim bisküvi pastası
öğle:1 tabak patates kızartması peynir zeytin 1 bardak ıhlamur 2 dilim ekmek
şimdi ayva ve elma yiyorum
akşam:1 tabak tavuklu bezelyeli patates yemeği 1 tabak bulgur pilavı yoğurt ve salata
muz kivi ve 1 bardak süt

doğuma 2 haftam kaldı son 2 aya kadar cok düzenli saatli yiyordum bebeğimde hep 1 hafta falan önden gidiyordu artık bıktım sanırım yemekten dikkat etmez oldum ama bebeğimin kilo alması yavasladı artık haftada 250 gr.alması gerekirken 100 gr. alıyor ortalama 36+2 yim ve bebek 2780 ...diyeceğim şu ki yiyecekler cok etkiliyor bebeği kim ne derse desin..şimdi bu hafta yine eskisi gibi yiyecm bakalım cmt günü kızıma 250 gr.a yakın aldırmış olabilecek miyim???

muz,kabak çekirdeği,kaşar peyniri iyi kilo yapıyor haberiniz olsun..

bugunkü menüm...
sabah: haşlanmış yumurta, 1 domates, kaşar peyniri, 1 dilim fındık ezmesi,vişne suyu..
öğlen: mercimek corbası,2 dilim ekmek
arada 2tane baklava ve 1 muz yedim...
akşamada tavuk pilav yoğurt var..
gecede meyve yer bitiririm..

sizinkileri okuyunca ben çok kötü besleniyorum dedim ya

12 gibi kalktım 3-4 kuru kayısı bol su
ondan sonra dünden kalan makarna ve salata vardı onu yedim kahvaltı olarak

saat 4 gibi ekmek arası beyaz peynir yedim

akşama da ne yerim bilmiyorum daha bişey yapmadım :26:

ilaç olarak da elevit kullanıyorum sadece.

ben yediklerimi yazarsam baya bi uzun olur sanırım:)))

sabah:bir kupa süt,tulum peyniri,bal,ceviz,bir kibrit kutusu helva ve beyaz ekmek(

arada genelde mandalina portakal

bazen öğle yemeği yiyorum bazen yemiyorum çünkü kahvaltılarım geç oluyor.

akşam:fırında köfte patates,pilav salata.

arada:mandalina portakal,bazen de süt ekleniyor bu menüye. neden 15 kilo aldığımı anladım:)))

Aç karnına demir ilacımı aldım.
Kahvaltıda iki dilim kızarmış ekmek, beyaz peynir, ceviz, zeytin, bal, tereyağ yedim. Vitamini aldım.
Ara da mandalina ve muz.
Arkasından bir adet küçük ton balığı.
Daha sonra sütle karıştırılmış cicibebe. Kalsiyum ve florürü aldım
Arada yine kurumuş dut-kayısı.
Akşama da 2 tane lahmacun

aksamki guzel bir kacamakmis afiyet olsun
gun icinde iyi beslenmissin

hiç bir şey yiyemiyorum...
ilk haftalarda ben de yiyemiyordum
kendime şaşırıyordum tiksindiğim şeyler olmuştu
11. haftadan sonra yavaş yavaş açıldı

muz kabak çekirdeği bebeğe mi bize mi kilo aldırıyor
bebeğe herhalde değil mi
mantığı ne acaba

Demir ilacı dediğin kan hapı değil mi aç karnına mı içiliyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…