- 24 Aralık 2014
- 5.276
- 7.061
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Kesinlikle hassasiyet burada baslamali bencede.Ben küçük bebeği olan insanın evine böyle bir dönem gezmeye giden insanları da anlayamıyorumÖbür yandan insanlar bağzı konularda bilgisiz olabiliyor .."bebeğimde süt alerjisi çıktı " denildiğinde anneye verilen diyetin sadece inek sütünü kapsadığını sanan olabiliyor .Ben de bu konuda bilgisizdim mesela ..arkadaşımıza simitten inek etine kadar herşey yasaklanınca çok şaşırmıştım
Pastayı geçtim, peynir, yağ vs de tüketilmeyecek sanırım. Bende eşim için böyle fedakarlıkta bulunmasını beklemezdim. Ondan beklemiyorsam arkadaşlarımdan hiç beklemezdim ki, muhtemelen arkadaş bilmiyordur durumu.hayatımızdaki herşeyin detayına hakim olmak durumunda değil çevremizdeki insanlar. muhtemelen sadece süt içemiyor, yoğurt yiyemiyor diye düşünmüştür.
açıkçası ben olsam çok umursamam. en nihayetinde o evde eşimde olacak değil mi, ben yiyemiyorum diye eşimde mi pasta alıp yiyemesin mesela ?
Di mi ama ?! Pasta olayı düşüncesizce olmuş ama (Allah korusun ) bebeği anasız /anayı bebeksiz bırakan bulaşıcı bir hastalık dönemindeyken gezecek yer arayan kişiler beni mi düşünüyor sanki derimKesinlikle hassasiyet burada baslamali bencede.
Pastayı geçtim, peynir, yağ vs de tüketilmeyecek sanırım. Bende eşim için böyle fedakarlıkta bulunmasını beklemezdim. Ondan beklemiyorsam arkadaşlarımdan hiç beklemezdim ki, muhtemelen arkadaş bilmiyordur durumu.
Yani süt alerjisinin neleri kapsadıpını bende şimdi bu konu sayesinde öğrendim mesela
bayanın bebeği var. süt alerjisi var sütle yapılan birşeyi yememesi lazım biriside getirip afiyetle yedi sanırım pastayı önündeArkadaşınızı ziyarete giderken pastamı aldınız anlamadim?
Birincisi corona var ne ziyareti?
Ikincisi böyle konularda hassasım, çocuk yiyemiyorsa asla yemem, arkadaşımada aldırmam. Küçük çocuktan bahsediyoruz
Aaa cocuk değil şimdi anladim. Sabah sabah anlayamamışım konuyubayanın bebeği var. süt alerjisi var sütle yapılan birşeyi yememesi lazım biriside getirip afiyetle yedi sanırım pastayı önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?