- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Rica ederim konu sahibi KV sıkıntılıydi muhtemelen o yaptı yoksa insan sinir olmadığı birine takmaz diye düşünüyorumAaa cocuk değil şimdi anladim. Sabah sabah anlayamamışım konuyu(açıklama için teşekkür ederiiim)
Koskoca kadin yahu cani çekecek hali yok. Ben olsam arkadasimin yanında oyle şeyler tüketmemeye dikkat ederim ama bana yapılsa da sıkıntı etmem
Kv yaptı diye tahmin ediyorum bebeğine bir aylıkken mandalina suyu vermiştiYapan kim?
Olay nerde geçti?
Pasta nerden geldi?
Özel bir gün müydü?
Çok fazla değişken var burda
Yıllar önce insülin direncim yüksek çıkmıştı, çok yıl önce. Düşürmek için diyet yapıyordum. Bazı arkadaşlarım bunu bildikleri halde yanımda kurabiye yemişler bir de sen de yesene demişlerdi. Ne kadar canımın sıkıldığını hatırlıyorum. Bir etkinlik, kalabalık bir ortam falan olsa olur da onun dışında bile bile gidip yanında yemek çok ayıp bence.Bebeğinde süt alerjisi olup bebeği için sütlü yoğurtlu şeylerden diyete giren hiç süt ürünü tüketmeyen bir annenin yanına durumu bilerek pasta götürüp onun yanında yer misiniz ? Yoksa yok yiyemiyor canı çekmesin biraz saygı duyayım evimde yapar yerim mi dersiniz ?
Pasta ve sütü bağdaştıramamış almıştır. Getirince de siz ben yiyemiyorum deyince kendine koyması normal geldi bana çünkü bende birine giderken pastanedeki en sevdiğim canım çeken şeyi alırım o an ki can çekmesiyle 1 dilim yese nolcak siz bebeğiniz için fedakarlık yapıyorsunuz takılmayın
kendini sevmede marshmallow gibi ol iştebirine giderken canının çektiği şeyi almak mı?
favorim oldun.
Kusura bakmayın ama siz yiyemiyorsunuz diye başkaları kendini kısıtlamak zorunda değil.Bebeğinde süt alerjisi olup bebeği için sütlü yoğurtlu şeylerden diyete giren hiç süt ürünü tüketmeyen bir annenin yanına durumu bilerek pasta götürüp onun yanında yer misiniz ? Yoksa yok yiyemiyor canı çekmesin biraz saygı duyayım evimde yapar yerim mi dersiniz ?
bence çok kişisel birşey. bir arkadaşım da bebeği için glutensiz bir diyet yapmak zorunda kaldı, fotolarda görüyordum eşi normal şeyler yerken kendisi diyet yemekler yiyordu.
hiç bundan dertlenmedi bildiğim.
beklentilerle alakalı sanırım.
Yani aynı şey değil qma gebelik döneminde sosis, salam vs yasak olan şeylet var. Eşim yiyor mesela. Ben dedim ye diye. Eşimden beklemedim, o yine de gözüme sokmamaya çalışıyor.
Ama ben olsam bir arkadaşımın yanında pasta yemezdim. Şart değil, yemezsem öleceğim diye bir durum da yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?