Sizler kaç yaşındasınız o kız kaç yaşında?
Çocuğunuz var mı?
Daha önce hiç ihanet tarzı bişey yaşadınız mı eşinizle?
Yani tüm bu soruların cevaplarına göre verdiğiniz tepki değişiklik gösterebilir bence
Bir de eltinizin kızı hep mi onlarla yaşıyordu yoksa hayatınıza yeni mi dahil oldu?
Sizler kaç yaşındasınız o kız kaç yaşında?
Çocuğunuz var mı?
Daha önce hiç ihanet tarzı bişey yaşadınız mı eşinizle?
Yani tüm bu soruların cevaplarına göre verdiğiniz tepki değişiklik gösterebilir bence
Bir de eltinizin kızı hep mi onlarla yaşıyordu yoksa hayatınıza yeni mi dahil oldu?
Arkadaşa katılıyorum.
KK yorumcuları olarak bunları bilmemiz lazım..
Arkadaşlar iyi geceler konumu şu an nasıl toparlayacağımı bilemiyorum inşallah derdimi düzgün anlatabilirim. Eşimle 11 yıllık evliyiz. evliliğimizin ilk 8 yılı sorunlu geçsede son 3 yıldır gayet iyi gidiyordu. Son bir haftadır k.validemden dolayı biraz gergindik ve bu gerginliği gezerek atalım diye haftasonu için Eltimlere gittik. Eltimin kızı (eltimin ilk eşinden) sorunlu evliliğinden dolayı ayrılarak eltime gelmiş işte bu konuda falan konuştuk. Ama eşim bu konuyla gereğinden fazla ilgilendi işte kızı odaya alıp özel konuşma yaptı, sonra eşiyle telde konuştu. ben biraz rahatsız olsamda çokta kafaya takmadım çünkü yeğenim, kızım falan diyor, sonra eve geldik. Eşim yıllık izine ayrıldığı için biz plan yapmıştık, hergün ikimiz bir yerlere gidecektik. Ama eşim k.validemi getirdiği için eşimi hiç göremez oldum. 10 dk.da bir annesinin odasında, gündüz ailesinin sorunlarıyla, akşam annesinin odasında bende haliyle tavır yaptım. Bugünde para yüzünden tartıştık, kabul ediyorum ben biraz ağır konuştum ama eşim o kadar büyüttü ki olayı söylendi söylendi ve sonunda senden boşanacağım görürsün dedi. Annesinin odasına gitti. Ayrıca bu tartışmadan önce ben eltimle konuşurken teli aldı ve fıstık nasıl dedi, bende o nasıl söz düzgün sorsana dedim. sonra eltime ehliyet alsın ben ona araba kullanmasını öğretirim dedi ve sonra akabinde bu tartışma yaşandı. Siz olsanız şüphelenmez misiniz. Yalnız şunu da belirteyim kaldığımız 2 gün boyunca kızcağızın bir yanlışını görmedim kesinlikle. Eşim büyük bir ihtimal kızgınlıkla söyledi boşanma işini ama ben genede şüphelendim.
eşinizin fazla üstüne gitmişsiniz sanırım o da kızgınlık anında demiş durumu anlattıklarınza dayanarak boşancam kelimesinin gerçeklik payı yok diye düşünüyorum
Arkadaşlar iyi geceler konumu şu an nasıl toparlayacağımı bilemiyorum inşallah derdimi düzgün anlatabilirim. Eşimle 11 yıllık evliyiz. evliliğimizin ilk 8 yılı sorunlu geçsede son 3 yıldır gayet iyi gidiyordu. Son bir haftadır k.validemden dolayı biraz gergindik ve bu gerginliği gezerek atalım diye haftasonu için Eltimlere gittik. Eltimin kızı (eltimin ilk eşinden) sorunlu evliliğinden dolayı ayrılarak eltime gelmiş işte bu konuda falan konuştuk. Ama eşim bu konuyla gereğinden fazla ilgilendi işte kızı odaya alıp özel konuşma yaptı, sonra eşiyle telde konuştu. ben biraz rahatsız olsamda çokta kafaya takmadım çünkü yeğenim, kızım falan diyor, sonra eve geldik. Eşim yıllık izine ayrıldığı için biz plan yapmıştık, hergün ikimiz bir yerlere gidecektik. Ama eşim k.validemi getirdiği için eşimi hiç göremez oldum. 10 dk.da bir annesinin odasında, gündüz ailesinin sorunlarıyla, akşam annesinin odasında bende haliyle tavır yaptım. Bugünde para yüzünden tartıştık, kabul ediyorum ben biraz ağır konuştum ama eşim o kadar büyüttü ki olayı söylendi söylendi ve sonunda senden boşanacağım görürsün dedi. Annesinin odasına gitti. Ayrıca bu tartışmadan önce ben eltimle konuşurken teli aldı ve fıstık nasıl dedi, bende o nasıl söz düzgün sorsana dedim. sonra eltime ehliyet alsın ben ona araba kullanmasını öğretirim dedi ve sonra akabinde bu tartışma yaşandı. Siz olsanız şüphelenmez misiniz. Yalnız şunu da belirteyim kaldığımız 2 gün boyunca kızcağızın bir yanlışını görmedim kesinlikle. Eşim büyük bir ihtimal kızgınlıkla söyledi boşanma işini ama ben genede şüphelendim.
Bosanmis genc bir bayan eltinizin kizi, haliyle kocanizada nikah düser, bukadar ilgilenmesi hic hayra alamet degil.
Kizin aklinda bile yoksa, esinin aklinda var belliki, fistik diye sormasi, arkasindanda tartisirken size seni bosayacagim demesi herseyi cok net acikliyor bence.
Siz takip edin bakalim neler yapiyor, ayricada eltinizin kiziyla ilgilenmemesini isteyin. Zivanadan cikmis gibi sinirlenirse bilinki o kiza karsi bayagi bir dolmus demek.
Annesininde orda olup ogluna belki sizi sürekli sikayet etmesi herseyin tuzu biberi oluyordur, kim bilir. Odaya girip yanliz konustuklarina göre, vardir sizin duymanizin istemedikleri birseyler...
aldatma olsaydı bu kadar rengini belli eder miydi :26: merakımdan soruyorum yani o kız aklında olup bu şekilde davranıyorsa çok aptalca değil mi :44:
annesi varken tartışmanız iyi olmamış, kız meselesi daha farklı bir olay, o konuda kesin tavrınızı koymalısınız, size zaman ayırması konusunda daha yumuşak konuşmalar yapmalısınız
ya bayanlar bu kadar iyimser olmayın. eşinin aklına sokmak başka ama burada resmen genç bir bayana eşinin iyi veya kötü niyetle, hangisi olursa olsun, bir ilgisi var? başka bir bayana fıstık demek normal mi sizce? eşine en son ne zaman fıstık demiştir?
ayrıca gezdirmek istemek, araba çalıştırmak istemek. eşi istese araba çalıştır diye yapar mı? erkeklerin genelinin üşendiği şeydir bu. ayrıca adamın yanlış anlamadıysam ihanete yakın bir olayı olmuş daha önce. bence temkinli olmalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?