Haklısın cnm zaten ben uyarınca yeğenim nasıl diye değiştirdi sözünü, daha önce ki olayıda benim çok yakınımdı ama o zaman karşı bayan resmen eşime asılıyordu yani taciz boyutunda ona bir erkek olarak eşim çok bile dayandı o yüzden eşimi affettim. Ama burada kızın bir suçu yok. o yüzden daha çok temkinli olmalıyım.
ya bayanlar bu kadar iyimser olmayın. eşinin aklına sokmak başka ama burada resmen genç bir bayana eşinin iyi veya kötü niyetle, hangisi olursa olsun, bir ilgisi var? başka bir bayana fıstık demek normal mi sizce? eşine en son ne zaman fıstık demiştir?
ayrıca gezdirmek istemek, araba çalıştırmak istemek. eşi istese araba çalıştır diye yapar mı? erkeklerin genelinin üşendiği şeydir bu. ayrıca adamın yanlış anlamadıysam ihanete yakın bir olayı olmuş daha önce. bence temkinli olmalısınız.
sizin yakınınız daha oncesinde esinizemi asıldı :26: boyle bir durum varsa insan herseyden suphelenebilir o konuda haklısınız
evet ne yazıkki çok yakınımın geliniydi. eşim önce çok direndi ama mesafe koyamaıyacığımız insanlar oldukları için görüşmek zorundaydık. İşte tamda eşim pes etmek üzereyken böyle davranmaya başlamıştı. mesela hadi onları yemeğe çağır veya onlara bensiz gitmeler vs. belki bütün kadınlarda vardır ama bu konuda altıcı hissim kuvvetli diyebilirim.
aklıma geldi şunu da yazayım ki ben eşime kızın eltimlere geldiğini söyleyince, hemen benden önce gidelim mi dedi bende eltim çalıştığı için, geçen hafta sonuda misafiri varmış ayıp olur sonra gidelim dedim ama eşim benden habersiz arayıp haber vermiş geliyoruz diye.
Desene sen bu filmi daha önce seyretmişsin:))
Aynı şey güzelim..
Bize anlattığın kadarıyla aynı şeyleri yaşaman an meselesi..
hayır anlamadığım eşinin de gözü karaymış..:26:
2.kez aynı olayları yaşarım da evliliğm biter diye korkmuyor mu bu adam?:26:
Sen adam akıllı uyar eşini uygun vakti gelince..yoksa bu olay biter öbürü başlar..
ay yok masumum.. eşinde var bir kıpırdanmalar, kıpraşmalar. bu ne ya.. erkek milleti gerçekten kontrolsüz ve içi güdüleriyle hareket ediyor. aklı başka yerde, onu da açık ediyor resmen, şüpheli davranışlarda bulunuyor. ama gözü de kara galiba. eşinin seni kaybetme korkusu var mı? ne bileyim daha önce hiç onu terk ettin mi, bir gün gidersin diye tedirgin olur mu? yoksa çok mu emin senden?
Ben 40 eşim 37 yaşında kız ise 24 yaşında, evet daha önce benim ailemden çok yakınımızla ihanet denebilecek bir şey yaşadık. ve ben ailemden vazgeçtim. Zaten eltimle kaynımda 2 yıllık evliler kız yeni geldi. Ayrıca 10 yaşında ikizlerimiz var.
Daha önce hiç terketmedim ama önceki olaydan sonra onu çalışması için şu an yaşadığımız şehire gönderdim ve 1 yıl ayrı kaldık zaten ondan sonra sorunlarımız azalmıştı. Ekonomik özgürlüğüm var, ev, araba hep benim üstüme onu terketmekten çekinmeyeceğimi bilir tek eksiğim kimsem yok.
Daha önce hiç terketmedim ama önceki olaydan sonra onu çalışması için şu an yaşadığımız şehire gönderdim ve 1 yıl ayrı kaldık zaten ondan sonra sorunlarımız azalmıştı. Ekonomik özgürlüğüm var, ev, araba hep benim üstüme onu terketmekten çekinmeyeceğimi bilir tek eksiğim kimsem yok.
Ben 40 eşim 37 yaşında kız ise 24 yaşında, evet daha önce benim ailemden çok yakınımızla ihanet denebilecek bir şey yaşadık. ve ben ailemden vazgeçtim. Zaten eltimle kaynımda 2 yıllık evliler kız yeni geldi. Ayrıca 10 yaşında ikizlerimiz var.
eşiniz ailenizden çok yakınınızla ihanet denebilecek bir şey yaşıyor ve siz sonucunda ailenizden vazgeçiyorsunuz doğrumu anladım? öyle ise üzgünüm ama ilişkiniz zaten çok sağlıklı bir zemine dayalı değilmiş
Canım şöyle anlatayım. benim ne yazıkki ne annem nede babam hayatta, sadece o yakınım olan kişi vardı, onun gelini resmen herkesin yanında eşime asılıyordu, iltifat ediyordu, fırsat buldukça dokunmaya çalışıyordu. ama yakınlarım hiç uyarma gereği duymadılar. ama olay açığa çıkınca direkt eşimi suçladılar. ve benim eşimden ayrılmamı istediler bense eşimi tercih ettim. Çünkü ailem benimle bir kez yüzyüze bile görüşmeye tenezzül etmemişlerdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?