eşinin bu konuda suçsuz olduğuna eminsin ki demek ki yanında yer aldın bunu sorgulamak bana düşmez ben derim ki paranoya yapma bazen erkekler kraldan çok kralcı olurlar yengesine ve abisine yaranma çabası için de olabilir dikkatle izle ama sabırlı olCanım şöyle anlatayım. benim ne yazıkki ne annem nede babam hayatta, sadece o yakınım olan kişi vardı, onun gelini resmen herkesin yanında eşime asılıyordu, iltifat ediyordu, fırsat buldukça dokunmaya çalışıyordu. ama yakınlarım hiç uyarma gereği duymadılar. ama olay açığa çıkınca direkt eşimi suçladılar. ve benim eşimden ayrılmamı istediler bense eşimi tercih ettim. Çünkü ailem benimle bir kez yüzyüze bile görüşmeye tenezzül etmemişlerdi.
yorumumu tamamen konunuz + bu yoruma göre yapıyorum hiç sağlıklı bi ilişki göremedım daha once guvenınız sarsıldıgı ıcın şüphelenmenız normal,afedersınız ama esınızınde karakterı musaıt denebilir , daha once bır yakınınızla ıhanet olmus Allah ım kımseye gostermesın nasıl katlandınız hadı ıhanetı affedenler war ama yakınıyla yakalayıpta sineye nasıl çekilir Allah yardımcınız olsun.
Sizin yerınızde olsam akışına bırakır bır hatasında da tekmeyi basardım.hoş şimdiye coktan basmıstım
eşinizin bu durumdaki tutumu nasıldı, adam gibi adam (yada kadın) konusmasa bile br bakısı ıle dahi 'bana asılma' mesajını verebilirdi nerd eolursa olsun, olay bırkez olmamıs ayyuka cıkmıs, yakınlarınız nıye uyarsın kac yasındakı ınsanları esınız koyacak o sınırı onunda ıısne mı geldı kusura bakmayın ben oyle cıkarım yaptım? ınsallah dusundugumuz gıbı degıldrı de bız haksız oluruz
Aslında normal şartlarda çok haklısınız ama ben henüz o gün başlamak üzere olan bir ihaneti yakaladım. Aslında bana göre başka birini düşünmek bile ihanettir kabul ediyorum. Kaldı ki ben telefonla görüşülmek için randevulaşmışlar onu öğrendim ve o zaman tekmeyi bastım ama yalnızca başka bir şehire gönderebildim. Eşimi affetmemin bir diğer ve en önemli nedeni ise eşimin tam teşhis konulamasada Bipolar bozukluğu olması ne yazıkki bu hastalık dönem dönem tehlikeli şeyler yaptırabiliyor.
ozaman psikiyatra gitmesi gerekir, çünkü aldatmaya meyilli insanların hepsi rahatsız değil, hastaysa ve tedavi olmazsa, siz yine buna benzer başka durumlar yaşayacaksınz
Eşim tedavisini yıllar önce bıraktı maalesef ve devam etmiyor. Atak dönemlerinde bu ve buna benzer olaylar yaşıyoruz ne yazık ki örneğin para harcama gibi, iş değiştirme isteği gibi, eşim çok fazla strese gelmiyor, çok stresli olduğu zaman abuk subuk şeyler yapabiliyor ama artık benim dayanacak gücüm kalmadı. Ya şüphelerim de haklı çıkarsam nasıl davranırım bilmiyorum. Aslında şu anda ne maddi ne manevi bu evliliği ne bitirebilecek nede devam ettirebilecek güçteyim. Geleceğimden korkuyorum açıkçası.
aklıma geldi şunu da yazayım ki ben eşime kızın eltimlere geldiğini söyleyince, hemen benden önce gidelim mi dedi bende eltim çalıştığı için, geçen hafta sonuda misafiri varmış ayıp olur sonra gidelim dedim ama eşim benden habersiz arayıp haber vermiş geliyoruz diye.
Arkadaşlar iyi geceler konumu şu an nasıl toparlayacağımı bilemiyorum inşallah derdimi düzgün anlatabilirim. Eşimle 11 yıllık evliyiz. evliliğimizin ilk 8 yılı sorunlu geçsede son 3 yıldır gayet iyi gidiyordu. Son bir haftadır k.validemden dolayı biraz gergindik ve bu gerginliği gezerek atalım diye haftasonu için Eltimlere gittik. Eltimin kızı (eltimin ilk eşinden) sorunlu evliliğinden dolayı ayrılarak eltime gelmiş işte bu konuda falan konuştuk. Ama eşim bu konuyla gereğinden fazla ilgilendi işte kızı odaya alıp özel konuşma yaptı, sonra eşiyle telde konuştu. ben biraz rahatsız olsamda çokta kafaya takmadım çünkü yeğenim, kızım falan diyor, sonra eve geldik. Eşim yıllık izine ayrıldığı için biz plan yapmıştık, hergün ikimiz bir yerlere gidecektik. Ama eşim k.validemi getirdiği için eşimi hiç göremez oldum. 10 dk.da bir annesinin odasında, gündüz ailesinin sorunlarıyla, akşam annesinin odasında bende haliyle tavır yaptım. Bugünde para yüzünden tartıştık, kabul ediyorum ben biraz ağır konuştum ama eşim o kadar büyüttü ki olayı söylendi söylendi ve sonunda senden boşanacağım görürsün dedi. Annesinin odasına gitti. Ayrıca bu tartışmadan önce ben eltimle konuşurken teli aldı ve fıstık nasıl dedi, bende o nasıl söz düzgün sorsana dedim. sonra eltime ehliyet alsın ben ona araba kullanmasını öğretirim dedi ve sonra akabinde bu tartışma yaşandı. Siz olsanız şüphelenmez misiniz. Yalnız şunu da belirteyim kaldığımız 2 gün boyunca kızcağızın bir yanlışını görmedim kesinlikle. Eşim büyük bir ihtimal kızgınlıkla söyledi boşanma işini ama ben genede şüphelendim.
Ben 40 eşim 37 yaşında kız ise 24 yaşında, evet daha önce benim ailemden çok yakınımızla ihanet denebilecek bir şey yaşadık. ve ben ailemden vazgeçtim. Zaten eltimle kaynımda 2 yıllık evliler kız yeni geldi. Ayrıca 10 yaşında ikizlerimiz var.
Ben 40 eşim 37 yaşında kız ise 24 yaşında, evet daha önce benim ailemden çok yakınımızla ihanet denebilecek bir şey yaşadık. ve ben ailemden vazgeçtim. Zaten eltimle kaynımda 2 yıllık evliler kız yeni geldi. Ayrıca 10 yaşında ikizlerimiz var.
Bu ıste bır ıs var... Sahsen benım burnuma gelen koku oldukca kotu.
Esını takıbe al kızı bılmıyorum ama esınde bır meyıl var.
Allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?