evet eşin meyilli olabilir de eltinle kaynının kendi küçük çocukları varsa fıstık diyerek onu kastetmiş olabilir mi
Masum,
Esine inanmak istiyorsun anliyorum ama diger olaylarda aile fertleri esinin nasil bir insan oldugunu anlamis.
Keske sen de o zaman gercekleri gorebilseydin .
Esin aldatmaya meyilli diyemeyecegim cunku coktan yapacagini yapmis.
Senin yaninda baska birine fistik diyorsa gerisini sen dusun...
Eltin bir sey demiyor mu bu duruma?
Bu sabah konuşmaya çalıştım, bana ben seninle muhatap değilim benimle konuşma dedi. Bende ne yaptımki ben sadece bilinen şeyleri söyledim ama sen kavgaya aranıyormuşsun dedim, tamam kes benimle konuşma dedi. Bende ben senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum ama sadece yazık diyorum dedim. bir dahada konuşmadım.
24 yaşında bir bayana fıstık demesi ilginç...
bu bayan,öz yeğenide değil,hani çocukluğunu bilsede ona göre samimi davranıyor heralde desek.
Eltinin yerinde olsam rahatsız olurdum ,bu ne ilgi diye..
sadece dikkat et diyorum.
Eltim bugün aradı son zamanlarda yaşadığı sıkıntılardan dolayı rahatsızlanmış onu anlatırken laf arasında bana, seninkide bir tuhaf hem dinden bahsediyor ama uygulama yok, oda normal değil dedi, ben senin yerinde olsam sadece çocuklarımla ilgilenirdim, maddi imkanın var ona mecbur değilsin gibi laflar etti, daha önce hiç böyle sözler duymamıştım ondan. Bu arada sabah konuşup alttan almaya çalışmıştım ama artık bende şu anda onu takmıyorum, eltimin dediği gibi çocuklarımla ilgileniyorum. Belki söylememem gerekirdi ama bende o gördüğün eşimin en normal hali dedim. Ha birde daha önce yazmayı unutmuştum biz eltimlerdeyken eşim kıza abdest almasını söyledi sonrada eşim başka bir yerde ama kızın göreceği şekilde kızda arkasında namaz kıldılar.
İşin gerçekten zor. Bipolar bozukluğu varsa egoist ve benmerkezcidir. Ukala olurlar, toz kondurmazlar. Sorunları konuşmak onları yorar, hatta zaten sorun olarak görmezler ve "o senin sorunun" havasındadırlar. Eşinin boşanma tehditleri hep bundan işte, aklınca "sen kimsin benim gibi haşmetlinin yanında" diyor.
Hep bir arayış içinde olurlar. Her şey harika gitse de, mükemmel bir aileye sahip olsalar da, o içlerindeki "ben" arayışı sürekli mutsuzluk getirir. Minik şeyleri çok abartılı yaşarlar. Bu kız da aslında hayatınızdaki minik bir şeydi ama kocan o kadar abartmış ki.
Gerçi sen kesin teşhis konulmamış gibi anlatmışsın ama olaylar teşhisi koymuş gibi bence. Ayrıca tabii bipolar bozukluğun seviyeleri var. Kimisi hafif atlatıyor, kimisi çok şiddetli yaşıyor.
Bize çok anormal gelen bir durum (alakasız bir kıza bu kadar kucak açması) onun için o kadar normal ki. Seninle bunu konuşmak bile istemiyor. Şu anda eşinin ilgi odağı o kız ve ona yardım ederek kendi egosunu tatmin ediyor. Takıntı yapıyor da olabilir. Ve şu anda başlangıç aşamasında.
Keşke terapiye ikna edebilsen. Hem bipolar mı değil mi sorun ne onu öğrenirsiniz. Hem tedavi olur. Sen de psikolojik destek alırsın. Çünkü böyle hayat geçmez. İlgisi hep başka yönlere kayacak ve seni çok yıpratacak. Daha önce olmuş, yine oluyor.
Çok teknik yazdım herhalde ama tecrübe konuşuyor diyeyim. Adı anılmayasıca bazı insanlarla yaşadım bu durumları. Konuyu çok araştırmak, öğrenmek, başa çıkmak zorunda kaldım. Eminim ki forumda bipolar arkadaşlar vardır, onlar da bir şeyler yazarlar belki.
Bu arada, kendini güvence altına almakla çok iyi yapmışsın. Hayatta ne olacağı belli olmuyor.
Veee umarım ki ben yanılıyorumdur, bu eşinle senin için gelip geçici bir dönemdir ve her şey yoluna girer.
Eşin çok saçmalamış .
Kendini ne sanmış da kıza abdest al demiş.
Birlikte namaz kılmışlar
Tüm bunlar olurken sen ve diğerleri ne yapıyordu masum?
Yani kızla ayrı odada özel konuşurlarken, ona fıstık dediğinde vs..
Fıstık diyen bu adama senin dışında kimse tepki göstermedi mi?
İnsanlar da susmasa keşke anormalliklere ses çıkarsa da bu insanlar
saçmaladıklarını daha kolay farkedebilse..
Sadece karısı tepki gösterince kıskançlıklarla saçmalayan kadın oluyor...
Ben orda olan biri olsam mesela ne fıstığı yahu bu kız senin neyin oluyor ki
böyle hitap ediyorsun tavırlarına dikkat et lütfen yaşına yakışmıyor derdim!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?