- 21 Kasım 2017
- 167
- 57
- 13
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Döven insandan ne adam olur ne eş olur nede baba. Bunu asla unutmayın hele böyle basit bir şey için döven adam sizi evliliğiniz boyunca bir çok sebep için hatta sebepsiz bile dövebilir. Kendize güveninBoşanıcam çünkü sindiremiyorum özür diledi ama affedemiyorum ömrüm boyunca yüzüne bakıcam ve hep dayak yediğim günü hatırlayacağım o yüzden bitiricem herşeyi
Emin ol devam edersen tek o gün aklına gelmicek yenıleri eklencek .Boşanıcam çünkü sindiremiyorum özür diledi ama affedemiyorum ömrüm boyunca yüzüne bakıcam ve hep dayak yediğim günü hatırlayacağım o yüzden bitiricem herşeyi
Çocuğunuzu da seviyor musunuz? Onun da aynı dayakları yememesi için boşanmanız lazım.Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Hatalıyım mıMerhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?