Hatamı biliyorum

Bunlar gercek mi? kinamak kesinlikle istemiyorum ALLAH KORUSUN ama pek inandirici gelmedi. kapidan girip kafa goz dalan bir adam var ve karısı onu cok seviyor bizden care ariyor.. Bizim diyebilecegimiz tek sey SİKAYETCİ OL,BOSAN nokta

Bugün bişey dinledim.
Çiftler evliler küsünce bile aralarindaki elzem iletişimi koparmamali.
Şuraya gidiyorum
Şunu alacağım gibi.
Çünkü karşındaki kişi düşmanın değil demişlerdi.
O yüzden söylememen hata
Dayak atmakta hata.

Elbise aldın diye tekme tokat dayak yedin ve özür diledin ve üstüne hatalıyımmı diyosun ? İyimisin ? Elbisesi batsın, parası da yazıklar olsun kocana, kaç kuruştur elbise ? Bunu kendine yapma lütfen yapma..Az kıymetini bil, bir elbise kadar değerin yokmu bu hayatta..

Kendinize biraz değer ve saygı gösterin bir elbise sonuçta. şiddeti kocanızı sevdiğiniz için nasıl kabullenir ve hatalıyım dersiniz ?

Valla ben siparişimi veriyorum,sonra eşime hayatım şöyle şöyle para bırakır mısın yarın kargom gelicek diyorum ve bırakıyor.hatta bugün para verdi yarın kargom gelicek diye. Sen de gidip özür mü diliyorsun? Hatalı olduğunu mu düşünüyorsun pes yani. Ağzından burnundan kan gelecek şekilde dövsün bide üstüne tebrik eder gibi özür dile.

Konunun fake olduğuna eminim ama diyelimki gerçek.Çaresi ne diyorsun ya.Ne biliyormusun?Eşine onu çok sevdiğini söyleyip ondan tekrar özür dileyeceksin.Gerekirse ayaklarına kapanıp yalvaracaksın.Bi daha da böyle gereksiz konular açma.Bu kadar insan okuyo cevap yazıyo.Kocandan da razısın,yediğin dayaktan da.Tamam bitti gitti işte.

Eski konuna da baktım da bu insan kılıklı boz ayısı seni hiç dinlemiyor be güzelim? Sen ne diye çocuk yaptın bununla??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…