Hatamı biliyorum

Pardonda kocanı seviyorsan burda ne işin var hem ne yapmaliyim diyorsun hem dayak yiyorsun hem kocani seviyorsun allah kocanı sana bağışlasın ozaman

Hatamı nasıl affettirebilirim onu soruyor kadın?
Hatalı ya hani :)

Tövbe bismillah kafayı yedirir bazıları insana

pardon ama esiniz sizi dovmus ve siz hataliyim mi diyorsunuz. Onu aklamaya calisiyosunuz sanki anlatirken bile. Hic bir kadin ne olursa olsun dovulmeyo hak etmiyor uzak durun boyle kisilerden

Sizin canınızı acıtmak için vuran adama sevgi besliyor olmanız sizin normal olmadığınızı kanıtlıyor.
Gidip tedavi olmayacaksan boşanmayacaksan ve kocanın dayakçı olmasına rağmen "seviyorum" diyorsan konuyu açma sebebin ne?
Nasıl daha az dayak yerim mi?
Ne yazıkki bunun çözümü yok.
Çünkü adam size şunu yap dediğinde onu yapsanız bile bir gün sırf dediğini yaptığınız için dahi sizi dövecek.
Devamında sürekli adam kızmasın diye ne yapacağınıza dair çatışacaksınız. Siz mükemmel bile olsanız adam sırf sizin ona izin verdiğiniz için dövülmeye razı geldiğiniz için sizi dövmeye devam edecek.
Bu adamların kafası böyle.
O sizi dövdükçe, siz daha çok sevdikçe adamların egoları arşa yükseliyor.
Bir noktadan sonra sizi dövmek için sebep bile bulmasına gerek yok.

Konu gerçekse kendinize gelin.
Kurtarın kendinizi...

Yorumlarini okudum ozellikle annenin dediklerini...

Annen cahilin dibinin dibi, sense cahilin dibi, kizinsa bu gidisle cahil olacak.

Annedir ornek olan, evladini yetistiren... benim burda gordugumse uc kusak da cahilligin icinde kavrulup gidiyor.

Kusura bakma ama bu zihniyetle buyutme kizini. Kendine acimiyorsan ona aci bari!

hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin

Bu yaptığın için utanmalısın.
Dua et ki sadece ağzından burnundan kan getirmiş
Bir iki de kemik kırmalıydı ama seni seviyor ki yapmamış, insaflı adam.
Bir daha boyle bir seye cüret etme. Sen sadece o evin kadınısın haddini bil.

Seni dövdü hemde tırı vırı bir sebepten dolayı. Ne sebep olursa olsun dövmek nedir ya
Sen kölemisin? kadınmısın ? insanmısın? nesin eşine göre ? ben söyleyim kölesin...
ve sen hala onu seviyorum diyorsun.... bu sevgi değil cehalet

Internetten kiyafet alinca ese haber verme zorunlulugu mu varmis.internetten siparisle aldigim kiyafetletin haddi hesabi yok.esimin haberi olmaz ona mi danisacagim kendime birsey alirken.kargo gelince ogrenirse ogrenir.alir kargomu verir bana ben geldigimde evde yoksam.bu kadar.cok garipsiniz valla.bir de hatami biliyorum demissiniz.ne hatasi allahasen.dayak yemissin seviyorum diyorsun.iyi sev.cok sev ki cok dayak ye

Ne hatası ya, hadi hata yaptınız diyelim oldu ki söylemeniz gerekirdi dövmek ne demek, size vurması asla kabul edilebilir bir şey değil. Hemen hastaneye gidip darp raporu alın, yuh diyorum. Nasıl bir çirkinliktir.

Ya ne denir ki şu durumda lütfen aklını başına al. Burada hatalı olan sen değilsin.! Seni anlayamıyorum elinde mesleğin işin falan var mı ?? Allah yardimcin olsun. Devamı gelmez umarım

Ya hani böyle dayağı yiyip imdat diye bağırıp sonra birileri yardim edince de kocamdır döver de sever de siz karşımayım diyen kadınlar varya hah işte bu kadın da onlardan.
Maalesef utanıyorum ben hemcins olduğumuz için.
Kocanı sev daha çok sev böyle ayıyı hanzoyu nerden bulacaksın birdaha ?
Ayağının altını op kıyafeti iade et ailesine kolelik yapmaya devam et affeder seni inşallah yani.

İlk defa bir konunun fake olduğunu düşündüm. Bilerek tepki alınmak için yazılmış gibi. Ne yani ondan gizli elbise almanız dayak yemeniz için haklı bir sebep mi? Dayak yemeniz için hiçbir haklı sebep olamaz. Önce bunu öğrenin.

Böyle konuları görünce hem üzülüyorum böyle hayat arkadaşı mı olur diye hemde çok sinirleniyorum bir insan kendinden nasıl bu kadar vazgeçer diye. Dayak nasıl hak edilir ya siz kendinizi ne kadar haksız görüyorsanız artık bir de kocamın eline sağlık dememişsiniz.

Allah akıl versin. Ağzın burnun dağılmış hala hatamı biliyorum diyebiliyorsun,pes.. Kendime elbise alırken eşime niye sorayım? Sormamak neden hata olsun ?

İnternetten ya da mağazadan kıyafet almak istediğinde eşine illa söylemen mi gerekiyor? Hayır ben genelde söylemem 16 yıldır evliyim ve bu ya da başka bir sebepten ötürü ağzım burnum kırılmadı. Bir de hatalıyım diyorsun adam seni evire çevire dövmüş o hatalı değil ama sen sırf kıyafet sipariş ettiğin ve ona söylemediğin için hatalısın ve o dayağı sana göre hak ettin öyle mi? Ne diyeyim Allah akıl fikir versin sana bacım

Oha İnsan hiç kıyafet aldı diye daya yer mi be. Hayır bide hakettim diyon Senin zihniyette masallah. Ayaklarını yıkayıp tasma taktir affeder. Ay kendini ezdirmeye meraklısın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…