- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Pardonda kocanı seviyorsan burda ne işin var hem ne yapmaliyim diyorsun hem dayak yiyorsun hem kocani seviyorsun allah kocanı sana bağışlasın ozaman
hakikaten eglence anlayisini anlayamiyorum bunlarin, bide 17 sayfa olmus sacma sahte bu konu.Uydurmasyon ,zirvalama,palavra...
Eğleniyor musun?
hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Oha İnsan hiç kıyafet aldı diye daya yer mi be. Hayır bide hakettim diyon Senin zihniyette masallah. Ayaklarını yıkayıp tasma taktir affeder. Ay kendini ezdirmeye meraklısın yaMerhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?