Hatamı biliyorum

ilk defa dövmesi haklı yapıyor yani adamı .noldu da dövdü başka adamla evde mi yakaladı sizi evin eşyalarını satıp sevgilinize mi yedırdınız .aman siz boşanmayaın sahip çıkın sıkı sıkı kocanıza da başka kadınların başını yakmasın bu adam en azından

benim kocanın değil dövmek öldürmesi lazım o zaman beni tövbe tövbe.her hafta kargom gelir internetten alışverişin ya da normal alışverişin ne zararı varmış bu insan müsveddesi adama.boğaz tokluğuna o evdeysen eğer değerın o kadar sa zaten o evde durma artık bence

Bir daha sakın yapma bak ağzına birer sürer!

Vah, tüh ya, çok ayıp etmişsin, git ayaklarına kapan eşinin.

Ağzından kan geldi bir yerin kırılır bir dahakine aman ha aman.

Madem boşanmayacaksınız, ona göre fikir vereceğim. Sizi kınadım vs o ayrı konu ama fikriniz değişmeyecek gibi. Üzgünüm, hayat çok acımasız ve siz de bir o kadar korkaksınız.
Yengem de çok dayak yemiş eli kırılasıca dayımdan. Ama dayak yeyip ağlayıp oturmamış o da vurmuş, o da inat etmiş. Bir dayak yediyse aynı şeyi 10 kez yapmış. Ama bu 30 yıl öncesi, yani şu zamanda olsa boşanacağına eminim.
Şimdi dayımı inadıyla mum etmiş. Ama sizin bunu yapabileceğinizi sanmıyorum, çünkü suçu kendinizde buluyorsunuz. Ha inat ettiğiniz için bu adam sizi öldürebilir de. En iyisi devam edin siz yaa. Seviyormuşsunuz bide!

seviyorsunuz onu anladık sizin için dayak bir sorun degil o da tamam.
ozaman bu adamı neden bunca zaman tanımadınız neyi sever neyi sevmez bilmeniz gerekirdi diye düşünüyorum.
kendinizi toplayın yüzünüz gözünüz kendine gelsin sonra kocanız dan özür dileyin onu bukadar aşagılık seviyesiz bir insan oldugunu ortaya çıkardıgınız için.
insanlık dan nasibini almadıgıni görmenize aile terbiyesi almadıgını görecek kadar basit oldugunu ortaya çıkardıgınız için gidip özür dileyip.
af etmesi için yalvarın ben seni adam zannetmeye devam edicem diyip olayı kapatın

ağzınızdan burnunuzdan kan gelene kadar dayak yiyiyorsunuz üstüne özür diliyorsunuz hatalıyım diyorsunuz çok seviyorsunuz siz normal değilsiniz umarım çocuğunuz yoktur allah akıl fikir versin size ne denir bașka

Burdaki konuları okurken bazen gerçekten hayret ediyorum. Elbise aldınız ve söylemediniz diye eşiniz sizi dövdü????? Bunu sizin aklınız mantığınız nasıl alıyor? Elbise almak her insanın doğal hakkı asla ama asla hatalı değilsiniz. Özürde dilemeyin. Böyle şeyler sessiz kalmayın. Eşim beni ilk kez dövdü demişsiniz bir kere döven bin kerede döver . Aile yapımız farklı kocamı çok seviyorum gibi şeylerin arkasına sığınmayın dünyada ne kadınlar var ne aileleri var boşanıp ayakları üstünde duran. Lütfen böyle şeylere sessiz kalmayın kendinize güvenin siz hatalı olacak en ufak şey yapmamışsınız. Ayrıca hadi eşinizi her şeye sessiz kalacak kadar seviyorsunuz hatalı olduğunuzu düşünüyorsunuz eşinizle küssenizde söyleyebilirdiniz madem sizde onunla aynı zihniyete sahipsiniz eşiniz konuşmasada siz söyleseydiniz. Lütfen biraz mantıklı düşünün ya

Boşanıcam çünkü sindiremiyorum özür diledi ama affedemiyorum ömrüm boyunca yüzüne bakıcam ve hep dayak yediğim günü hatırlayacağım o yüzden bitiricem herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…