- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
Konu fake midir değil midir bilmem amaa shin se gi’nin askerleriyiz :) (bknz: kill me heal me)Pes
Sözün bittiği bir konu olmuş. inşallah şaka filandir.
shin se giKonu fake midir değil midir bilmem amaa shin se gi’nin askerleriyiz :) (bknz: kill me heal me)
ilk defa dövmesi haklı yapıyor yani adamı .noldu da dövdü başka adamla evde mi yakaladı sizi evin eşyalarını satıp sevgilinize mi yedırdınız .aman siz boşanmayaın sahip çıkın sıkı sıkı kocanıza da başka kadınların başını yakmasın bu adam en azındanMerhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Çok seviyorsan ye dayağını otur evinde !! Napacakson başkaBoşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
palet kask benden bedava hemkoca kızmaz para vermezsenÇok sevmeye devam et. Yalnız bi dahaki sefere kafayı koru kafa fazla darbe almasın.
benim kocanın değil dövmek öldürmesi lazım o zaman beni tövbe tövbe.her hafta kargom gelir internetten alışverişin ya da normal alışverişin ne zararı varmış bu insan müsveddesi adama.boğaz tokluğuna o evdeysen eğer değerın o kadar sa zaten o evde durma artık benceInternetten kiyafet alinca ese haber verme zorunlulugu mu varmis.internetten siparisle aldigim kiyafetletin haddi hesabi yok.esimin haberi olmaz ona mi danisacagim kendime birsey alirken.kargo gelince ogrenirse ogrenir.alir kargomu verir bana ben geldigimde evde yoksam.bu kadar.cok garipsiniz valla.bir de hatami biliyorum demissiniz.ne hatasi allahasen.dayak yemissin seviyorum diyorsun.iyi sev.cok sev ki cok dayak ye
ağzınızdan burnunuzdan kan gelene kadar dayak yiyiyorsunuz üstüne özür diliyorsunuz hatalıyım diyorsunuz çok seviyorsunuz siz normal değilsiniz umarım çocuğunuz yoktur allah akıl fikir versin size ne denir bașkaMerhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Ozaman dayak ye otur!Ne akılı verebiliriz sana ki?Adım atmadan önce herşeyi eşine söyle artık,ondan habersiz nefes alma hatta.Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Hayır yokSizin para kazanma ihtimaliniz var mı onu söyleyin önce.
Boşanıcam çünkü sindiremiyorum özür diledi ama affedemiyorum ömrüm boyunca yüzüne bakıcam ve hep dayak yediğim günü hatırlayacağım o yüzden bitiricem herşeyiHiç gelmiyodur emin ol .
Şöyle bakıyorum annemın eskı fotoğraflarına her fotografta hamile ve yüzü gözü mor.
Allahtan ölüp gitmiş babam !
Anneme diyorum ya ölmese göz mü yumacaktın ?
Evet cahildim , şimdi ki zaman olucak asla katlanmazdım diyor.
Ama aslına bakarsanız babam ölmüş ve ozaman bile 3 küçük çocukla ortalıkta kalmış .
Kimse yardım etmemiş hemen evlendırmek istemişler.
Allahtann evlenmemiş.
Konu sahıbı tek olsanız bıle yaparsanız. bu anlattıgım hıkaye 1998 yılının hikayesi . Şuan 2018 deyiz.
İş bulursunuz . Çocuğunuzu kreşe verırsiniz.
Bakarsınız ya yaaparsınız.
Böyle sömürülmeyin LÜTFEN!!!!! Allah rızası için !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?