Hatamı biliyorum

Seni dövmek için eve kadar zahmet etmeseymiş keşke.
Akşama kadar sabredip, hırslanıp birkaç kemiğini kıracak öfkeyle dövseydi.

Böyle sevgi dolu yuvalar beni benden alıyor

Konunun gerçek olduğuna inanmıyorum birinin canı sıkılmış ve konu açmış çünkü bir kadın kendisini döven erkeği sevecek kadar gurursuz olamaz

sen mi hatalısın?bide sen mi özür diledin?kafayı yicem şimdi.
nasıl gelip döver ya?böyle bişi için bile demiyorum fark ettiyseniz.ama siz dövmesine değil böyle bişi için dövmesine üzülmüş gibisiniz.bu size attığı ilk dayak mı?

Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum

Annen baban seni elin adamı dövsün diye mi dünyaya getirdi buyuttu evlendirdi?
Sen bile kendini hatalı görüyorsan adam ne yapsin?
Bunun adı Sevgi olamaz olsa olsa öğrenilmiş çaresizliktir, Stockholm sendromudur...

Ağzı burnu kırılan insan nasıl “biliyorum ben hatalıyım” diyebilir.
Evlenmeden önce de bunlarla mı yaşadınız da bu kadar normal geliyor?
O da bahane olamaz.

Annem de bizi döverdi.
Ama biz böyle büyüdük diye çocuklarımı dövmüyorum. Ya da kocamdan dayak yemeyi normalleştirmiyorum.

Aklımızı biraz kullansak keşke.

O da bahane olamaz.

Annem de bizi döverdi.
Ama biz böyle büyüdük diye çocuklarımı dövmüyorum. Ya da kocamdan dayak yemeyi normalleştirmiyorum.

Aklımızı biraz kullansak keşke.
Yo kendi için değil, babası annesini sürekli darp edip ağız burun dalak böbrek dalıp sonra da “o benim kocam olur öyle şeyler” e bağlıyorsa,
Bunlarla büyüyen çocuklarda hayatın bu olduğunu zanneder.

Yoksa anne sopası terliği yemeden büyüyen nesil şu anda ki nesil :)

Ayrılmayacaksan bile darp raporu al eşinin gözünü Korkut; bi daha vurursan seni dava ederim hapse girersin de. Belki korkar da kendine hakim olur. Ne diyeceğimi bilemedim ya seviyorum filan diyorsun ayrılmam diyorsun. Umarım daha fazla şiddet görmezsin

Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim
Annen arkanda değilse değil.
30 yaşına gelmiş bir kadınsın, annesin.
Memeye mi ihtiyacın var mamaya mı?

Boşan ve çocuğunla yaşa.

İleride kızın hem babasından, hem kocasından dayak yediğinde, sen de annenden farklı davranmayacaksın ki. Babandır kızım sever de döver de, kocandır kızım sever de döver de diyeceksin; annen gibi.

Sana değil 5 aylık kızına üzüldüm.

Bir kaç parça paçavra yüzünden dayak yedin, hatalıyım diyorsun ve seviyorsun öyle mi?
Kardeşim bu adam senin yemeklerine ne katıyor? Ne bu kör gibi bağımlılık?
Allahım daha neler okuyacağım burada?

Nasıl bu olayda kendinde hata görebiliyorsun? Adam psikopatın önde gideni.
Kaç git tedavi ol boşan bu manyaktan.

Umarım çocuğun yoktur. Düşünemiyorum o yavruyu bu kötü ortamda..

Yine de kabul edemem.
Eskiden hiçbir şey bilmiyorduk, iletişim imkanları kısıtlıydı.

Şimdi her yerden gözümüze sokuyorlar kadına şiddete hayır diye.
Haberler, tv programları, kitaplar, dergiler, internet, işte KK forumu.

Yani normalleştirmek için kimsenin elinde bahanesi yok artık.

Ay yok artık ne demek bi elbise icin böyle şiddet canim bak herkes eşini sever ama herkes hak ettiği değeri görmeli değerin kadar değer vermezsen kendine elbise dahi alamazsın gelecek zamanlarda da bak ben sana boşan diyemem bana düşmez ama lütfen gerçek suçluyu farket ve suçluya da suçunu farkettir ya yakın bi arkadaşın varsa yada akraban varsa ona git bi iki günlüğüne hatasını anlamalı esin yoksa ilerde daha kötü şeyler yaşarsın Allah korusun belkide bebeğinde büyüdüğünde oda alışveriş yaptı diye dayak yicek babasindan yada kocasından kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün lütfen boşanma ama sineye de çekme

Reactions: Wcy
Şaka gibi burnunuzdan kan getirene kadar sizi dövmüş veee siz ben hatalıydım diye kendinizi mi avutuyorsunuz. Kusura bakmayın ama eşiniz adam değil.
Yaptığın da bir şey yok kendini kandırma lütfen.

Biz sağlıklı düşündüğümüz için bunları rahat diyebiliyoruz. Konu sahibi ağız burun kırık halde hatalıyım diyor,
ki kendine kıyafet almak için kimseye açıklama beyanat vermek zorunda değil.
Yani onu bile yapmak zorunda olmadığının farkında değil.

Gerçekten böyle adamların poposunu daha ne kadar kaldıracaksınız.. Çalışmadığım dönemde de canım bir sey istiyorsa ki genelde kitap aldım alırım her yaptıgımızı hesap mı vereceğiz. Kendileri de harcıyor, yani bu kadar dövülecek kadar neymiş ki gerçekten aşk bu değil olmamalı...

Dayak yedim elim yüzüm mor ama kocami seviyorum bu nasil bir zihniyet tir bu nasil nasil sevmektir katiline mi asiksin sen dayak yiyen insan öfkeli olur kizgin olur ilk kez dayak yedigine eminmisin belki baban falan da dövdüyse bunye alismistir ama alismamali bi toktokat bile atamaz esim ailem arkamda olmasa bile giderim cok iyi bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…