- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi yenianneoldumdageldim
-
seni döven adamı çok mu seviyorsun kıyafet amışsın ne var bunda çalışıyomusunBoşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
Seni dövmek için eve kadar zahmet etmeseymiş keşke.Merhaba herkese ben geçen cuma internetten kıyafet sipariş ettim eşime söylemedim cuma akşamı söyleyecektim farklı konudan dolayı tartıştık küstü konuşmadı üç gün bende söyleyemedim. Dün kargo geldi tam o sırada aradı eşim bende söyledim kıyafet istediğimi. Kızdı bağırdı neden alıyorsun bana neden söylemiyorsun dedi bende konuşmuyordun benimle nasıl söyleseydim dedi tlf kapattı eve geldi kapıyı açar açmaz dövmeye başladı beni öyleki burnumdan ağzımdan kan geldi neden benden habersiz iş çeviriyorsun dedi. Bende özür diledim açıklamama bile fırsat vermedi çıktı gitti şimdi konuşmuyoruz hatalıyım biliyorum önceden söylemem gerekiyor du ama fırsat olmadı ne yapmalıyım bu süreçte ilk defa eşim dövdü onu çok seviyorum lütfen bi çare söyleyin
Boşanamam aile yapımız çok farklı ailem dışlar beni kocamıda çok seviyorum
O da bahane olamaz.Ağzı burnu kırılan insan nasıl “biliyorum ben hatalıyım” diyebilir.
Evlenmeden önce de bunlarla mı yaşadınız da bu kadar normal geliyor?
Yo kendi için değil, babası annesini sürekli darp edip ağız burun dalak böbrek dalıp sonra da “o benim kocam olur öyle şeyler” e bağlıyorsa,O da bahane olamaz.
Annem de bizi döverdi.
Ama biz böyle büyüdük diye çocuklarımı dövmüyorum. Ya da kocamdan dayak yemeyi normalleştirmiyorum.
Aklımızı biraz kullansak keşke.
Annen arkanda değilse değil.Anneme söyledim annem kızdı neden izinsiz istedin dedi aynılarını anlattım annem kocama hak verdi böyle bir ailem var işte nasıl gideyim
Yine de kabul edemem.Yo kendi için değil, babası annesini sürekli darp edip ağız burun dalak böbrek dalıp sonra da “o benim kocam olur öyle şeyler” e bağlıyorsa,
Bunlarla büyüyen çocuklarda hayatın bu olduğunu zanneder.
Yoksa anne sopası terliği yemeden büyüyen nesil şu anda ki nesil :)
Biz sağlıklı düşündüğümüz için bunları rahat diyebiliyoruz. Konu sahibi ağız burun kırık halde hatalıyım diyor,Yine de kabul edemem.
Eskiden hiçbir şey bilmiyorduk, iletişim imkanları kısıtlıydı.
Şimdi her yerden gözümüze sokuyorlar kadına şiddete hayır diye.
Haberler, tv programları, kitaplar, dergiler, internet, işte KK forumu.
Yani normalleştirmek için kimsenin elinde bahanesi yok artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?