- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Markasi seni ilgilendirmez.telefondan girdigim icin yamuk yumuk yaziyorum pek dikkat etmiyorum acikcasi.stresinizi buralarda atmayin .bu harfleri bi üye daha böyle yazıyordu, i-u karışık sen o musun yoksa???
Bin liraya cantamı ay böyle kaldım bennaptın gülüm ya millet o paraya bi ay çalışıyor bende oherkes gibi soruyorum ama kusura bakma
Markasi seni ilgilendirmez.telefondan girdigim icin yamuk yumuk yaziyorum pek dikkat etmiyorum acikcasi.stresinizi buralarda atmayin .
Micheal cors markasi rahatladin mi oldu mi .iskembeden sallamak ne ya usluba bak.yurt disinda kac oldugu onemli degil ordakiler ona gore para kazanır.bize ne.allahim ya ne tuhaf siniz.yovbe yaraabim yaya marka işlerine yeni bulaştı ya da işkembeden sallıyor kusura bakmasın. Konu 16 sayfa gitmiş markayı elli kere sormuşlar marka bile veremeiş. Bi de buradaki bin lira olan çantalar yurtdışında 150-200 dolar. Ya sonradan gördü ya da hiç göremedi bilemiyorum. Küçük hanım tavirları oturmamış üzerine cık cıkkk
Kizim sorunlarin varsa piskologa hadiiAhahah çin malı oldugunu görüyorum ve evet ilgilenmiyorum
Canim fazlalaliklarin agirlik yapmis sanirim gel takil bana benimde 4 kilo vermem gerek biraz zayiflatayim seni kendine guvenin gelir biraz.hemde millete saldirmazsin kendi guvensizlin yyzunden.Ahahah çin malı oldugunu görüyorum ve evet ilgilenmiyorum
Aaa bu arkadas
Canim fazlalaliklarin agirlik yapmis sanirim gel takil bana benimde 4 kilo vermem gerek biraz zayiflatayim seni kendine guvenin gelir biraz.hemde millete saldirmazsin kendi guvensizlin yyzunden.
Seni alan olmaz az harca yoksa kocasiz kalcan
Hadi resim at gorelim ne oldugunu bebisim.ben zaten zayifim.daha fit olma amacim.aenin ne oldugun belli hadi tombik is basina.sen 4 kilo vermeye çalışıp veremezken ben onun kaç katını verdim bi bilsennnahhh sen yerinde sayıyorsun ama dünya dönüyor bacım hadi şimdi benim özgüvenimle senin görgüsüzlüğünü yarıştıralım
Hehe ondan .siskobu sinir kocasızlıktan kaynaklanıyor olabilir mi???
Hadi resim at gorelim ne oldugunu bebisim.ben zaten zayifim.daha fit olma amacim.aenin ne oldugun belli hadi tombik is basina.
Bende sana gülüyorum aslinda aciyorum biraz.gerci bende 100 kilonun ustunde olsam kafayi yerdim heralde.ben niye sacimi basimi yolayim ahaha .birazdan cikicam hazirlaniyorum keyfim yerinde.sende evde otur biraz daha ye.lezbiyenim evet senin gibi sisman kizlata dayanamiyorum ne yapim.erkekler senle ilgilenmiyor dimi hmm tabi o kiloyla zor yani altinda ezilirler falan tehlikeliAhahah lezbiyen misin üzgünüm ben o tarafta değilimSen 4 kilocugunla mutlu değilken ben ne var ne yok mutluyum ve hatta şu an sen pc basında saçını başını yolarken ben sana hiç de küçük olmayan popomla gülücükler atıyorum
bu sinir kocasızlıktan kaynaklanıyor olabilir mi???
Hehe ondan .sisko
Bende sana gülüyorum aslinda aciyorum biraz.gerci bende 100 kilonun ustunde olsam kafayi yerdim heralde.ben niye sacimi basimi yolayim ahaha .birazdan cikicam hazirlaniyorum keyfim yerinde.sende evde otur biraz daha ye.lezbiyenim evet senin gibi sisman kizlata dayanamiyorum ne yapim.erkekler senle ilgilenmiyor dimi hmm tabi o kiloyla zor yani altinda ezilirler falan tehlikeli
Koca bulamiyor yazik sinir yapmis.
Aldigi uc bes kurusu da cantaya harcamis.
Annen kizmiyor mu kiz?
Az ye de ceyizini hazirla.
Bana saldiranlar sorunlu ozguvensiz tipler gördüm. Neyse zaten ictenlikle cevap veren arkadaslarim vat tesekkurler .kotu yorumlara cevap vermicem.piskologa gidin bence yada diyetisyene ..
Ok tombil ver mahkemeye beni.hem mahkemedw gorursun benide.bence benden aldigin parayla diyetisyene gidersin ahaha ay cok komiksin kiz sen.tombik seni..lezbiyen demek hakaret degil dimi.sisman kiz seni gormek icin bile sirf gelicem mahkemeye hadi git verahahahkiloya nasıl takmışsan benimkinden hıncını çıkarmaya çalışıyorsun ama üzgünüm biz seviyoruz birbirimizi hatta şöyle yapalım bende pazartesi suç duyurusunda bulunayım yazdıklarınla ilgili adliyeden selfie çekip buraya koyalım.. Nasıl olsa bilişim çıkarıyor ne var yok ne dersin tatlım? Senden aldıklarımla da şu barınaklara yardım ederim
Agaha kizin kilosuna laf soyledik gurur yapti.kizim bak kac yasindasin bilmiyorum sen bana hakaret ettin aldin cevabini otur asagiya.nefret sucuymus ahaha ay allahim yaznaktan hazirlanamiyorum.sen bana lez dedin ben alindim mi bak cok ayip..Yok ben diyetisyen parasını senden alcam, okumuşsun etmişsin nefret suçunun tanımını ve cezasını bilirsin. Hem resmimi istiyordun yüz yüze görüşürüz daha iyi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?