- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Böyle de duyarsız olmayın ama lütfen. Konunuzda haklısınız kimsenin karışmaya hakkı yok ama yardım konuları bambaşka.Calisin kazanin banane
Ben ilk yorumlara bakmadan yorumumu yaptım cunku bi insanin yasantisi ve seçimleri oburlerini gercekten hic ilgilendirmez. Mesela ben ailemin de sevgilimin de arkadaslarimin da seçimlerine saygi duymayi ve karismamayi secerim. Ama konu sahibinin yorunlara tepkilerini gorunce eklemek istedim. Kimsenin secimleri kimseyi ilgilendirmez ama konu sahibi hic bi sekilde elestiri kabul etmiyor herkese cikis yapmis. Boyle olunca belki insanlar elestirmek icin söylemese bile oyle algilayacak bi insan. Yani daha ilimli olunabilir. Insanlardan saygi bekleyen bi insan onlarin da fikirlerine saygi duymayi bilmeli. Herşeyde hayir o oyle degil benim bildigim gibi dye sivrilirse etraftakiler sirf buna goz yummamak icin bile elestiri yapiyor olabilirler kendi fikirlerini sunmak icin. Marka konusuna da deginmek istiyorum. Markali bir penyeye para verecegime ipek veya kasmir kumasli bi parcaya para vermeyi tercih ederim boylece marka meraklisi degil kalite meraklisi olurum. Kendim icin konusmuyorum orneklendirmeye calisiyorum. Alcakgonulluluk acisindan da önünde kocaman marka amblemi tasiyan şeylerle dolasmak bana biraz ben burdayimcilik gibi geliyor. Bu yine konu sahibi icin degil. Marka konusu acilinca fikrimi belirtmek istedim.Ayyy evet bizde sizi kiskaniyoruzAllah askina yazilanlari istediginiz gibi anlamak istiyorsunuz, tabii ki sizin paraniz istediginiz gibi harcayin, ama kalite diyorsunuz habire marka deyip duruyorsunuz, fiyati söylemesemde markanin nekadar tutabilecigini biliyorlar deyip duruyorsunuz... Icten ice hosunuza gidiyor bunu kabullenmediginiz icin tepki aliyorsunuz...
Cok kazanmayan duyarli insanlar bile son 10 lirasini evsiz bir insana verebiliyor. Buna paylasim ve vicdan deniyor.Böyle de duyarsız olmayın ama lütfen. Konunuzda haklısınız kimsenin karışmaya hakkı yok ama yardım konuları bambaşka.
Kimse yardıma muhtac olmak istemez ki.
Bu kadar büyük tepki gelicegini dusunmezdim acikcasikıskanıyorlardır.
olur bunlar çalışma hayatında.
tecrübe edindikçe kaale almamayı ve gerektiğinde gerektiği gibi cevap vermeyi bileceksin.
sen maddi olarak iş arkadaşlarından daha varlıklı bir konumdamısın?
eğer öyleyse 1000 liralık çantayı abes karşılamalarını normal görmelisin.
yani bütçeleri sınırlı insanlar için yüksek bir rakam ve herkesin anlamasını bekleyemezssin.
ama para senin istediğini alırsın.
ben niye aldın o kadar para verilir mi diyenleri de anlamıyorum.kazanç senin alırsın alırsın.
ancak genel tavrın da önemli.
belki ortam uygun değilse maddi varlığımızı göze sokmamak adına ufak kıvırmalar yapabiliriz.
tam fiyatını söylemeyebilir biraz pahalı der geçebilirdin gelecek yorumları az çok kestirdiğine göre.
ama o insanları bilerek te açık açık söylemen de senin kararın sonuçta
Hayir duyarsiz degilim bunu burda diyenler dalga gecme amaçlı yazdilar ona cevap verdim.Böyle de duyarsız olmayın ama lütfen. Konunuzda haklısınız kimsenin karışmaya hakkı yok ama yardım konuları bambaşka.
Kimse yardıma muhtac olmak istemez ki.
Bende yardimimi yaparim kendimceCok kazanmayan duyarli insanlar bile son 10 lirasini evsiz bir insana verebiliyor. Buna paylasim ve vicdan deniyor.
cok sukur var ayranim.2-3 binde veririm kime neayranı yok içmeye 1000 tl lik çantayla gider ..... durumu söz konusu ise insanların verdiği tepkiler refleks niteliğindedir bence
açıkcası içinde bulunduğun durumu tam izah edemedin.Bu kadar büyük tepki gelicegini dusunmezdim acikcasi
Kaliteli olan pahali olur diye birsey yok ama markalasmak kaliteden geciyor bir bakima.bana gorede sen anlamini bilmiyorsun.ne olcak simdi
cok sukur var ayranim.2-3 binde veririm kime ne
açıkcası içinde bulunduğun durumu tam izah edemedin.
maddi olarak çok fark var mı çalıştığın arkadaşlarınla.
ilk defa mı bu kadar pahada ağır birşey aldın ve ortamda paylaştın?
yoksa zaten harcamaların belli bir limit üstünde miydi hep?
ortamın kaldıramayacağını bile bile söylediysen gelen yorumları da tolore edebilmeliydin.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
konuşur herkes. buna engel olamazssın.[/QUOTE
bin lira icin bu tepkiyi anlamadim.zaten harcamalarim bana göre cok pahali değil.
Taksitle almam bir cantayi.param varsa alirim yoksa almamOlacak bir şey yok. Hayat ve yaşam standartı görüşlerimiz çok farklı. SİZ bildiğiniz yoldan ben bildiğim yoldan devam edeceğiz zaten.
Ama siz bu lafları her zaman duyacaksınız çünkü bu kadar insan yalan söylüyor olamaz dimi?
Ben ayağımı yorganıma göre uzatacağım. Siz fiyatını haykırdığınız çanta, çizme taksiti ödeceyeceksiniz.
Dediğim gibi kime ne?
ayranı yok içmeye 1000 tl lik çantayla gider ..... durumu söz konusu ise insanların verdiği tepkiler refleks niteliğindedir bence
ablam nasılsın görüşmeyeli:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?