hayatimiza karisan insanlar neden var

1000 liraya çakma çanta mı aldın diye kızacaktım.Bu fiyata çakma çanta satanlar var.
Mesela hermes,chanel gibi markaların gerçek deri olan çakmaları gibi...
Orijinal markalı bir çanta için absürd bir fiyat değil.
Burada sorun,senin çantayı uygun ortamda kullanmaman ve diğerlerinin çakma demesi.
Evet burada haklısın.Farzet çakma aldın onlara ne ?

kaliteli semtte yaşıyor olabilirsiniz,kaliteli eşyalar kullanıyor olabilirsiniz ama bunları burda bu üslupla dile getirmek sizi son derece itici yapıyor ki burası sanal alem muhtemelen reel hayattada böyle yaptıgınız için insanlar cok uğraşıyor ,yoksa inanın kimseyi ilgilendırmıyor yaşam tarzınız giyim kuşamınız biraz önce bile dediniz ki insanlar alamadıkları için böyle yapıyorlar olabilir herkesın alım gücü yoktur ama bunu küçümsemek hiçte dogru değil burda kimse sizin 1000 tl verdiğiniz canta hakkında konusmuyor dıkkatınızı cekerım

Ben ilk yorumlara bakmadan yorumumu yaptım cunku bi insanin yasantisi ve seçimleri oburlerini gercekten hic ilgilendirmez. Mesela ben ailemin de sevgilimin de arkadaslarimin da seçimlerine saygi duymayi ve karismamayi secerim. Ama konu sahibinin yorunlara tepkilerini gorunce eklemek istedim. Kimsenin secimleri kimseyi ilgilendirmez ama konu sahibi hic bi sekilde elestiri kabul etmiyor herkese cikis yapmis. Boyle olunca belki insanlar elestirmek icin söylemese bile oyle algilayacak bi insan. Yani daha ilimli olunabilir. Insanlardan saygi bekleyen bi insan onlarin da fikirlerine saygi duymayi bilmeli. Herşeyde hayir o oyle degil benim bildigim gibi dye sivrilirse etraftakiler sirf buna goz yummamak icin bile elestiri yapiyor olabilirler kendi fikirlerini sunmak icin. Marka konusuna da deginmek istiyorum. Markali bir penyeye para verecegime ipek veya kasmir kumasli bi parcaya para vermeyi tercih ederim boylece marka meraklisi degil kalite meraklisi olurum. Kendim icin konusmuyorum orneklendirmeye calisiyorum. Alcakgonulluluk acisindan da önünde kocaman marka amblemi tasiyan şeylerle dolasmak bana biraz ben burdayimcilik gibi geliyor. Bu yine konu sahibi icin degil. Marka konusu acilinca fikrimi belirtmek istedim.

Böyle de duyarsız olmayın ama lütfen. Konunuzda haklısınız kimsenin karışmaya hakkı yok ama yardım konuları bambaşka.
Kimse yardıma muhtac olmak istemez ki.
Cok kazanmayan duyarli insanlar bile son 10 lirasini evsiz bir insana verebiliyor. Buna paylasim ve vicdan deniyor.

Ayy benim tüm çantalarımı toplasan bin tl etmez ama herşeye karışan tipler konusunda katılıyorum size

Bu kadar büyük tepki gelicegini dusunmezdim acikcasi

Kazandığımızı son kuruşuna kadar harcayabilme özgürlüğümüz de olmamalı.
Görünmeyen giderlere karşı tedbirli olmuyorsak harcamalarımız göze batar elbette.
Taksitli ve kredi ile aldıklarımız da kazanarak aldıklarımız arasına girmiyor.
Kazanmadan harcıyoruz demektir.

Böyle de duyarsız olmayın ama lütfen. Konunuzda haklısınız kimsenin karışmaya hakkı yok ama yardım konuları bambaşka.
Kimse yardıma muhtac olmak istemez ki.
Hayir duyarsiz degilim bunu burda diyenler dalga gecme amaçlı yazdilar ona cevap verdim.

Bu kadar büyük tepki gelicegini dusunmezdim acikcasi
açıkcası içinde bulunduğun durumu tam izah edemedin.
maddi olarak çok fark var mı çalıştığın arkadaşlarınla.
ilk defa mı bu kadar pahada ağır birşey aldın ve ortamda paylaştın?
yoksa zaten harcamaların belli bir limit üstünde miydi hep?
ortamın kaldıramayacağını bile bile söylediysen gelen yorumları da tolore edebilmeliydin.
milletin ağzı torba değil ki büzesin.
konuşur herkes. buna engel olamazssın.

Kaliteli olan pahali olur diye birsey yok ama markalasmak kaliteden geciyor bir bakima.bana gorede sen anlamini bilmiyorsun.ne olcak simdi

Olacak bir şey yok. Hayat ve yaşam standartı görüşlerimiz çok farklı. SİZ bildiğiniz yoldan ben bildiğim yoldan devam edeceğiz zaten.
Ama siz bu lafları her zaman duyacaksınız çünkü bu kadar insan yalan söylüyor olamaz dimi?
Ben ayağımı yorganıma göre uzatacağım. Siz fiyatını haykırdığınız çanta, çizme taksiti ödeceyeceksiniz.
Dediğim gibi kime ne?

Taksitle almam bir cantayi.param varsa alirim yoksa almam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…