hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

Klişenin ne anlama geldiğini söyleyip bilgilendirdiğiniz için çok teşekkürler(!) öncelikle.

Söyleyip söylememek kişiye kalmış. Beni ilgilendirmez orası.
Ben bana göre yanlış olduğunu ifade ediyorum her defasında ama sizinle anlaşmak güç.

kızlar cevp geldi 10 numara canım yazmıs bende bu 10 numaranın acılımı nedir yazdım oda nası diym cnm
iyi
hoş
anlayışlı
güzel
yardm sever
düşünceli
ince
vs.
var işte daha bunun gibi yazdı bende teşekkürederim dedim güldüm :))

şimdi o bana dedi ben nasıl brisiyim peki senin icin canm yazdı ? ne yazıcam kızlarr bennnn

canım şmdi iyi gidiyor ben 3 gün falan dogru düzgün hic konuşmadık etmedik diye buraya yazmıştım dün akşam o faceyıe girdi o acıkladı durumu bana cok yoğunum biryandan kendi işlerimi halledyrm bir yandanda şirketin işlerni halledyorum arkdşlarımı görmeye gidyrm hastneye brde gelişme varmı diye bir eve gel yemek yap biraz toparla ortalaığı o yüzden canım sana dönemedim kusura bakma yoğundum dedi bende sorun değil anlamıştım yoğun olduguunu zaten dedim sonra baya konuştuk işte havadan sudan öyle sonra ben oana dün gece benimle ilgili ne düşünyorsun düşüncelerin neler ben nasıl brisiyim dedim oda 10 numarasın canım yazmış bende bu on numaranın acılımı nedir dedim nası diyim cnm iyi anlayışlı hoş güzel yardm sever düşünceli ince düşünen vs. var işte daha bunun gibi canım yazmış bende teşekkürederim dedim güldüm sonra o bana sordu bende onun icin şunu yazdım sen iyi birisin zamanını boş işlere harcicak adam değilsin çalışkan güclü bir adamsın ve cok güzel bir yüreğin var buyüzden farklı bir adamsın yazdım oda ben bunu beğendim ama yazdı bende herkez farklı olamaz tabi beğenirsin dedim oda ooo fena yedim ateşii canım yazmış :)) gülmüş :))sonra bende bunu yazdım
nekadar insanlar icin yaşamasakta bazen önemli oluyor önem verdiğin insanlrın senin hakkında ne düşündüğü
buda güzel bişey
yazdım
oda evet cok güzel şeyler bunlar yazmış yani böyle işte kızlarr ne diyorsunuz hala bu cocuk beni arkdaş olarak mı görüyor yoksa sevgili manasındamıdır sizce ?
ayrıca bu cocuga artık benim duygularımı anlasın diye birşey yapmama kararı aldım yani hic brsey yapmicam artık imada falan bulunmicam cnkü okadar cok sey yaptımki anlamış oldugunu düşünyorum anlamicak salak bir insan değil :) oyüzden yaparsam eger ilgimi fazla belli edrsem hala yanlış anlaşlmak istemyorum ve artk şmdi ondan beklemekten baska carem yok artık

canım sni o kadar iyi anlıyorumki çünkü bunların hepsini bende yaşadım, ilgimi artık belli etmicem diyorsun umarım öylede yaparsın bende çok dedim bunları yani senden hoşlanıyomu yada çok iyi değer verdiği bi arkadaşı olarakmı görüyor bilmiyorum tam kestiremedim şu saatten sonra kendi haline bırak bakalım ne olucak.

sağol canım kendi haline bırakıyorum ve bu akşam yine yazdı nabr canım nasılsın yazmış bende ona ardık canım demeyi azalttım bakalım nolucak bu iş cok canımı sıkıyor böyle gtmesi ama yapıcak brsey yok napablrmki baskaa:26:

Bence de canım sen burada bırak yani açılma ima konusunda.Zaten söylediklerin fellan öyle yabana atılacak sözler değil baya anlamlı geldi bana.Bence o da birşeyler sezmiştir.Bundan sonrası içinde bakalım ondan bekle neler yapacak

evet cok anlamlı imalı şeyler söyledim baya baya sezdi anladı tabi bencede bırakyorum artık birşey yapmyı ama böyle olmasıda beklemekde sonucu bilmemek sinrimi bozuyor geceleri uyuyamyorum hatta

evet cok anlamlı imalı şeyler söyledim baya baya sezdi anladı tabi bencede bırakyorum artık birşey yapmyı ama böyle olmasıda beklemekde sonucu bilmemek sinrimi bozuyor geceleri uyuyamyorum hatta

Tahmin edebiliyorum canım ya.İnsan netlik kavuşsun istiyor bu durumlara.Acele de etme üzülme de umutsuz da olma tabi.Zamana bırak sadece.Sen de üzülürsün diğer türlü.Zaten o da seni istiyorsa bu iş olacaktır hiçbir durum da engel olamaz yani.

ceylincim canım yazdıklarını anlamıştır çok güzel duygularından değerinden bahsetmişsin. kesinlikle anlamıştır. bu sürede sadecebekle ve arkadası olarak görmüyor. arkadaşça muhabbetler değil bunlar. öyle olsa tepki bile vermezdi tatlım şimdilik bekle adımı o atmalı artık.hadihayırlısı burnuma güzel kokular geliyor.:)

evet canım benim zaman artık herşey bekelemekten baska bir carem yok belki haftasnu buluşalım edelim der bellimi olur birşeyler söyler belki buluşuruz bakalım bekleicez ve görücez artkk ama nedense sanmyorum onun beni red ediceğini ama :26::18:

bencedee anlmıştırr anladıı tabiii yaaaa banada güzel şeyler geliyor böyle ömürlük sonsuzluk cennet kokusu gibi cok güzel şeyler geliyor burnuma düşünyorum ben buadama cok mu aşığım diye her gece ne bu diyorum aşk mı sevgimi diye ama bu adam benim hic aklımdan cıkmıyor 3 saat yatakda döndüm durdum dün gece yinede uyku tutmadı 3 gündür böyleyim hep ama korkuyorum korkuda var icimde elbette artıkk bende mutlu olmalıyım

vee bu gecee cookk mutluyummmm <3 <3
son gelişmeleri söylicem sizee kızlarrr
bu akşam sevdiğim cocukla aramızdaki diyaloglara bir bakın :))
bugün tüm gün cok işi yoktu cok konuştuk gündüz falan sonra akşam da konuştuk aksamki konuşmalarımızdan birkacını atıcam benim buaksam duşa girmem gerekiyordu dedimki ona canım ben duşa alim gelim sonra konuşuruz olurmu gelince dedim ona oda : olur tamam bakalım bekliyorum mis mis gibi ol gel dedi bende duştan sonra görmüştüm bunu cevap olarak ona ben geldim mis mis oldum da geldim dedim güldüm :) odaa aaa misss gibimisin dur bir koklim bakalım dedi güldü :)) bende dedim koklarsan bayılırsın büyüsüne kapılırsın herhalde artık dedim güldüm gectim oda gelmedi burnuma hala ama yazdı bende uzaktasın oraya nasıl gelsin yakınımdamısın ki dedim güldüm :) oda şimdi bak o miss kokuyu merak ettim dedi bende dedim o merağın icinde kalıcak deedim evet canım yaa yazdı sonra bende dedim olsun merak iyidir dedim oda güldü öyle olsun bellimi olur zaman gelir koklarız yazdı glümsedi bende diyosun yazdım güldüm :) oda evetttt yazdı güldü işte böyle ikinciside şöyle oldu aradan 1 saat faln gecti ona napyosun demştm oda yılbaşında ne yapsam nereye gtsem diye dşnyorum dedi bende neresi gtmek istediğin yerler yardımcı olim istersen dedim oda ya bursa yada eskişehr düşünyorum dedi bende ev arkdşnlamı gtceksin dedim odaa hayırr seninlee canım dedii bendee şok oldum öyle dynce sonra dedim ben nasıl gidicem sorablrmyim taaa bursaya yada eskişehree kacırmayımı falan mı düşünyorsun dedim güldüm gctimm odaa sonra birden cevrmdışı oldu cıktı faceden acil işi cıktı cevap yazamadı iştee böyle kızlarrr yaaaaa bugünkü konuşmalarımız cok güzelldiiii

HALA ARKADAŞIMIYIM SİZCEE BEN ONUNN BEN BUNU SANMIYORUMM ARTIKKK

dün akşamki o yılbaşı konusunda cevap alamamıştım ya kızlar cıkmıştı faceden cevap verdi ona daha sonra neden olmasınn olabilir dedi bendee aaaa delinin zoruna bak dedim güldüm gülüştükk :))

16 sayfanin hepsini okumadim ama az cok durumu ögrendim. simdi nasil peki 2 gün olmus var mi bir gelisme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…