- 20 Şubat 2010
- 33.252
- 6.498
- 773
- Konu Sahibi emirlove90
-
yalnız klişe demek geçerliliği olmayanda demek.sonu ne olursa olsun söylemek istendiğinde klişe duruyor deyip söylenmeyecek mi.
gerçi bana göre bu gibi durumlarda zaten duygunu belli etmişsindir.zaten aşk filmlerine falan gitmeniz gece yarsı face giripte senle direkt konuşması bence bunu belli ediyor.galiba sadece adı konulmamış.
canım şmdi iyi gidiyor ben 3 gün falan dogru düzgün hic konuşmadık etmedik diye buraya yazmıştım dün akşam o faceyıe girdi o acıkladı durumu bana cok yoğunum biryandan kendi işlerimi halledyrm bir yandanda şirketin işlerni halledyorum arkdşlarımı görmeye gidyrm hastneye brde gelişme varmı diye bir eve gel yemek yap biraz toparla ortalaığı o yüzden canım sana dönemedim kusura bakma yoğundum dedi bende sorun değil anlamıştım yoğun olduguunu zaten dedim sonra baya konuştuk işte havadan sudan öyle sonra ben oana dün gece benimle ilgili ne düşünyorsun düşüncelerin neler ben nasıl brisiyim dedim oda 10 numarasın canım yazmış bende bu on numaranın acılımı nedir dedimnası diyim cnm iyi anlayışlı hoş güzel yardm sever düşünceli ince düşünen vs. var işte daha bunun gibi canım yazmış bende teşekkürederim dedim güldüm sonra o bana sordu bende onun icin şunu yazdım sen iyi birisin zamanını boş işlere harcicak adam değilsin çalışkan güclü bir adamsın ve cok güzel bir yüreğin var buyüzden farklı bir adamsın yazdım oda ben bunu beğendim ama yazdı bende herkez farklı olamaz tabi beğenirsin dedim oda ooo fena yedim ateşii canım yazmış :)) gülmüş :))sonra bende bunu yazdım
nekadar insanlar icin yaşamasakta bazen önemli oluyor önem verdiğin insanlrın senin hakkında ne düşündüğü
buda güzel bişey
yazdım
oda evet cok güzel şeyler bunlar yazmışyani böyle işte kızlarr ne diyorsunuz hala bu cocuk beni arkdaş olarak mı görüyor yoksa sevgili manasındamıdır sizce ?
ayrıca bu cocuga artık benim duygularımı anlasın diye birşey yapmama kararı aldım yani hic brsey yapmicam artık imada falan bulunmicamcnkü okadar cok sey yaptımki anlamış oldugunu düşünyorum anlamicak salak bir insan değil :) oyüzden yaparsam eger ilgimi fazla belli edrsem hala yanlış anlaşlmak istemyorum ve artk şmdi ondan beklemekten baska carem yok artık
canım sni o kadar iyi anlıyorumki çünkü bunların hepsini bende yaşadım, ilgimi artık belli etmicem diyorsun umarım öylede yaparsın bende çok dedim bunlarıyani senden hoşlanıyomu yada çok iyi değer verdiği bi arkadaşı olarakmı görüyor bilmiyorum tam kestiremedim şu saatten sonra kendi haline bırak bakalım ne olucak.
Bence de canım sen burada bırak yani açılma ima konusunda.Zaten söylediklerin fellan öyle yabana atılacak sözler değil baya anlamlı geldi bana.Bence o da birşeyler sezmiştir.Bundan sonrası içinde bakalım ondan bekle neler yapacak
bunu yapma hemen havaya giriyorlar prim verme yolunu yap o atsın adımı...
evet cok anlamlı imalı şeyler söyledim baya baya sezdi anladı tabi bencede bırakyorum artık birşey yapmyı ama böyle olmasıda beklemekde sonucu bilmemek sinrimi bozuyor geceleri uyuyamyorum hatta
Tahmin edebiliyorum canım ya.İnsan netlik kavuşsun istiyor bu durumlara.Acele de etme üzülme de umutsuz da olma tabi.Zamana bırak sadece.Sen de üzülürsün diğer türlü.Zaten o da seni istiyorsa bu iş olacaktır hiçbir durum da engel olamaz yani.
ceylincim canım yazdıklarını anlamıştır çok güzel duygularından değerinden bahsetmişsin. kesinlikle anlamıştır. bu sürede sadecebekle ve arkadası olarak görmüyor. arkadaşça muhabbetler değil bunlar. öyle olsa tepki bile vermezdi tatlım şimdilik bekle adımı o atmalı artık.hadihayırlısı burnuma güzel kokular geliyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?