- 14 Kasım 2011
- 1.488
- 0
- 156
- Konu Sahibi emirlove90
-
kızlar son dakika olanlarr benim sevdiğim cocuğun 2 tane arkdaşı yarış motorlarıyla kaza yapmışş birisinin beyni parcalanmış2: doktor yapılcak birşey yok demiş allahdan ümidi kesmeyin demiş onaa birisininde omzu kırılmış dizkapagı kırılmış birde yzü dağılmış ( cok kötü oldum kızlarr dua edenin arkdaşlara allah onların hayatlarını bağışlasın dedim üzülme dua et arkdşlarına dedim ama cok üzülmüş benim sevdiğim bende cok üzüldüm ona sen hızlı gitme hic hızlı kullanma olurmu arabayı sana birşey olsun istemem dikkatli ol ne olursa olsun gidiceğin yere gec kalsan bile yavas git acele iş yapma sakın hayat cok kısa onun icin heranını değerlendirerek yaşa heradımını güzel atki attığında pişman olma hic adımından yanında olanları düşün aileni arkdaşlarnı bir anlık zevkler icin haytını feda etme arkadaşlarına cok üzüldüm dedim oda tamam canımm onalar icin iyi düşün olur mu yazmıs bende olur dua edicem bu akşam dedim oda bana da edermisin dua dedi nazar icinde banada oku allah korusun beni canım yazmıs bende tamam okuurum tabikide sende ac ellerni allaha dua et bu aksam dedim işte böyle kızlarr gercekten hayat cok kısaa yanınızdaki insanların sevdiklerinizin değerini bilin bu aksam üzüldüm cok hayat bu beklemeye hic gelmyor yarın uyanıcakmıyım o bile belli değil ne olucagımız hic belli değil
canımbu süreçte yanında olman çok iyi olmuş hatta ekle şunu yaz. ne zaman konuşmak istersen her zaman konuşabiliriz de. güvenini kazanmıs olursun. büyük geçmiş olsun tatlım.
sağolasın canımm evet dedim yapabileceğim birşey var mı arkdaşlrın icin dedim oda sağolasın iyi düşün onlar icin dedi canımm
çok sıkmadan düşünceli bir şekilde yalnız bırakmadan yanında ol canım. bu konuşmalarınızda çok iyi canm allah bozmasın.
şimdi artık dicek bişey bulamadım canım birşey yazamıyorum ona şuan acık facede oda yazmyor bana
amin canım cok şükür iyi gibiyiz inşllah daha iyi oluruzz
evet canım ama şmdi yeni konuştuk hemen sormim biraz beklerim öyle sorarım canımmcanım yazmak istersen şimdi yazabilirsin ama sıkmadan yada bekleyebilirsinde. olursunuz canım. hem sorabilirsin var mı bir gelişme diye.
inşallah iyileşirler çok zor bi durumhayat kısa demen falan iyi olmuş bu ona açılmak için cesaret verecektir şimdi değil tabi şu durumda bişey beklememek lazım destek olmak lazım sen böyle devam et bence...
vee odaa bu yazımıı beğenmişşş kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Geçmiş olsun umarım arkadaşları konusunda her şey güzel olur, yanında olun mutlaka.
Konunun ara sayfalarını okumadım ama son durum ne oldu diyecektim. Sanırım tavırlarınız ile belli etmeye çalışıyorsunuz? Ben de benzer şekilde karışık duygulardayım, aslında erkeğe açılmayı yanlış bulmuyorum. Hani adımı erkek atar durumlarını aşmalıyız diye düşünüyorum. Ama gelgelelim o an hiç de öyle olmuyor. Mantığım öyle düşünse bile duygularım cesur davranamıyor.
Ne güzel sıcak ve samimisiniz =) Eğer adım atarsanız,, istemez de geri çekilirse diye bi korku var herhalde? Tabi aranız iyi olduğu için onu tümden kaybetmek istememeniz normal. Benimkinde o tür bir şey olmadığı için zaten kaybedersem arkadaşlığını falan da aramam.sağolun inşllahh iyileşirlerr .s
işte bu aralardan bir gelişme kızlarrr son gelişmeleri verim bundan bir 45 dakika önce görştük onunla bir 5 dkka ayak üstü görştük öğlen beni aradı ev arkadsı var onun burda ev arkdaşıyla beraber cocugun kız arkadsının yanına gidiceklermiş bulundugum yerden 2 saat uzaklıkta biryere bana sende gelmek istermisin senin icinde değişiklik olur hem dedi bende istedim aslında gitmeyi ama ailemden dolayı sorun cıkar diye istemedim cnkü gec dönüceklermiş 11 gbi fln burda olucaklarmış bende dedim yok canım siz gidin daha sonra görşrz olsun dedim oda bak üzüldüm şmdi dedi keşke gelebilsen dedi bende kısmet değilmiş napalım dedim bizim evin oraya gelmişler onu söyledi sonra bende dedim dur 2 dkka gelim dedim knşrz dedim gittim ayak üstü konuştuk 5 dakka beni görür görmez dedi kapat hadi telefonu kacalım dedi :)) güldü ahh yaa canım keşke öyle kolay olsa dedim oda gelmeni cok istedim dedi benim bazı sıkıntılarımı blyordu işsiz oldugmu falan sorunlarımı az cok blyordu senin icinde güzel değişiklik olurdu dedi sen napıcaksın bugün dedi bana bende bir kahve icerim arkdaşımın yanına gecerim brazdan dedim ona oda dikkat et kendine canım dedi elimi bir tutuşu vardı ahh cok güzelldiii gene cok yakışıklıydı yaaa offff sonra bende dedim sende dikkatli git ama yollar yağmurlu bak canım dikkat et kendine dedim oda tamam cnaım benim dedi böyle işte kızlarr ahh keşke bende gidebilseydimm
böyle işte canım bu akşamda konştugumzda arkdaşlarnın kaa yaptgını söylemşti baska bir gelşme olmadı şmdlik aslında bende o an icinden ne yapmak geliyorsa onu yapanlardanım yüreğimi dinleyenlerdendim ama bu cocuk da beklemek istyorum sonrada kararım değişti 1 yada 2 buluşma sonrasını beklemek istyorum neler olucagını ondan sonra harekete gecerm belki canımm
Ne güzel sıcak ve samimisiniz =) Eğer adım atarsanız,, istemez de geri çekilirse diye bi korku var herhalde? Tabi aranız iyi olduğu için onu tümden kaybetmek istememeniz normal. Benimkinde o tür bir şey olmadığı için zaten kaybedersem arkadaşlığını falan da aramam.
Tavrınıza bayıldım, kendi duygularınızı nasıl da net ifade etmişsiniz. O şimdilik bilmese bile, öğrendiğinde değerinizi bilir sizin umarım. Ne güzel bir şey sevmek, bu kadar samimi ve içten =)evet biraz korkuyorum ben cünkü artık yoruldum bende mutlu olmak istyorum bende sevmek sevilmek istyorum ben güldüğümde benim gülüşlerime canını vericek olan birini sevmek ve öyle sevilmek istyorum asla pes etmedim sevmekten sevilmekten onca acı yaşamama rağmen olucak diyorum aylar sonra ilk defa birini bukadar cok düşünüyorum ve onunla olmak istyorum onu hayatımda istyorum o tam aradığım adam gönlü zengin bir adam inşllah olurr allahımm huyu boyu yüzü yüreği cok güzel tam istediğim gibi allah onu benim icinyüreğime hayırlı kılar umarımkorkuyor yüreğim birkezdaha yıkılmaya yine öyle güzel duyguları yakalamışken hayırlısını şstee arkadaşımm ümidini kaybetmee istyorsan canı gönülden iste
Tavrınıza bayıldım, kendi duygularınızı nasıl da net ifade etmişsiniz. O şimdilik bilmese bile, öğrendiğinde değerinizi bilir sizin umarım. Ne güzel bir şey sevmek, bu kadar samimi ve içten =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?