hayatında olmasını istediğiniz erkeğe bu nasıl anlatılır?

Neden zora sokuyorsun işleri? Senden gerçekten hoşlanan insan 3 gün konuşmadan duramaz.
Mesajına bile cvp vermemiş. Biraz uyan canım ya.
Nasıl fark edemiyorsun içinde bulunduğun durumu ve hala açılmaktan bahsediyorsun aklım almıyor benim.
Biraz ağır ol. Bırak bunu da. Madem adım atmıyor, kafanı da karıştırmasın, uzak dur.
Bu nedir...

biz hergün konuşuyoruz canım sürekli sadece 3 gündür böyleyiz 3 gün önce cok yakın arkdaşları trafk kazası gecirdi birisinin hayati tehlikesi var birsinin yok ama onunda durumu ağır sayılır oyüzden mi acaba konuşamadık diyorum onları dolaşmaya falan gdip gelyordu sürekli hastaneye birde full calışıyor hergün baska sehrlerede geciyor iş icin bazen işi gereği

Ben bu adam senden hoşlanıyorsa sana bir şekilde izahını yapar diye düşünüyorum.
Sonuçta yakınlığınız var. Yapmıyorsa ya hoşlanmıyor ya da hala doğru zamanı bekliyor, tanımaya çalışıyor.
Ama bildiğim kadarıyla artık açılmak için yeterli süre geçmiş gibi.
Ya neyse ben kota koymayayım buna.
Açıldığın takdirde reddetme ihtimaline açık olacaksan yap içinden geleni o zaman.
Madem beynini kemiriyor bu durum hamleni yap gitsin.

yorumunu yapıyor arıyor beni mesela bu haftasonu internet paketim btmişdi mesajlarını gec gördüm kusura bakma canım dedi aradı beni sana dönemedim dedi bende problem değil dedim sanırım doğru zmanı beklyor yada tanımaya calışıyor birazdaha :26:

bir erkeğe gidipte senden hoşlandım demeket bir sakınca görmüyorum.yalnız bir süre geçse fena olmaz diye düşünüyorum.neyini biliyorsunda aşık oluyorsun.
bakışalrını yakalasın bu sayede duygularını anlar.
söylüyeceğim diyorsanda fazla uzatmayacakmışsın.dikkatleri dağılıyormuş.
bende yıllarca hoşlandıklarım oldu ama söylemedim.çünkü kendilerini hiç boşta bulamadım.bulsam söylerim.bir ara aşık oldum şimdi sakinledim.bu yüzden dayanabiliyorum.

sana aşık oldum.bunu bir teklif olarak alma .illa bir birlikteliğimiz olsun diye söylemiyorum sadece bilmeni istedim de.içimdeki duygu saklıyamayacağım kadar yoğunlaştı de.

mehmet çoşkundeniz böyle anlatın diyor.

böyle bunu yazdıgım zman onun bana olan cevabı ne olabilir peki sizce ne gbi cevap alabilirim ondan ?

Ayy çok fena bir öneriymiş. Bir erkek bana sana aşık oldum dese çok itici gelir. Ki karşı taraf için de öyledir.
Hele ki hoşlantısı yoksa çok ters teper.

Ve "senden bir şey beklemiyorum ama bilmeni istedim" klişesine eşit söylenen cümleler.
Bunları yemezler. Bir şey beklemiyormuş gibi yapılsa da içten içe beklenir hep.
Karşılık gelmeyince de hayal kırıklığı kaçınılmazdır.

Bunlar sakıncalı laflar. Sevmeyen adamı daha da soğutur.
Yaşadıklarım ve etrafımdaki insanların yaşadıklarından yola çıkarak söylüyorum.
Aman dikkat. Böyle şeyler deme sakın ceylin. :s

Sen içinde tutamaz haldeysen konuş ama reddedilme ihtimaline hazır ol.
Eğer değilsen bekle. Hoşlanan erkek söylemeden duramaz.
Uzaktan uzağa olsa diyeceğim utanır eder ama sen ki buluşuyorsun bununla...
Her şey için alan var, vakit var.

Ama senin bir kadın olarak onun ne hissettiğini biraz olsun anlaman lazım.
İçinde itiraf etme isteği olduğuna göre memnun olmadığın bir şeyler olmalı.
Yani cidden sana senin istediğin gibi davransa ve hoşlandığını düşünsen anın tadını çıkarmaya bakar, içindekileri düşünmeye ihtiyaç duymazdın bence.

arkadaşım düşüncelerin icinde yinede sağol

beklenti olacak tabii.illa olsun demiyorum diyerek beklentide belirtiliyor .zaten illa olsun demiyorum.ısrar etmiyorum.ne söylersen ne düşünürsen saygım var demek bence.niye klişe olsun ki.aşık oldum demesen bile duygularını açıkladığında aşık olduğun ortaya çıkmıyacak mı.hadi soğusa bile konuşmanın akışına göre yanlış anlaşılma düzeltilebilir.

Anladım işte. Bak dediğim gibi halinden hoşnut değilsin.
Daha fazlasını istiyorsun artık ve bu yüzden açılmayı düşünüyorsun.

Madem hassassın bekle tabi ki.

Biraz mutlu ol şu aşamada. Bir bakışını düşün, konuşmalarınızı düşün ve gülümse.
Hemen aceleci olma.

Emin olman için onun açılması lazım. Sen tüm sevecenliğinle onun yanındaysan ve hala açılmıyorsa o zaman uzaklaşırsın artık.
Sonuçta hayatında olmasını istediğin erkeğin de seni istemesi lazım. )

Hadi bakalım şimdi unut bunları. Başka şeylere yoğunlaş.
Mutlu ol, daha fazla mutluluğu çek. )

"Seni seviyorum. Sadece söylemek istedim. Bir beklentim yok senden." manasında bir laf demek klişedir.
Gençler arasında öyledir. Artık kalıplaşmıştır bu. O yüzden belirttim.
Sizin yorumunuzla alakalı bir şey demedim.
Mehmet Coşkundeniz'in fikrine katılmadığımı söyledim sadece.

canımm yaaa faceye girdi şmdii sence ona nasılsın napıyorsun diye yazmalımıyım yoksa yazmasınımı beklemeliyim :))

yazdıııııııııııııııııııııııııııııııııııı o bana yazdııı ceylin hanım naber nasılsınız yazdıııı :))) ne yazmalıyım kızlarrr

yalnız klişe demek geçerliliği olmayanda demek.sonu ne olursa olsun söylemek istendiğinde klişe duruyor deyip söylenmeyecek mi.

gerçi bana göre bu gibi durumlarda zaten duygunu belli etmişsindir.zaten aşk filmlerine falan gitmeniz gece yarsı face giripte senle direkt konuşması bence bunu belli ediyor.galiba sadece adı konulmamış.

evet adı konulmamış bir sevgi yada aşk bu adı konulmamış bir sevgi bizimkisi hissedyorum oda beni istyor ama elimde olan bir kanıt istyorum onun sevgisinden bir kanıt oyüzden ben bişey yapamıyorum yapamadıgım icinde beklemekten baska birşey gelmyor aklıma

şuan ona benimle ilgili ne düşünüyorsun sence ben nasıl birisiyim diye sormak geldi icimden ama bunu sormalımıyım sizce kızlarr ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…