- 20 Şubat 2010
- 33.254
- 6.499
- 773
- Konu Sahibi emirlove90
-
Neden zora sokuyorsun işleri? Senden gerçekten hoşlanan insan 3 gün konuşmadan duramaz.
Mesajına bile cvp vermemiş. Biraz uyan canım ya.
Nasıl fark edemiyorsun içinde bulunduğun durumu ve hala açılmaktan bahsediyorsun aklım almıyor benim.
Biraz ağır ol. Bırak bunu da. Madem adım atmıyor, kafanı da karıştırmasın, uzak dur.
Bu nedir...
Ben bu adam senden hoşlanıyorsa sana bir şekilde izahını yapar diye düşünüyorum.
Sonuçta yakınlığınız var. Yapmıyorsa ya hoşlanmıyor ya da hala doğru zamanı bekliyor, tanımaya çalışıyor.
Ama bildiğim kadarıyla artık açılmak için yeterli süre geçmiş gibi.
Ya neyse ben kota koymayayım buna.
Açıldığın takdirde reddetme ihtimaline açık olacaksan yap içinden geleni o zaman.
Madem beynini kemiriyor bu durum hamleni yap gitsin.
bir erkeğe gidipte senden hoşlandım demeket bir sakınca görmüyorum.yalnız bir süre geçse fena olmaz diye düşünüyorum.neyini biliyorsunda aşık oluyorsun.
bakışalrını yakalasın bu sayede duygularını anlar.
söylüyeceğim diyorsanda fazla uzatmayacakmışsın.dikkatleri dağılıyormuş.
bende yıllarca hoşlandıklarım oldu ama söylemedim.çünkü kendilerini hiç boşta bulamadım.bulsam söylerim.bir ara aşık oldum şimdi sakinledim.bu yüzden dayanabiliyorum.
sana aşık oldum.bunu bir teklif olarak alma .illa bir birlikteliğimiz olsun diye söylemiyorum sadece bilmeni istedim de.içimdeki duygu saklıyamayacağım kadar yoğunlaştı de.
mehmet çoşkundeniz böyle anlatın diyor.
bir erkeğe gidipte senden hoşlandım demeket bir sakınca görmüyorum.yalnız bir süre geçse fena olmaz diye düşünüyorum.neyini biliyorsunda aşık oluyorsun.
bende yıllarca hoşlandıklarım oldu ama söylemedim.çünkü kendilerini hiç boşta bulamadım.bulsam söylerim.bir ara aşık oldum şimdi sakinledim.bu yüzden dayanabiliyorum.
sana aşık oldum.bunu bir teklif olarak alma .illa bir birlikteliğimiz olsun diye söylemiyorum sadece bilmeni istedim de.içimdeki duygu saklıyamayacağım kadar yoğunlaştı de.
Ayy çok fena bir öneriymiş. Bir erkek bana sana aşık oldum dese çok itici gelir. Ki karşı taraf için de öyledir.
Hele ki hoşlantısı yoksa çok ters teper.
Ve "senden bir şey beklemiyorum ama bilmeni istedim" klişesine eşit söylenen cümleler.
Bunları yemezler. Bir şey beklemiyormuş gibi yapılsa da içten içe beklenir hep.
Karşılık gelmeyince de hayal kırıklığı kaçınılmazdır.
Bunlar sakıncalı laflar. Sevmeyen adamı daha da soğutur.
Yaşadıklarım ve etrafımdaki insanların yaşadıklarından yola çıkarak söylüyorum.
Aman dikkat. Böyle şeyler deme sakın ceylin. :s
Sen içinde tutamaz haldeysen konuş ama reddedilme ihtimaline hazır ol.
Eğer değilsen bekle. Hoşlanan erkek söylemeden duramaz.
Uzaktan uzağa olsa diyeceğim utanır eder ama sen ki buluşuyorsun bununla...
Her şey için alan var, vakit var.
Ama senin bir kadın olarak onun ne hissettiğini biraz olsun anlaman lazım.
İçinde itiraf etme isteği olduğuna göre memnun olmadığın bir şeyler olmalı.
Yani cidden sana senin istediğin gibi davransa ve hoşlandığını düşünsen anın tadını çıkarmaya bakar, içindekileri düşünmeye ihtiyaç duymazdın bence.
Ayy çok fena bir öneriymiş. Bir erkek bana sana aşık oldum dese çok itici gelir. Ki karşı taraf için de öyledir.
Hele ki hoşlantısı yoksa çok ters teper.
Ve "senden bir şey beklemiyorum ama bilmeni istedim" klişesine eşit söylenen cümleler.
Bunları yemezler. Bir şey beklemiyormuş gibi yapılsa da içten içe beklenir hep.
Karşılık gelmeyince de hayal kırıklığı kaçınılmazdır.
Bunlar sakıncalı laflar. Sevmeyen adamı daha da soğutur.
Yaşadıklarım ve etrafımdaki insanların yaşadıklarından yola çıkarak söylüyorum.
Aman dikkat. Böyle şeyler deme sakın ceylin. :s
şu kısıma katılıyorum tryamour sana haklısın aslında o konuda :26:
buluşsak bi ona göre hareket edicem en iyisi birazdaha beklemk sanırım birazdaha beklim barii yaa napalım artıkk haklısın
itiraf etmek istyorum cnkü ondan her zman haber almak istyorum daha cok konşmak istyrm aynı sevgiili gbi olmak istyorum cnkü böyle arkdaşız ve arkdaşlıktan öte gecilmiyor herzman arayıp soramyorsun onu ben ondan birşeyler hissedyorum karşılıklı ama bir yıkıma uğramamak icin beklyorum ve oyüzden eminim diyemyorum o hep bakışmalar konuşmalar sözler sürekli buluşmalar göz kacırmalar kızarmalar benimle vakit gecirmesi falan işte ama ondan emin olmadan acılmamalıyım sanırım tamamen emin olmam gerek üzülmek istemyorum
şu kısıma katılıyorum tryamour sana haklısın aslında o konuda :26:
buluşsak bi ona göre hareket edicem en iyisi birazdaha beklemk sanırım birazdaha beklim barii yaa napalım artıkk haklısın
itiraf etmek istyorum cnkü ondan her zman haber almak istyorum daha cok konşmak istyrm aynı sevgiili gbi olmak istyorum cnkü böyle arkdaşız ve arkdaşlıktan öte gecilmiyor herzman arayıp soramyorsun onu ben ondan birşeyler hissedyorum karşılıklı ama bir yıkıma uğramamak icin beklyorum ve oyüzden eminim diyemyorum o hep bakışmalar konuşmalar sözler sürekli buluşmalar göz kacırmalar kızarmalar benimle vakit gecirmesi falan işte ama ondan emin olmadan acılmamalıyım sanırım tamamen emin olmam gerek üzülmek istemyorum
beklenti olacak tabii.illa olsun demiyorum diyerek beklentide belirtiliyor .zaten illa olsun demiyorum.ısrar etmiyorum.ne söylersen ne düşünürsen saygım var demek bence.niye klişe olsun ki.aşık oldum demesen bile duygularını açıkladığında aşık olduğun ortaya çıkmıyacak mı.hadi soğusa bile konuşmanın akışına göre yanlış anlaşılma düzeltilebilir.
Anladım işte. Bak dediğim gibi halinden hoşnut değilsin.
Daha fazlasını istiyorsun artık ve bu yüzden açılmayı düşünüyorsun.
Madem hassassın bekle tabi ki.
Biraz mutlu ol şu aşamada. Bir bakışını düşün, konuşmalarınızı düşün ve gülümse.
Hemen aceleci olma.
Emin olman için onun açılması lazım. Sen tüm sevecenliğinle onun yanındaysan ve hala açılmıyorsa o zaman uzaklaşırsın artık.
Sonuçta hayatında olmasını istediğin erkeğin de seni istemesi lazım.)
Hadi bakalım şimdi unut bunları. Başka şeylere yoğunlaş.
Mutlu ol, daha fazla mutluluğu çek.)
yalnız klişe demek geçerliliği olmayanda demek.sonu ne olursa olsun söylemek istendiğinde klişe duruyor deyip söylenmeyecek mi.
gerçi bana göre bu gibi durumlarda zaten duygunu belli etmişsindir.zaten aşk filmlerine falan gitmeniz gece yarsı face giripte senle direkt konuşması bence bunu belli ediyor.galiba sadece adı konulmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?