- 13 Haziran 2020
- 395
- 22
- 18
- Konu Sahibi siyahibiri
-
Kendi düşüncenizdeki biriyle evlenmeliydiniz...Hayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.
Ben onlardan ayrı oturuyorum
Boşan canım .Hayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.
Ne kadar da normal bir şeymiş gibi söylüyor değil mi?Tek başınıza bi odada mı oturuyorsunuz yani misafirlikte?
Öle hayat çok zor olur .Kocanada yazık .Edeple oturunca hiç bişey olmaz .Ben her seye saygı duyarım .Öle yasamak ıstıosan kemdı tercıhındır ama kocanı rahat bırakHayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.
Başlıkla konuyu bagdastiramiyorum o kadar yaniSizin hayat tarzınıza neden uymak zorundalar? Başlığı okuyan da tek başına çocuk büyüten çileli ana sanar.
Tercih ettiğiniz yaşam tarzınızin sizi yordugunun farkına varmissiniz o zorluğu siz secmissinizHayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.
Ne kadar da normal bir şeymiş gibi söylüyor değil mi?Suudi Arabistan’a tek yönle hayalindeki hayatı yaşayabilir. Şimdi kızlı erkekli falan aynı odada biz hem cima yapıyoruz, aklımız hep orada çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?