Hayatla yalnız başıma mücadele vermek..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

siyahibiri

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2020
395
22
18
Hayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.

Kendi düşüncenizdeki biriyle evlenmeliydiniz...

Yani kimse öyle kendi seçmediği hayat tarzına alışamaz gönülden seçmediği zorunda bırakıldığı tarza
O oynamak istiyorsa oynasın siz inancınız gereğini yapın
Ama belli zevkleri paylaşmak da sorun çıkacaktır bu şekilde
Ben bu kadar birbirinden uzak hayat tarzlarının sonunu ayrılık olarak görüyorum
Ya da ayrılacaksınız

Ben olsam ayrılırdım çünkü yani düşünüyorum kocamın haremlik selamlık isteğini ne çevrem buna uyar ne tarzım buna uyar
Benim hayat mücadelem daha farklı

Herkes size uymak zorunda değil. Boyle yapacaksaniz sizin gibi dusunmeyen insanlarin evine misafir gitmeyin ve evinize cağırmayın.
Eşim ve beni ayri oturtacak birinin evine vakit gecirmeye gitmem ven acikcasi.
Evime gelen kadin ayri odaya tek basina kapansa napiyor bu tek oturcaksa niye gelmiş derdim.

Boşan canım .

Tek başınıza bi odada mı oturuyorsunuz yani misafirlikte?
Ne kadar da normal bir şeymiş gibi söylüyor değil mi? Kendi normali buysa Suudi Arabistan’a tek yönle hayalindeki hayatı yaşayabilir. Şimdi kızlı erkekli falan aynı odada biz hem cima yapıyoruz, aklımız hep orada çünkü.

Son düzenleme:
Öle hayat çok zor olur .Kocanada yazık .Edeple oturunca hiç bişey olmaz .Ben her seye saygı duyarım .Öle yasamak ıstıosan kemdı tercıhındır ama kocanı rahat bırak

Hayatla mücadele etmek ne alaka?
Misafirlikte tek başına oturmak da ne bileyim... Bizim ailemiz çok kalabalıktır, kadın erkek çok da eğlenirler. Kahkahalar, şakalar havada uçuşur. Görseniz kalpten gidersiniz kesin. Bizim ortamımızda böyle biri olsa aaa yabani galiba derler. Bir daha da çağırmazlar valla.
Siz misafirliğe gitmeyin madem, oturun evinizde. İnsanların yaşayış şekillerine karışma hakkınız yok.

Tercih ettiğiniz yaşam tarzınızin sizi yordugunun farkına varmissiniz o zorluğu siz secmissiniz

Bence erkek erkeğe ve kadın kadına da oturmamalılar. Ne malum sevişmeyecekleri, illa karşı cins mi olması gerekiyor? Tek oturmak en iyisi. Gelen misafirlerin her birini tek tek odalara oturtmakta fayda var, nolur nolmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…