- 4 Kasım 2018
- 26.762
- 110.262
- 598
- Konu Sahibi siyahibiri
-
5 kişi gelse biri tuvalette oturacakBence erkek erkeğe ve kadın kadına da oturmamalılar. Ne malum sevişmeyecekleri, illa karşı cins mi olması gerekiyor? Tek oturmak en iyisi. Gelen misafirlerin her birini tek tek odalara oturtmakta fayda var, nolur nolmaz.
Ümmetin kızına bu mağduriyeti yaşatanlar utansın…. Ne demek kızlı erkekli oturmak, erkekler attırabilen varlıklarBence erkek erkeğe ve kadın kadına da oturmamalılar. Ne malum sevişmeyecekleri, illa karşı cins mi olması gerekiyor? Tek oturmak en iyisi. Gelen misafirlerin her birini tek tek odalara oturtmakta fayda var, nolur nolmaz.
Ya ahahahah su tabancası mı bunlar?Ümmetin kızına bu mağduriyeti yaşatanlar utansın…. Ne demek kızlı erkekli oturmak, erkekler attırabilen varlıklar
Onu bilmem de konu sahibi böyle devam ederse, akan çeşmeyi de kurutacak. Tabiri caizce kalkanı indirecek cinsten, hayattan bezdirecek cinsten biri anladığım kadarıyla. Sonra bize büyü yaptılar diye konu açar artık. Muhafazakar insanlar çok var çevremde de, aynı odada oturup iki çay içip, gülüp eğleniyoruz.Ya ahahahah su tabancası mı bunlar?Neden o vakit kk da kocam isteksiz, kocam 3 dk da pert, kocam dimdik duramıyor konuları açılıyor ki?
Yukardaki mesajım için kusura bakmasın kimse, normalde insanların dini inançlarına saygılıyımdır ama bu konu çok acaip dalga geçmeden duramadım. Misafirliğe gidiyorsun, yabani gibi tek başına ayrı bir yerde oturuyorsun sonra buraya yazıyorsun ki tek başıma hayatla çarpışıyorum hey hey hey.Baştan gitmeseydiniz konu sahibesi, eşinizi de zor durumda bırakıyorsunuz , insanlara da ayıp ediyorsunuz.
Hayat görüşünüze saygı duyuyorum ama hatalı olan sizsiniz. Sizinle aynı düşünce yapısına sahip olmayan insanların evine gitmemelisiniz. Bile isteye gidip ayrı odada oturmak düpedüz saygısızlık.Hayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?