- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi siyahibiri
ne zamandir muslumansiniz?Ailecek olduğumuz ortamlarda farklı biri varsa oturmamız haramdır islama göre yani dinimizi Kuran’dan peygamberlerden bilenler beni anlayacaktıe
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne zamandir muslumansiniz?Ailecek olduğumuz ortamlarda farklı biri varsa oturmamız haramdır islama göre yani dinimizi Kuran’dan peygamberlerden bilenler beni anlayacaktıe
Ay sizin gibi anlayacaksak anlamayalim zaten lutfen. İsinize geldigi gibi egip, büküyorsunuz ya hu!Ailecek olduğumuz ortamlarda farklı biri varsa oturmamız haramdır islama göre yani dinimizi Kuran’dan peygamberlerden bilenler beni anlayacaktıe
Kadın konuşabilir bu haram değildir, kırıtarak konuşamaz.Erkekle iletişime de geçemezsiniz satış yapmak için, madem bu kadar hassassınız, onu da kocanız yapsın.
O zaman neden misafirlikte, esinizle birlikte diger insanlarla oturup konusmadiniz? Kendinize mi guvenmiyorsunuz?Kadın konuşabilir bu haram değildir, kırıtarak konuşamaz.
Şu konuda yazdıklarınız bile ele veriyor sizi. İşinize gelince haremlik selamlık işinize gelmezse tatil beldeleriİyi geceler arkadaşlar.
3 yıldır evliyim 1 çocuğum var. Her evlilikteki kadar sorunlarım olsa da mutlu ve severek bi evlilik yaptım. Evlilik öncesi ailem eşimi istemiyordu işi hep yokuşa sürüyorlar zorlaştırıyorlardı bi süre sonra insn usanıyor. O sıralar tatil beldesinde bi çocuk hareketleriyle yakınlaşmaya başladı yada ben öyle dusunmek istedim. Sonra devamlı onu görmek istiyordum falan filan ama sadece bi heyecan işiydi yani. Sonra ayrılmak istedim o zaman sevgilim olan eşimden yorulduğumu yıprandığımızı söyleyerek o aksine vazgeçmedi olduğum şehre geldi bizi yeniden topladı bana o gücü sevgisini yeniden yükleyip döndü hatta şehre geri döndüğümde araba ayarlayıp içini süsleyip beni lunaparka götürmüştü harika bi gün geçirmiştik Eşimi gerçekten seviyorum hatta aşığım ama hala o çocuğu görünce içim bi değişik oluyor bi heyecan kaplıyor beni. Bugün çocuğumla gördü. Ve bence çok şaşırdı. İçim hem rahatladı yanlış yapmadığım için hem rahatsız oldu. Asla yanlış bi şey yapmadım ve aramızda satıcı alıcı dışı bi iletişim geçmedi. Neden huzursuzum kalbim niye böyle yapıyor
Kadın konuşabilir bu haram değildir, kırıtarak konuşamaz.
He he. Kadın başkasının ilgisinden de etkilenebilir tabi. Ama toplu bir şekilde aynı odada oturamazlar. Hassasiyetiniz gözlerimi yaşarttı yav.Kadın konuşabilir bu haram değildir, kırıtarak konuşamaz.
Beraber oturunca bakarsın gülersin konuşursun bunlar doğru olmaz. Sonuçta insanlar bi bakışa bi gülüşe vurulur öyle değil miHiç öyle değil, yukarda aynı ortamda bulunmaları haram yazmışsınız kadın erkek bu yüzden ayrı oturmalı yazmışsınız. Eeee ortada paracıklar varsa haram - helal kavramı genişliyor sanırsam![]()
Beni takip edeceğinize ilmihal okursanız anlarsınızHe he. Kadın başkasının ilgisinden de etkilenebilir tabi. Ama toplu bir şekilde aynı odada oturamazlar. Hassasiyetiniz gözlerimi yaşarttı yav.
Yooo. Valla vurulmuyoruz.Beraber oturunca bakarsın gülersin konuşursun bunlar doğru olmaz. Sonuçta insanlar bi bakışa bi gülüşe vurulur öyle değil mi
ben konu sahibinin açık diyeceği kadınlardanım o sitelerde satış da yapıyorum yıllardır.bir üyeye bile telefonumu vermedimmm.kendisi madem hassas neden vermişşşşş aceppp?Konu para kazanmak olunca kuralları esnetiyorsunuz ama
Beraber oturunca bakarsın gülersin konuşursun bunlar doğru olmaz. Sonuçta insanlar bi bakışa bi gülüşe vurulur öyle değil mi
ben konu sahibinin açık diyeceği kadınlardanım o sitelerde satış da yapıyorum yıllardır.bir üyeye bile telefonumu vermedimmm.kendisi madem hassas neden vermişşşşş aceppp?![]()
Kadın konuşabilir bu haram değildir, kırıtarak konuşamaz.
Hic saglikli düsünmüyorsunuzBeraber oturunca bakarsın gülersin konuşursun bunlar doğru olmaz. Sonuçta insanlar bi bakışa bi gülüşe vurulur öyle değil mi
Ha orda sizin yaptıklarınıza normal deniyor yani ilginç. Siz yapınca normal, başkası yapınca cıss.Beni takip edeceğinize ilmihal okursanız anlarsınız
bunca yıl evime gelen evine gittiğim dışarda yemek yediğim tatilde görüştüğüm üniversitede iş hayatında konuştuğum adamlara hallenseydimm ya da onlar banaa ooo 7 kocalı hürmüz değil 777.777 kocalı hürmüz olurdum.insan insandır eş sevgili dışında cinsiyetleri zerre ilgilendirmez bizi yahuuYooo. Valla vurulmuyoruz.![]()
ben konu sahibinin açık diyeceği kadınlardanım o sitelerde satış da yapıyorum yıllardır.bir üyeye bile telefonumu vermedimmm.kendisi madem hassas neden vermişşşşş aceppp?![]()