- 18 Ağustos 2016
- 5.200
- 21.689
- 348
- Konu Sahibi siyahibiri
Maşallah. Ama hepimizden dindar kendisi ayıp ettin bak şimdi.
Ayrı oturmazsan öyle oluyo işte katipcim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah. Ama hepimizden dindar kendisi ayıp ettin bak şimdi.
Ele verir talkını...Konu sahibi daha geçen temmuz başkasının ilgisinden etkilenmişsin. Konun var.
Bu iç sesim de bir kez yanılmasın ya...
Ele verir talkımı...
Güldü kesin verecekBugünkü kıkırdama yarın başka bir şey olabilir
Konu para kazanmak olunca kuralları esnetiyorsunuz amaİyi geceler arkadaşlar..
Online 2. El sayfalarında ürün satıyorum satış yaptığım ürün için birisine numaramı vermiştim buluşmak için. Adam oyaladı vs. Ürün hakkında konuşma başlattı eşim için alıyorum boy kilo kaç vs konuşmaya çalışıyor. Sonra buluşmayı iptal ettim gitmedim adam yazmaya devam etti eşimle aramız bozulmasın diye sesimi çıkarmamış rahatsız ediyor diye söylememiştim sonra bi gün yine yazmıştı eşim de görmüştü benden söz almıştı bi daha olursa söylemem için adamla konuştu engelledik falan aradan 1 sene geçti adam geçenlerde yine yzdı başka numaradan yazmayın eşim görecek kötü olacak dedim sonra numarasını kaydettim ki bilmeden kimsiniz falan yazmayım onun olduğunu bileyim hiç yazmıyım engellemedim çünkü adam zaten yeni numara almış. Bugün yine yazdı eşim gördü. Aramız bozuldu gitti diğer odaya yttı konuşmuyor benimle ben kimim burada neciyim falan dedi olay çıksın istemiyorum dedim gerekirse çıksaydı ama böyle yapmasaydın vs.. napcam şimdi
Tabiki o da bir haktır islamda her canlının hakkı vardıR. Efendimiz bu hususta sav kalbini mi açıp baktın buyurur, alt metin falan kalbimi mi açtınız, beni tanımıyorsunuz. Sadece bi hassasiyetim var ve ne ailem saygı duyuyor buna ne eşim dostum. Tüm gecem başka bi alanda geçti çocuğum var yarın ona ne diyeceğim nasıl anlatacağım doğruyu. Buna çok üzülüyorum. Kimseyi yargılamam bana düşmez de zaten. Sadece bu hayatı yaşamak ve saygı duyulsun istiyorum. Yıllarca onları idare ettim, millete gösteriş olsun diye hacı hocalar gelince ayrı oturdular, konu komşu akraba gelince birlik. Sadece helali haramı yaşamaya çalışıyorum. Bu kadar acımasız olunmasını haketmiyorum diye düşünüyorumKeşke birazda kul hakkıyla ilgili fikir sahibi olsanız. Yazdığınız cümlelerin alt metnini okuyabiliyorum ve tanımadığınız insanlara inceden inceye yaptığınız imaları görüyorum. Gerçekten islamı yaşayış şeklinize saygım var ama günahı ve kul hakkına girmeyi sadece büyük olaylarda arayanlardansınız. Ben yem vermeyi unuttuğum kuşumun bile hakkına girdim aç kaldı diye hayıflanırım sizde sırf islamı sizin gibi yaşamıyoruz diye alt metni çirkin imalarla dolu cümleler yazarsınız.
Sizi tanımama gerek yok . Açık açık hepiniz genişsiniz yazdınız zatenTabiki o da bir haktır islamda her canlının hakkı vardıR. Efendimiz bu hususta sav kalbini mi açıp baktın buyurur, alt metin falan kalbimi mi açtınız, beni tanımıyorsunuz. Sadece bi hassasiyetim var ve ne ailem saygı duyuyor buna ne eşim dostum. Tüm gecem başka bi alanda geçti çocuğum var yarın ona ne diyeceğim nasıl anlatacağım doğruyu. Buna çok üzülüyorum. Kimseyi yargılamam bana düşmez de zaten. Sadece bu hayatı yaşamak ve saygı duyulsun istiyorum. Yıllarca onları idare ettim, millete gösteriş olsun diye hacı hocalar gelince ayrı oturdular, konu komşu akraba gelince birlik. Sadece helali haramı yaşamaya çalışıyorum. Bu kadar acımasız olunmasını haketmiyorum diye düşünüyorum
Yaptığınız çok ayıp. Ürün satmak haram mı? Uygulamaları benden iyi bilirsiniz ne ima ediyorsunuz çok çirkin.Konu para kazanmak olunca kuralları esnetiyorsunuz ama
Genel bir yorum attım bu kadar yorum bombardımanı beklemiyordum. Alınan alınmıştır ben geniş değilim demek istedimSizi tanımama gerek yok . Açık açık hepiniz genişsiniz yazdınız zaten
Gerçekten algı probleminiz var. Yazdığımdan bunu mu anladınız? Çok tehlikelisinizYaptığınız çok ayıp. Ürün satmak haram mı? Uygulamaları benden iyi bilirsiniz ne ima ediyorsunuz çok çirkin.
Yani hala tuhaf tuhaf konusuyorsunuz. Ailecek sosyal bir ortamda, esinizle birlikte bulunacaginiz icin cocuguma ne diyecegim diyorsunuz da, tatilde yasadiginiz sey ne peki? Hassasiyetiniz isinize gelince var, isinize gelmeyince yok. Yav he.Tabiki o da bir haktır islamda her canlının hakkı vardıR. Efendimiz bu hususta sav kalbini mi açıp baktın buyurur, alt metin falan kalbimi mi açtınız, beni tanımıyorsunuz. Sadece bi hassasiyetim var ve ne ailem saygı duyuyor buna ne eşim dostum. Tüm gecem başka bi alanda geçti çocuğum var yarın ona ne diyeceğim nasıl anlatacağım doğruyu. Buna çok üzülüyorum. Kimseyi yargılamam bana düşmez de zaten. Sadece bu hayatı yaşamak ve saygı duyulsun istiyorum. Yıllarca onları idare ettim, millete gösteriş olsun diye hacı hocalar gelince ayrı oturdular, konu komşu akraba gelince birlik. Sadece helali haramı yaşamaya çalışıyorum. Bu kadar acımasız olunmasını haketmiyorum diye düşünüyorum
Evet mutsuz bi evlilik yaşayan bir insan belki bir yerlerde birilerinin ilgisinden etkilenebilir. Hepimiz bir şeylerden etkilenebiliriz. Önemli olan nefsine söz geçirebilmek uzak durabilmek. Kimse günahsız değilYani hala tuhaf tuhaf konusuyorsunuz. Ailecek sosyal bir ortamda, esinizle birlikte bulunacaginiz icin cocuguma ne diyecegim diyorsunuz da, tatilde yasadiginiz sey ne peki? Hassasiyetiniz isinize gelince var, isinize gelmeyince yok. Yav he.
Ailecek olduğumuz ortamlarda farklı biri varsa oturmamız haramdır islama göre yani dinimizi Kuran’dan peygamberlerden bilenler beni anlayacaktıeYani hala tuhaf tuhaf konusuyorsunuz. Ailecek sosyal bir ortamda, esinizle birlikte bulunacaginiz icin cocuguma ne diyecegim diyorsunuz da, tatilde yasadiginiz sey ne peki? Hassasiyetiniz isinize gelince var, isinize gelmeyince yok. Yav he
Yaşam tarzınıza uymayan biriyle neden evlendiniz ?Hayırlı akşamlar, İslami yaşama gayret eden biriyim. Haremlik selamlık oturmaya çalışıyorum. Ailemde böyle bir düşünce yoktu sıkıntı yaşıyordum, eşim de bizde olmayan bu hayata alıştı ailemdeki erkek ve kadınları ayrı oturtmama karşı çıkıyor falan ayıp olur diye. Şimdi misafirlikteyiz. Ben onlardan ayrı oturuyorum eşim ona helal olmayan evin diğer üyeleriyle beraber içerde oyun oynuyor evde böyle neşelenmez çok bozuluyorum. Hayatta tek basıma mücadele etmek canımı sıkıyor.
Mutsuz bir evlilik yasayan biri bosanir ablacim. Sonra orda burda insanlara genissiniz derken, kendi hayatini bir gözünün önüne getirir. Aynı soyledigim gibi, isinize gelmeyince nasil da etkilenebilir vs demeye basladiniz. Kusura bakmayin ama hic samimi degilsiniz.Evet mutsuz bi evlilik yaşayan bir insan belki bir yerlerde birilerinin ilgisinden etkilenebilir. Hepimiz bir şeylerden etkilenebiliriz. Önemli olan nefsine söz geçirebilmek uzak durabilmek. Kimse günahsız değil
geniş değilim ne demek yahuu?sizin gibi yaşayan bir yakınım var ama eşi çocukları da aynı yaşam tarzını benimsediler.o yüzden herkesten saygı görüyorlar ve onlar da açık olduğumuz halde hiç bir şekilde bizi eleştirmiyorlar karışmıyorlar.siz eşinizle hayata aynı pencereden bakan insanlar değilsiniz demek ki.madem rahatsızsınız konuşun olmuyorsa da ayrılın yolunuza bakınGenel bir yorum attım bu kadar yorum bombardımanı beklemiyordum. Alınan alınmıştır ben geniş değilim demek istedim
Ailecek olduğumuz ortamlarda farklı biri varsa oturmamız haramdır islama göre yani dinimizi Kuran’dan peygamberlerden bilenler beni anlayacaktıe
Erkekle iletişime de geçemezsiniz satış yapmak için, madem bu kadar hassassınız, onu da kocanız yapsın.Ailecek olduğumuz ortamlarda farklı biri varsa oturmamız haramdır islama göre yani dinimizi Kuran’dan peygamberlerden bilenler beni anlayacaktıe