Hayattaki tek eksiğim evlenememiş olmak?

genellemiycem ama erkeklerin çoğu bencil, sığ düşünceli, görsellik delisidir.ve yine bir çoğu zoru sever.sen ilgi gösterince kaçar havaya girer.bu düşüncelere nasıl sahip oldum... yaşadım hem de çok defa. boş ver hiçbirine ilgi gösterme alımlı olmaya çalış güzel ışıltılı giyin hafif makyaj yap yüzünde sık sık gülümseme olsun nazik ol.ha biraz da burnun havada gez yaranılmaz bunlara. diyorum da insanın da yapısı değişmiyor be kardeşim.

elbette ben de evli arkadaşlarımla tatile gidemiyorum, veya birlikte birşeyler yapacaksak mümkün olduğunca programı onlara bırakmaya çalışıyorum ki çocuğu bizimle olacaksa annesinin en rahat edeceği ortamda ve saatte buluşalım.
benim önerim çocuksuz çiftlerle - evli veya sevgili- sosyalleşmeye bakın. çocuklu çiftler mutlaka ortak payda olarak çocukta buluşuyor ve tüm muabbet onun üzerinde dönmeye başlıyor. ama çocuksuz çiftler buluşmadaysanız 1. saatin sonunda, tatildeyseniz 1. günün sonunda ortamdaki yalnıza, evet size, odaklanıyor ve uygun arkadaş adayları düşünmeye başlıyor :)

Şuna kesinlikle katılıyorum erkekler çok bencil. Gerçekten. Ve afedersiniz tek baktıkları dış görünüş. İyi, naif, kendi halinde kızlara değer vermezler ama köpek muamelesi yapan kızların peşinde koşarlar örneğini çok gördüm.

Ya aklıma geldi kızlar, Kadir İnanır'ın bi filmi vardı adını hatırlayamadım şimdi. Kadir İnanır'ın gemisi var kendisi kaptan, bir de yardımcısı var. Uçak kazasından kurtulan 2 kızı gemiye alıyorlar. Kızlardan biri alımlı işveli, şımarık, zengin kızı. Diğeri ezik bir kız. Kadir'le yardımcısı ezik kızı görmüyor bile, şımarık köpek çeken kıza aşık oluyorlar. İşte of filmdeki şımarık kız gibi olmak lazım demek ki. Mutlaka izleyin bu filmi kızlar.

Sevgili ve baska konularda da olmayinca artik kader mi diyorum onu mu yapsaydim bunu mu yapsaydim A yolunu degil B yolundan yuruse miydim diyerek kafayi yeme noktasina geldim.

Bazen de olsaydi olurdu kader de yokmus diyorum.

Sadece başlığı okuyarak cevap veriyorum: bu bir eksiklik değil.
Bence bekarlığın tadını çıkarın.
Bir de Allah, hayırlı kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın.

Ben cilveli ve eğlenceli olmaktan yana kullanıyorum oyumu,kesinlikle sıcakkanlı,samimi olmak ,bu bahsettiğim özellikler varsa yalnız kalmak imkansız. Öyle muhteşem iyi bi insan değilim ama çok hoşsohbetim eşim dahil ortamdaki insanları da hep böyle tavlıyorum. Bakımlı ve zayıf orta güzellikte bi hatun olun bir de şu bahsettiğim özellikler olsun,yalnız kalmanız mümkün değil.

Sizin yaşıtıniz erkekler daha genç kızlar arıyorlar, daha yaşı büyük erkekler ise aklı fikri başka yerde pek evlenmeye niyetli olmuyor yahut başından evlilik geçmiş erkekler oluyorlar onların durumu tam bir muamma biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor. Yani anlayacağınız Türk kadınları evlenme yasını 30 a çıkarma konusunda hata yapıyor. Benim de bekâr arkadaşım çok ve geç kalmışlık tamamen.
Erkek yaşlandıkça tercih edeceği kadın seçeneği çoğalirken kadınların seçenekleri gittikçe azalır. Acı gerçekler.
Oluruna bırak, ailenin ayarlayacagi kismetler çok daha mantıklı olabilir. Allah çirkin bahti versin derler bizde.

Sizinle aynı yaştayım , aynı durumdayım ..Bu zamana kadar hiç bekarlığı kafama takmadım , çok güzel gezdim dolaştım kazandım yedim , belli bir düzeni oturttum ... Ancak bir kaç gündür benim de içimde sıkıntı oluşmaya başladı ,bugün de sosyal medyada bir arkadaşı gördüm , daha haziran ayında eski sevgilisiyle barışma planları yapıyordu , bugün bambaşka biriyle nişanlanmış , acaba ben de mi hata var diye düşündüm .. Zamanında çok iyi kişiler çıkmıştı karşıma ama o zaman çok da önemsememiştim .. Umarım en kısa zamanda isteklerimiz olur ..

Ama neden öyle diyorsunuz? Artık devir değişti, kadınlar da küçük erkeklerle evlenebiliyor. 25'lik erkekle evlenen 35'lik arkadaşım oldu benim.

Kaldı ki artık 70'lerde değiliz, globalleşen bir dünyadayız. Evlilik için yabancı erkekleri tercih eden çok Türk kadını var. Benim kuzenim 32 yaşındayken 34 yaşındaki bir Fransızıla evlenip Paris'e yerleşti, çok da mutlu. Eşi değme Türk erkeğine taş çıkarır, kraliçe gibi davranıyor kuzenime.

Valla kusura bakmayın ama bu kafadaki adamlar genelde sığ kafalı insanlar. Konu sahibi gayet kendini yetiştirmiş kariyer sahibi bi kadın profilinde genç eş genç eş diye ölüp biten yurdum kekosuna bakacağını zannetmiyorum.

Bi de bu konularda ama senden geçmiş şekerim minvalinde yorumlar daha demorilize ediyor insanı. Çevrenizdekileri bari üzmeyin böyle konuşarak.

Canim valla benim babamın kuzeni 35 yaşında evlendi ertesi ay hamile kaldı nasip işi. Korkma hic insallah karşına çok iyi biri çıkar.

ben öyle biriyim yaaa yaa sen gerçek misin diyip kaçıyorlar gene

Başından evlilik geçmiş biri için niye öyle söylediniz merak ettim:/

ne güzel yaaa bende yurtdışına gelin gitsem keşke... hele ki parise yerleşmek efsane cidden okudum kıskandım çok(

Paran pulun varsa ,yumurtalarını dondur.
Düzenli kontrole git.
Merak etme vakti gelince olur.evlilik yaşı zaten 30-35lere kadar çıktı.
Ayrıca evliliği çok madah bişey sanma.
Ben sanmıştım da : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…