Hayattaki tek eksiğim evlenememiş olmak?

Boşver asıl özgüvensiz olan oymuş, oymuş ki üzerinde hakimiyet kurabileceği, "ben daha üstünüm" hissini yaşayabileceği bir kadınla beraber olmuş. Gerçekten özgüvenli olan bir erkek kendisine denk olan, gurur duyabileceği bir kadını ister hayatında. Ya bu 40 küsur yaşına yaklaşan Türk erkekleinin "ille de 20'lik eş isterim, taze et isterem" modu o kadar itici ki. Yahu koskoca İngiltere kraliyet prensi Harry bile kendinden 3 yaş büyük kadına nikah yapmış, sen kimsin?

Adam olan kafa denkliğine, dünya görüşüne, anlaşmaya bakar. Yabancı erkeklerde genelde yok bu genç kadın takıntısı, kafaların uyuşmasına bakıyorlar. Bakınız Emmanuel Macron 30 yaş büyük kadınla yıllarca evli ve hala aşık. Özgüvenin kırılmasın, en güzel yaşlarındasın okumuş Mühendis olmuşsun, komplekssiz bir erkeği hak ediyorsun.

kesinlikle katılıyorum.

Konu sahibi onu üzen bir durumu dile getirmiş. Negatif düşüncelerinizle onu daha çok üzmenizin size faydası nedir? Onun moralini bozarak moral mi kazanıyorsunuz? Bu kadar da empati yoksunu olunmaz. Biraz duyarlı olun. Kadının halinden en iyi kadın anlamalı!

Erkekler için birini bulmak çok kolay nedense. Çevremde bekar kadın daha çok erkek sayısı az. Bekar olanlardan bazıları kendinden 12 13 yaş küçüklerle bile evlenebiliyor. Son bahsettiğiniz kişi de öyle yapmış mesela. O yüzden o adamı yadırgamayacağım. Ama evlenip bin pişman olmak var işin ucunda. Bir arkadaşım yeterki evleneyim maaş kartımı da alsın, bana eziyet etse de kabulüm yeterki evleneyim diyordu. Şimdi boşanma aşamasında ve çok pişman. Bence akışına Bırakın. Toplum evlen dediği için evleniyoruz sanırım. Ve neticesi bazen hüsran oluyor. Ben de bunlardan biriyim.

Dogrulari soylemis arkadas ne yalan soleyim : (

Eğer başlıktaki gibi tek eksiğiniz evlenmemiş olmak ise kafaya takmayın evlenseniz daha büyük eksikleriniz olabilirdi ya da şimdiki konumda olamayabilirdiniz. Kimin hayatı tastamam ki herkesin hayatında eksiklikler var. Evlenenlerin bazilari da çok büyük sorunlarla boğuşuyor. Evet bu bir eksiklik, yalnızlık zor biliyorum ama demek istediğim sırf evlenmek için yanlış bir evlilik yapıp mutsuz olmaktansa yalnız olup mutsuz olmayı tercih edin. Başkası tarafından mutsuz edilmek başka insanların sebep olduğu sorunlarla boğuşmak çok daha zor. Yaşınız geç değil evlilik için. Umarım doğru zamanda doğru kişiyle karşılaşırsıniz

Sevgili konu sahibesi ( Güzin abla gibi oldu ) Allah seni üzmeyecek incitmeyecek hayırlı bir eş nasib etsin .
Ben kendi adıma konuşayım şahsen evli olmaktan hiiiiç de memnun değilim , evli ama mutsuz kervanındakilerden biri de benim . Şimdiki aklım o zaman olsaydı asla evlenmezdim valla da billa da ömrümü bekar olarak geçirir bekar olarak ölürdüm , boşanamıyorum da Allah kahretmesin ne lanetli bi evlilikmiş tövbeler olsun
@filizttt85

Esim de 33 yasinda aramizda 8 yaş var. Neye ustunluk kurmaya calisiyor yas farki olunca mesela? Oyle bisey gormedim hic.

Siz mantik degil ask evliligi diyorsunuz ama yasina, meslegine ben uygundum diyorsunuz. Aşk, yaş ve meslegi
uyumlu olan insanlar arasinda mi oluyor sadece? :)))
Siz uyumlu olmasini tercih edebilirsiniz elbette ama o etmiyormus demekki.

Bazı erkekler nasil kendinden buyuk kadinlara asik olup evlenmeyi tercih ediyorsa, pekala kendinden kucuk birine de asik olup evlenmeyi tercih edebilir. Ama niyeyse buyuk kadinla evlenen erkek harika,mukemmel erkek oluyorken kucuk tercih eden sapik oluyor. niyeyyyyseee...

Kimse kimsenin koca hakkini yemiyor merak etmeyin. Kismette varsa gelir bulur.

Niye bosamiyon : (

Valla çok güzel bi evliliğim var ama işin paran varsa bekarlık da bu kadar güzeldi bence. Kesinlikle evlilik kafasından çık, hayatının her anından keyif almaya bak.. çok güzel olacaksa olsun yoksa bekarlık özgüvenli kadınlar için çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…