- 26 Mayıs 2018
- 348
- 403
- 53
- 37
- Konu Sahibi Evreka1800
-
Ya bu sonuncu erkek statü olsun, maddiyat olsun, eğitim olsun benden daha üst düzeydeydi. Öyle çok üst değildi ama bir tık. Yaşı da benden büyüktü. Ben de olabilir dedim. Ama daha önce erkeklere adım atıp fiyasko olunca bu sefer ben direk sölemiim dedim ilgi gösterdim, ilgimi belli ettim. Ama ters davrandı bana istemedi, sanırım ilgimi anladı istemedi. Ya da biraz aslında düşüncesiz bir adamdı. Belki de anlamadı bilmiyorum. Şimdi başka bir kızla görüşüyor. Kız hayatının çok başında elinde hiçbirşwy olmayn bir koz. Yaşça da kendinden çok küçük. Ben aslında ona daha uygundum yani neden böyle oldu anlamadım. Hayl kırıklığı ve özgüven kaybı oldu.
kesinlikle katılıyorum.Boşver asıl özgüvensiz olan oymuş, oymuş ki üzerinde hakimiyet kurabileceği, "ben daha üstünüm" hissini yaşayabileceği bir kadınla beraber olmuş. Gerçekten özgüvenli olan bir erkek kendisine denk olan, gurur duyabileceği bir kadını ister hayatında. Ya bu 40 küsur yaşına yaklaşan Türk erkekleinin "ille de 20'lik eş isterim, taze et isterem" modu o kadar itici ki. Yahu koskoca İngiltere kraliyet prensi Harry bile kendinden 3 yaş büyük kadına nikah yapmış, sen kimsin?
Adam olan kafa denkliğine, dünya görüşüne, anlaşmaya bakar. Yabancı erkeklerde genelde yok bu genç kadın takıntısı, kafaların uyuşmasına bakıyorlar. Bakınız Emmanuel Macron 30 yaş büyük kadınla yıllarca evli ve hala aşık. Özgüvenin kırılmasın, en güzel yaşlarındasın okumuş Mühendis olmuşsun, komplekssiz bir erkeği hak ediyorsun.
Konu sahibi onu üzen bir durumu dile getirmiş. Negatif düşüncelerinizle onu daha çok üzmenizin size faydası nedir? Onun moralini bozarak moral mi kazanıyorsunuz? Bu kadar da empati yoksunu olunmaz. Biraz duyarlı olun. Kadının halinden en iyi kadın anlamalı!Sizin yaşıtıniz erkekler daha genç kızlar arıyorlar, daha yaşı büyük erkekler ise aklı fikri başka yerde pek evlenmeye niyetli olmuyor yahut başından evlilik geçmiş erkekler oluyorlar onların durumu tam bir muamma biraz temkinli yaklaşmak gerekiyor. Yani anlayacağınız Türk kadınları evlenme yasını 30 a çıkarma konusunda hata yapıyor. Benim de bekâr arkadaşım çok ve geç kalmışlık tamamen.
Erkek yaşlandıkça tercih edeceği kadın seçeneği çoğalirken kadınların seçenekleri gittikçe azalır. Acı gerçekler.
Oluruna bırak, ailenin ayarlayacagi kismetler çok daha mantıklı olabilir. Allah çirkin bahti versin derler bizde.
Yok aslında kendimi ifade eden biriyim. Ama sert, soğuk durduğumu söylerler. İşveli cilveli değilmişim yani.Sosyal yönün eksik ve kendini ifade edemeyen bir Yapıya sahip olabilir misin
Hersey cilve değil ki ..Yok aslında kendimi ifade eden biriyim. Ama sert, soğuk durduğumu söylerler. İşveli cilveli değilmişim yani.
Dogrulari soylemis arkadas ne yalan soleyim : (Konu sahibi onu üzen bir durumu dile getirmiş. Negatif düşüncelerinizle onu daha çok üzmenizin size faydası nedir? Onun moralini bozarak moral mi kazanıyorsunuz? Bu kadar da empati yoksunu olunmaz. Biraz duyarlı olun. Kadının halinden en iyi kadın anlamalı!
Niye bosamiyon : (Sevgili konu sahibesi ( Güzin abla gibi oldu ) Allah seni üzmeyecek incitmeyecek hayırlı bir eş nasib etsin .
Ben kendi adıma konuşayım şahsen evli olmaktan hiiiiç de memnun değilim , evli ama mutsuz kervanındakilerden biri de benim . Şimdiki aklım o zaman olsaydı asla evlenmezdim valla da billa da ömrümü bekar olarak geçirir bekar olarak ölürdüm , boşanamıyorum da Allah kahretmesin ne lanetli bi evlilikmiş tövbeler olsun
@filizttt85
Boşver Tontriko , aslında ben kafamda çoktaaan boşadım da o boşamıyo :)Niye bosamiyon : (
Kafada bittiyse zaten bitiyo canim yaa.. er gec ilk firsatta bosarsin o adami eminim buna.Boşver Tontriko , aslında ben kafamda çoktaaan boşadım da o boşamıyo :)
Hannaz ben :)Kafada bittiyse zaten bitiyo canim yaa.. er gec ilk firsatta bosarsin o adami eminim buna.
Sen yeni uyede degilsin eski nickin ne?
Ha ok:) nickler degisiyo taniyamiyorum valla kontrol etme yeri var mi:))Hannaz ben :)
Kontrol etme yerini sadece yöneticiler görüyo :)Ha ok:) nickler degisiyo taniyamiyorum valla kontrol etme yeri var mi:))
Nickin cok guzel ama:))
Allah buyuk tatlim , gun dogmadan neler dogar..Kontrol etme yerini sadece yöneticiler görüyo :)
Hayatımın kısa ve net özeti işte bu nick :)))
Allah buyuk tatlim , gun dogmadan neler dogar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?