Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Merhabalar Chocolita Bonus
Geçtiğimiz hafta 103,8 kg idim.
Dün tartıda 105 kg çıkmıştım, çok moralim bozulmuştu.
Bugün tartıda 104,3 kg çıktım.
Ne ilginç;değil mi? Ödemin de böylesi
Neyse biraz moralim düzeldi.(Tartıda haftada 500 gram artı yine daha kabul edilesi.)

İyi akşamlar hanımlar
Sahurda,
3 dilim tam buğday ekmeği 2 tane çırpılmış yumurtadan yapılmış omlet

İftarda,
Tarhana çorbası bir kase
Et sote yanına patates püresi 1-2 kaşık da meyhane pilavı
Su miktarı bir buçuk litre
Adım 7k
Chocolita Bonus

Ramazan dolayısıyla çok spor yapamıyorum ama yürüyüş yapmaya çalışıyorum 3 günlük 6000 adımın 2 günü de bitti son bir Cezam kaldı

Eklentiler

• 1000026633.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 12
Merhaba hanımlar

Sabah iki yumurtalı omlet , öğlen bir kase müsli akşam yarım tavuk dürüm yedim. Eşim sağolsun yine

Ar öğün bir muz adım 2.8 K

2 Mart, Pazar günü,
Sabah,
2 dilim kaşar,10 yeşil zeytin,1 tatlı kaşığı reçel,1 dilim ekmek,
Akşam,
sulu köfte,mercimekli bulgur pilavı,1 kase yoğurt yedim.
Su:2 lt içtim.
Adım:3405
Chocolita Bonus

Merhabalar

Hayırlı Ramazanlar

Ramazan modundayız uğrayamıyorum bayram sonrası ful burdayım inşallah Chocolita sen de burdaysan bebiş
Hayırlı ramazanlar bonusum
Ya bende aynı durumdayım özellikle haftasonları tam tartı zamanı hem de, ben hiç boşa çıkamıyorum. Gel git çok oluyor ve asla yalnız kalamıyorum. Bu önümüzdeki haftasonu da şimdiden belirlendi kuzene ve görümceme gidilecek. Sabahtan akşama burada olmam gerekecek.

Düzenli gelemediğim içinde sıkıntı yapıyorum içime de sinmiyor ama böyle oluyor bende durum kızlar. Tartı gününü yine cuma mı yapsak acaba. Biz böyle memnunuz seni idare ederiz derseniz öyle de olur yine gelince güncellememi yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…