canım geleceğin annesi seninde anneler günün kutlu olsun anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyen çocukların olsun inş:)Canım anneler gününde olsun o kadar :)
Çevremde en fit annneler bile bugün neler kaçırdıklarını anlatıyorlar
Herkesin anneler günü kutlu mutlu olsun!
ya tam yapamasamda dün biraz fazla yedim diye öğlen domates götürdüm okula akşam ekmek yemden fırında tavuk kabak yaptım kabkları yedim ağırlıklı artık bundan sonra okula salatalık domates gibi şeyler götürsem diyorum en azından kar kardır
limonlu suyumu içmeye çalışıyorum elimden gekdiği kadar yeşil çaylı karışımımı içmeye çalışıyorum yani ara atıştırmalrım düzensiz oluyor hem çok az yiyip hem o gün gün içinde ara atıştırmam olabiliyor falan ama dediğim gibi yemedikleirmle veremesemde kardayım inş.
şu yoğunluklarım bir azalsa yürüyüşede devam ama bu gün akşama kadar sadece 4000 adım atabilmişim aslında çok az adım atırıyoyruz kızlarki ben adım sayar var diye biraz hareketli olmaya çalıştıgım halde 4000 adım hatta şimdi kalkayım misafir gelmeden şöyle en az yatmadan 7000 e tamamlayayım :)
gulfuren canım ya bazı sayfaları geziyorum nereyi gezsem sana rastlıyorum ne kadra ortak düşüncelerimiz :)
canım geleceğin annesi seninde anneler günün kutlu olsun anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diyen çocukların olsun inş:)
Kızlar bundan önce 40 tan 38 bedene düştüğümdede olmuştu
Aynaya bakınca tuhaf oluyorum popoma oturan bluzler pantolonlar bol gelmeye başlayınca
Sanki hasta bir kadın var Karşımda
Psikolojim bozuldu yahu
Sen de alemsin ne mutlu keşke benimkilerde bol gelse.
Seni kıskanıyorum, haberin olsun.Bu sabah tartıldım 53,5 kg geldim
Cuma ya 2 gün kaldı
Kaçamaklara az kaldı :)
1- Tahıl ve şeker bağımlılığımı tedavi ettim :)
Biliyorsunuz bunlar morfin reseptörlerine yapışıyor ondan hayır demesi zor oluyor
Kızlar Akşama doğru tatlı krizlerine giriyoruz diyorlar ben bilmem böyle bir şey dıeybiliyorum artık :)
2- En büyük öğünümü 16 da yiyorum. En geç 17 den sonra ağıza fermuar. Yapamam akşam yemek yemeden ölürüm diyordum. Ölünmüyormuş her dakika yemek yemeden onu gördüm :)
Hareket önemli ama o kadar da değil
1,5 ay öncesine kadar deli gibi spor yapıyordum Allah'ın her günü en düşük 56,9 kg ı gördüm
1,5 aydır spor Yapmıyorum tartıda gördüğümü ömrüm boyu görmedim :)
Hareket sağlık için iyi kesinlikle zihin için iyi yürüyüş yeterli
Kilo için önce ne yediğimiz önemli
Formülüm bundur canlar :)
Çok doğru ben de katılıyorum.Önemli olan bu bağımlılıklardan kurtulabilmek.Darısı başımıza :)
Tahıl bağımlılığımdan kurtuldum yazmışsın canım, nasıl yaptın?Canım 53 kg olana kadar sizi bırakmıycam :)
Ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz
ben buna inanıyorum!
Tahıl bağımlılığımdan kurtuldum yazmışsın canım, nasıl yaptın?
Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum fakat kahvaltida ekmeksiz yapamıyorum
Birde pilav türü şeyleridemi bıraktın?
katılıyorum bu günlerde çok yogumum hiç evde durmuyorum ev işleri ütüler falan aldı başını gitti ben im canım sıkılıyo falan aslında bir bakıyorsunuz bir şey yemiyorum sonra bir bakmışım elim e ne geçerse yiyorum bana yardımcı oluunSeni kıskanıyorum, haberin olsun.
canım zaten az kilon tabii ki kesinlikle diyet yap ama ben senin yerinde olsaydım spora daha cok ağırlık verirdim yani diyeti kastıracağına sporu kastır ama onu da hemen ağırdan başlama ki vücüt yavaş yavaş kademe artırsın hep kendi sınırlarını assın böylece fit ol inşallah :) benim için dua et bi de lütfen ben de 75 den 60 a düşeyim :)uzun süredir biraz topaarlanmak için diyete başlamalım yada dikkat etmeliyim diyorum başarmıyorum burda paylaşım yapmadan başaramıyorum ben ve günlük açmaya karar verdim yarın sabah ilk işim tartılıp daha sonra gü içinde ne yedim ne yaptım gün gün paylaşmayı istiyorum aslında benim kilo verme serüvenim çok eskiye dayanıyor biliyorum ne yiyerek ne yemeyerek kilo vereceğimi ama bir türlü başlayamadımbiraz da şu andaki kilomdan çokfazla şikayetçi olmadığımdan başlayamıyorum galiba ama yıllardır kilo verip hani derlerya yüzdüm yüzdüm kuyruguna geldim diye işte benim ki o hesap yarın sabah net tartılıp paylaşmaya başlayacağım nasıl kilo verdiğimiçünkü önceden 75 den 57 ye ve 2. doğumdan sonrada 72 den 54 e kadar indim ve şu anda ortalama 58 kiloyum ama 5 kilom giderse çooooooooooooook mutlu olacağım
Canım çok sağol, bukadar bilgilendigin içinAşkım bunlar hep 1 günde olmadı
Aşama aşama gelişti
1,5 yıllık bir diyet geçmişim var :)
Canım 21 gün bir dene
Ekmek, makarna, pilav, pızza, çikolata yeme
Burada beraber yapalım seninle hatta :)
3 hafta 1 şeyi yemezsen tadını unutuyormuşsun öyle okudum
3 hafta uzun gelmesin çabuk geçiyor zaman
Sabah ne kadar dinç uyandığını, çabuk acıkmadığını, tatlı krizlerine girmediğini, öğle den sonra uyku hali gelmediğini göreceksin ve bir daha dönmek istemeyeceksin inan :)
Sen karbonhidratları yönetmeye başlayacaksın onlar seni değil :)
1) Sabah yağsız tavada Pastırmalı yumurta yap mesela 1 yumurta sarısı 2 beyazıyla yanında domates Salatalık ye
2) Veya aynı şekilde yumurtaya 1 YK keçi boynuzu pekmezi koy
3) Menemen yap 1 yumurta sarısı 2 beyazıyla bol domates biberli
4) Kendim lor peynir yapıyorum onu yıyorum bazen
5) Kekikli mekikli tavuk ciğeri Yap yağsız tavada (nefis oluyor Demir deposu hem) yanına domates salatalık
6) Veya akşamdan kalan tavuk kanat ne et varsa ondan da yiyebilirsin miden kaldırıyorsa (benim genelde kaldırıyor)
Gör bak saatlerce aklına yemek gelecekmi eğer evde gün geçirmiyorsan iş okul varsa özellikle. :)
Sorun olursa bana sor lütfen
Seve seve cevaplarım
Nutella ya bayılıyordum
Tatlı dan vazgeçerken önce kısıtlamadan kalori saymadan hurma kuru meyve filan yedim 70% üstü kakaolu bitter çikolata yedim sütle birlikte
Daha Güzeli keçi boynuzu iğde yemeketir! Türk marketlerinden alıyordum Almanya da hep!
Yaza hep beraber manken gibi girelim
Bu yaz bizim yazımız olsun fıstıklar :)
Sevgiler
Aşkım bunlar hep 1 günde olmadı
Aşama aşama gelişti
1,5 yıllık bir diyet geçmişim var :)
Canım 21 gün bir dene
Ekmek, makarna, pilav, pızza, çikolata yeme
Burada beraber yapalım seninle hatta :)
3 hafta 1 şeyi yemezsen tadını unutuyormuşsun öyle okudum
3 hafta uzun gelmesin çabuk geçiyor zaman
Sabah ne kadar dinç uyandığını, çabuk acıkmadığını, tatlı krizlerine girmediğini, öğle den sonra uyku hali gelmediğini göreceksin ve bir daha dönmek istemeyeceksin inan :)
Sen karbonhidratları yönetmeye başlayacaksın onlar seni değil :)
1) Sabah yağsız tavada Pastırmalı yumurta yap mesela 1 yumurta sarısı 2 beyazıyla yanında domates Salatalık ye
2) Veya aynı şekilde yumurtaya 1 YK keçi boynuzu pekmezi koy
3) Menemen yap 1 yumurta sarısı 2 beyazıyla bol domates biberli
4) Kendim lor peynir yapıyorum onu yıyorum bazen
5) Kekikli mekikli tavuk ciğeri Yap yağsız tavada (nefis oluyor Demir deposu hem) yanına domates salatalık
6) Veya akşamdan kalan tavuk kanat ne et varsa ondan da yiyebilirsin miden kaldırıyorsa (benim genelde kaldırıyor)
Gör bak saatlerce aklına yemek gelecekmi eğer evde gün geçirmiyorsan iş okul varsa özellikle. :)
Sorun olursa bana sor lütfen
Seve seve cevaplarım
Nutella ya bayılıyordum
Tatlı dan vazgeçerken önce kısıtlamadan kalori saymadan hurma kuru meyve filan yedim 70% üstü kakaolu bitter çikolata yedim sütle birlikte
Daha Güzeli keçi boynuzu iğde yemeketir! Türk marketlerinden alıyordum Almanya da hep!
Yaza hep beraber manken gibi girelim
Bu yaz bizim yazımız olsun fıstıklar :)
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?