hedef 53 kilo inş .

Haklısın ne yaparsak kar :)

Adımsayarımı taktığım zaman gün içinde 3000-4000 adım anca attığımı gördüm.Ama bütün gün ayaktayım ve bacaklarımı ağrıyor.Kilo almamızın sebebi demek ki bu.

Kızlar bundan önce 40 tan 38 bedene düştüğümdede olmuştu
Aynaya bakınca tuhaf oluyorum popoma oturan bluzler pantolonlar bol gelmeye başlayınca
Sanki hasta bir kadın var Karşımda
Psikolojim bozuldu yahu

Kızlar bundan önce 40 tan 38 bedene düştüğümdede olmuştu
Aynaya bakınca tuhaf oluyorum popoma oturan bluzler pantolonlar bol gelmeye başlayınca
Sanki hasta bir kadın var Karşımda
Psikolojim bozuldu yahu

Sen de alemsin ne mutlu keşke benimkilerde bol gelse.

1- Tahıl ve şeker bağımlılığımı tedavi ettim :)
Biliyorsunuz bunlar morfin reseptörlerine yapışıyor ondan hayır demesi zor oluyor
Kızlar Akşama doğru tatlı krizlerine giriyoruz diyorlar ben bilmem böyle bir şey dıeybiliyorum artık :)

2- En büyük öğünümü 16 da yiyorum. En geç 17 den sonra ağıza fermuar. Yapamam akşam yemek yemeden ölürüm diyordum. Ölünmüyormuş her dakika yemek yemeden onu gördüm :)

Hareket önemli ama o kadar da değil
1,5 ay öncesine kadar deli gibi spor yapıyordum Allah'ın her günü en düşük 56,9 kg ı gördüm
1,5 aydır spor Yapmıyorum tartıda gördüğümü ömrüm boyu görmedim :)
Hareket sağlık için iyi kesinlikle zihin için iyi yürüyüş yeterli
Kilo için önce ne yediğimiz önemli

Formülüm bundur canlar :)

Çok doğru ben de katılıyorum.Önemli olan bu bağımlılıklardan kurtulabilmek.Darısı başımıza :)

Canım 53 kg olana kadar sizi bırakmıycam :)
Ben yaptıysam sizde yapabilirsiniz
ben buna inanıyorum!
Tahıl bağımlılığımdan kurtuldum yazmışsın canım, nasıl yaptın?
Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum fakat kahvaltida ekmeksiz yapamıyorum
Birde pilav türü şeyleridemi bıraktın?

Tahıl bağımlılığımdan kurtuldum yazmışsın canım, nasıl yaptın?
Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum fakat kahvaltida ekmeksiz yapamıyorum
Birde pilav türü şeyleridemi bıraktın?

Aşkım bunlar hep 1 günde olmadı
Aşama aşama gelişti
1,5 yıllık bir diyet geçmişim var :)

Canım 21 gün bir dene
Ekmek, makarna, pilav, pızza, çikolata yeme
Burada beraber yapalım seninle hatta :)
3 hafta 1 şeyi yemezsen tadını unutuyormuşsun öyle okudum
3 hafta uzun gelmesin çabuk geçiyor zaman

Sabah ne kadar dinç uyandığını, çabuk acıkmadığını, tatlı krizlerine girmediğini, öğle den sonra uyku hali gelmediğini göreceksin ve bir daha dönmek istemeyeceksin inan :)
Sen karbonhidratları yönetmeye başlayacaksın onlar seni değil :)

1) Sabah yağsız tavada Pastırmalı yumurta yap mesela 1 yumurta sarısı 2 beyazıyla yanında domates Salatalık ye

2) Veya aynı şekilde yumurtaya 1 YK keçi boynuzu pekmezi koy

3) Menemen yap 1 yumurta sarısı 2 beyazıyla bol domates biberli

4) Kendim lor peynir yapıyorum onu yıyorum bazen

5) Kekikli mekikli tavuk ciğeri Yap yağsız tavada (nefis oluyor Demir deposu hem) yanına domates salatalık

6) Veya akşamdan kalan tavuk kanat ne et varsa ondan da yiyebilirsin miden kaldırıyorsa (benim genelde kaldırıyor )

Gör bak saatlerce aklına yemek gelecekmi eğer evde gün geçirmiyorsan iş okul varsa özellikle. :)
Sorun olursa bana sor lütfen
Seve seve cevaplarım

Nutella ya bayılıyordum
Tatlı dan vazgeçerken önce kısıtlamadan kalori saymadan hurma kuru meyve filan yedim 70% üstü kakaolu bitter çikolata yedim sütle birlikte
Daha Güzeli keçi boynuzu iğde yemeketir! Türk marketlerinden alıyordum Almanya da hep!

Yaza hep beraber manken gibi girelim
Bu yaz bizim yazımız olsun fıstıklar :)
Sevgiler

Son düzenleme:
Bir de hemen Canan Karatay ın Youtube'dan videolarını izlemeye başla :)
Hepsini izlemeye çalış
Beyim programlaması :)

Ve kütüphaneye git yeme içme diyet üzerine kitaplar ausleihen yap :)
Sürekli böyle Şeyler okuyordum :)

canım zaten az kilon tabii ki kesinlikle diyet yap ama ben senin yerinde olsaydım spora daha cok ağırlık verirdim yani diyeti kastıracağına sporu kastır ama onu da hemen ağırdan başlama ki vücüt yavaş yavaş kademe artırsın hep kendi sınırlarını assın böylece fit ol inşallah :) benim için dua et bi de lütfen ben de 75 den 60 a düşeyim :)

Canım çok sağol, bukadar bilgilendigin için
Uygulamaya çalışacağım, ama sabahları Uni'ye giderken 10 dakikada kahvaltı yapıyorum, hızlı olsun diye ve uzun süre acıkmamak için ekmek yiyorum. Bir zamanlar müslı, haferflocke falan yemeye çalıştım ama devamını getiremedim. Hem onlarda Kohlenhydrate oluyor demi?
Tavsiyen varmı sabahları için?
Canan Karatay'ın Videolarını bakıp, beyin programlamasına başlayacağım (zaten informatik okuyorum, programaya başka boyut getireyim )

Coştun vallahiii Bilgilere bayıldımmm.Uzun uzun anlatmışsın da sağol canım.Seni görmeden sevdim bak.Ben kurtuldum size de yararım olsun diyorsun.İyi de yapıyorsun.

Ben 50-59 arasında yediklerimi paylaşıyordum.Bura da paylaşayım sen değerlendir lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…