Tebrik ederim canimtopikte hedefe en yakin sensin.
Ahh ahhh yediklerimi azaltiyorum, sporda yapmaya calisiyorum ama atamiyorum. Galiba düzensiz yasiyorum o yüzden
Boyun kac canim?Bugün tartıldım 53.8 kg gösterdi
Yarın serbest takılıcam
Salı tekrar tartıldığımda aynı rakamı göreyim yeter şimdilik
163.5 cm canım
Bildiğin yer elması
Ayni boydayiz ozaman canim, ama ben o 0,5cm ölcemedim
Yer elmasi degil, bence bir bayan icin ideal, bende boyumdan memnunum
163.5 cm canım
Bildiğin yer elması
Yaaaa öyle deme lütfen ben ne yapayım boy 1.55 ne oluyorum o zaman..
Boyuna göre kilon da ideal.Darısı başıma inşallah.
Evet canim yaa, almanlarin yaninda kendimi cüce gibi hissediyorum, türklerin yanindada selvi boylu oluyorumFıstık Almanya'da biliyorsun durumları
Keşke 4-5 cm daha boylu olsaydım :)
Allahtan topuklu ayakkabılar var
Canım kendine dev aynasına bakanlardan olmayanında o da yeter değil mi? :)
Biraz daha zayıflayıp hafif kas çalışmayı düşünüyorum ...
Soruların olursa sor bana lütfen
Bu yeme içme konusunda 1,5 Yıldır çok kitap okudum
Ne yapın ne edin pankreasınızın insülin salgılamasını önleyin kilo Kontrolü için
Börek mi istiyorsunuz ıspanak, kırmızı soğan, salça yumurta beyazını karabiberle kabartma tozuyla fırına verin üzerine lıght beyaz peynir oh öğlene yedim mis olmuştu
Su Böreği mi istiyorsunuz lor peynir, yumurta, baharat yağarız tavada Omlet yapın. Su böreğinden çok daha doyurucu mutluluk verici
Kısır mı istiyorsunuz bol domates, salça, yeşillik, taze Soğan gibi baharat bol limon ve ton balığı aman Allah'ım yeme de yanında yat durumları oluyor :) ve ben ton balığını gönüllü yiyenlerdenim ama bu tarifi bu hafta iki gün üst üst öğle ye yedim
Fit olalım kızlar ! Öpüyorum sizleri çok
Pozitif enerjin var .Seninle olan neşe saçıyordur.Senin tarifleri bende yapıyorum.Tam düzene girdim diyorum.Bir bakıyorum eşim kahvaltıya sıcak simit almış getirmiş.Neyse önceden bir simiti bitirirdim.Artık çeyrek simit yiyorum.Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum.Ama iki çocuk,bir eş hergün yemek yaparken senin gibi beslenemiyorum.irade zayıf.
Anneler günün kutlu olsun.Devam etmeyecek misin?bu saate kadar gelemediğimdende anlaşıldıgı gibi yüzüm yoktu kızlarbu gün anneler günü kahvaltısı yaptık arkadaşlarla açık havada :)maşallah sizler güzel gidiyorsunuz devam
hayır hayır devam sekmeler olsada devam inşAnneler günün kutlu olsun.Devam etmeyecek misin?
bu arada anneler günün kutlu olsun canımAnneler günün kutlu olsun.Devam etmeyecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?