hedef 53 kilo inş .

Tebrik ederim canim topikte hedefe en yakin sensin.

Ahh ahhh yediklerimi azaltiyorum, sporda yapmaya calisiyorum ama atamiyorum. Galiba düzensiz yasiyorum o yüzden

Sağol canım
Iyice gaza geldim, 2 kg daha vereceğim

Anahtar Sözcük karbonhidrat
Vücudumuzun 60% su, 19% yağ, 19% protein, 2% karbonhidrat
Herkes kendine sormalı günlük yediğinin kaçta kaçını nerden alıyor :)

cerulean tebrik edrim maşallah benim hızlı gitmiyor ama pes etmişte değilim inş. yavaş da gitse hiç yapmayıp vazgeçmekten daha iyidir tam her gün tartılayım dedim özel günüme girdim neye inş bende bir ara yazarım pat pat 59,58,57,.....:)

Canım inşallah
pes etmek yok!
Kilo almamak da bir başarıdır
Tebrik ediyorum seni
Iradeli olduğunu görsteriyor

Yaaaa öyle deme lütfen ben ne yapayım boy 1.55 ne oluyorum o zaman..

Boyuna göre kilon da ideal.Darısı başıma inşallah.

Canım kendine dev aynasına bakanlardan olmayanında o da yeter değil mi? :)
Biraz daha zayıflayıp hafif kas çalışmayı düşünüyorum ...

Soruların olursa sor bana lütfen
Bu yeme içme konusunda 1,5 Yıldır çok kitap okudum
Ne yapın ne edin pankreasınızın insülin salgılamasını önleyin kilo Kontrolü için

Börek mi istiyorsunuz ıspanak, kırmızı soğan, salça yumurta beyazını karabiberle kabartma tozuyla fırına verin üzerine lıght beyaz peynir oh öğlene yedim mis olmuştu

Su Böreği mi istiyorsunuz lor peynir, yumurta, baharat yağarız tavada Omlet yapın. Su böreğinden çok daha doyurucu mutluluk verici

Kısır mı istiyorsunuz bol domates, salça, yeşillik, taze Soğan gibi baharat bol limon ve ton balığı aman Allah'ım yeme de yanında yat durumları oluyor :) ve ben ton balığını gönüllü yiyenlerdenim ama bu tarifi bu hafta iki gün üst üst öğle ye yedim

Fit olalım kızlar ! Öpüyorum sizleri çok

Fıstık Almanya'da biliyorsun durumları
Keşke 4-5 cm daha boylu olsaydım :)
Allahtan topuklu ayakkabılar var
Evet canim yaa, almanlarin yaninda kendimi cüce gibi hissediyorum, türklerin yanindada selvi boylu oluyorum

Topuklular imdadimiza iyiki yetisiyorlar :)

Pozitif enerjin var .Seninle olan neşe saçıyordur.Senin tarifleri bende yapıyorum.Tam düzene girdim diyorum.Bir bakıyorum eşim kahvaltıya sıcak simit almış getirmiş.Neyse önceden bir simiti bitirirdim.Artık çeyrek simit yiyorum.Akşam yemeklerinde ekmek yemiyorum.Ama iki çocuk,bir eş hergün yemek yaparken senin gibi beslenemiyorum.irade zayıf.

Canım çeyrek simitle kalmakta bir başarı
Yaşadıkların çok olağan şeyler canım
Hepimiz yaşıyoruz hepimiz insanız nefsimiz var
Akşam 10 da ertesi günkü yemekleri hazırlarken şöyle bir tadına bakmak ben de istiyorum
Veya işyerinde sağımda solumda beyler cips tarzı, yemiş tarzı şeyler yiyorlar sürekli ben de uyarılıyorum
Ama irade de kas gibidir antrenman yaptıkça güçlenir :)

Bu hali alabilmem benim de 1,5 yıl sürdü
Alışkanlıkları değiştirmek zaman alıyor
Ama inan yeni alışkanlıklar daha mutluluk verici eskileri aratmıyorlar hiç

Sana tavsiyem beslenme üzerine kitap okuman
Bol bol oku Kafanı programla :)
Herşey orada Başlıyor orada bitiyor çünkü
YouTube da programlar izle Karatay ın Ayça Kaya nın
Kafa hazır olunca o bir kaç kiloyu 3 haftada verirsin
Ve beynin inanmaya başladığı için de o kiloda kalırsın Kalıcı kilo vermiş olursun canım

Iki çocuk annesisin kilon fena değil canım
Senden acillleri var inan
Moralini hiç bozma kilo Dediğin nedir ki
3 haftalık işi var diyorum sana :)

(Hamur işi, şeker gerçekten en fenası kızlar. Yağdan filan beter yani. Kalori ile kalmıyor hormonel dengemize müdahele ediyor. Vücudumuz bu kadar insülin salgılanmasına programlı değil. İç Anadolu mutfağından uzaklaşıp Ege mutfağına Akdeniz beslenmesine yönelelim lütfen. Sebze yemeklerini baş tacı yapalım :)

O zamana kadar kilonu korumaya bak
böyle Şeyler zaman istiyor
Sabırlı ol kendini eğit bu konuda kendine zaman Tanı
Sonrasi kolay 3 hafta diyorum sana :)
Sevgiler

bu saate kadar gelemediğimdende anlaşıldıgı gibi yüzüm yoktu kızlar bu gün anneler günü kahvaltısı yaptık arkadaşlarla açık havada :)maşallah sizler güzel gidiyorsunuz devam

Canım anneler gününde olsun o kadar :)
Çevremde en fit annneler bile bugün neler kaçırdıklarını anlatıyorlar
Herkesin anneler günü kutlu mutlu olsun!

ya tam yapamasamda dün biraz fazla yedim diye öğlen domates götürdüm okula akşam ekmek yemden fırında tavuk kabak yaptım kabkları yedim ağırlıklı artık bundan sonra okula salatalık domates gibi şeyler götürsem diyorum en azından kar kardır

limonlu suyumu içmeye çalışıyorum elimden gekdiği kadar yeşil çaylı karışımımı içmeye çalışıyorum yani ara atıştırmalrım düzensiz oluyor hem çok az yiyip hem o gün gün içinde ara atıştırmam olabiliyor falan ama dediğim gibi yemedikleirmle veremesemde kardayım inş.
şu yoğunluklarım bir azalsa yürüyüşede devam ama bu gün akşama kadar sadece 4000 adım atabilmişim aslında çok az adım atırıyoyruz kızlarki ben adım sayar var diye biraz hareketli olmaya çalıştıgım halde 4000 adım hatta şimdi kalkayım misafir gelmeden şöyle en az yatmadan 7000 e tamamlayayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…