hedef 53 kilo inş .

Donut bildigim kadariyla yağda kızartıliyor ve acayip kalori bombasi, tadıda bir okadar bomba

Donut önünde duruyorken dayanabiliyorsan zaten başka hiç birşey diyetini bozamaz

Canımın için fotoğraf yükleyince göreceksin
Şeker şerbeti Boncuklu yenmez ki o :)
Süs olarak gördüm daha çok
Bundan 2 yıl önce ABD ye geldiğimde yemiştim bunlardan :/
Ona saydım
Eve giderken nezaketen Yanıma aldım ve ilk gördüğüm çöpe attım
Sen buraya layiksin benim mideme değil diye ahahaha

Wooow iradene hayran kaldim Burayi okuduktan sonra insan gaza geliyor, bende BAŞARACAĞIM

Kızlar ne diyeti yaparsanız yapın yoğurt kürlü tariften günde 1 kasede olsa yemeye calısın bi de yesilcay icmelisiniz çok faydası oluyor. 4. Günüm bugun diyette 55.8 le basladım suan 51.9 olmusum çok sevindim

Kizlarim su igrenclikte bir seydi

Cilekliymis ahahaha bunun neresinde cilek ayol :)

Gulfuren canim bunu firina vermisler. Yalniz burada bunlarin meshur peynirli keki cheesecake i var. Uleyn onun bile fritöze daldirilmis versiyonu var restorantinda sapkinliginda bu kadarsi, sasirmislar iyice Zaten yag hücreleri cosmus vaziyette. Gördügüm popolarin resmini cekmes KK koysam mi diyorum, ibretlik Ama sonra gevseriz diye korkuyorum aman ben bunun gibimiyim nerem benim kilolu diye

Wooow iradene hayran kaldim Burayi okuduktan sonra insan gaza geliyor, bende BAŞARACAĞIM

Tabiki basaracaksin canim. Ben de cok istiyorum basarmani
Öyle bir özgüven gelecek ki dizginleri elime aldim diye artik istahim kontrolüm altinda diye :) cok güclü hissedeceksin kendini fistik

Bir de herkes bir şey söylüyor.Çok kirli bilgi ortalıkta var.Ben meyve yerken bile acaba yemese miydim bu bana kilo yapacak düşüncesine giriyorum.Devamlı bir suçluluk modundayım.Önce bunu atmak lazım.

Canim nenelerimiz dedelerimiz neler yerlermis
Bu kadar cesit mi varmis o dönemde
Bunu baz alabiliriz bu zaten insana bir his veriyor neyin dogru neyin yanlis oldugunu

Canim meyve bir bitki meyve sekerpare degil, börek degil meyve saglikli bir besin
Ben tez yazdigim dönemde zamandan dolayi 3 ögün izgara sebze lor peynir yedigimde -500 gr görüyordum
3 ögün meyve buna da muz dahil ve lor peynir yedigimde -200 gr görüyordum
Dolayisiyla su sonuc cikiyor: Acaba kilo verdirmeyi hizlandirmak amaciyla meyveyi kissam mi bu dönemde diye. Yoksa meyve olukca saglikli bir besin

Söyle yazin güzel bir seftaliyi firin posetinde firina atin baska baska yemek piserken
Üzerine tarcin nane ve görün kuzularim agiz zevki neymis :)
Balli pekmezli cok datlu bir sey oluyor :)
Inanamiyorsunuz o bal pekmez nerden geldi diye
Ben ilk denedigimde cikolata yedigim günlerden utanmistim :)

Buyrun: SIFIR seker var :)

Kuzum 50 li kilolardasin zaten cok büyük stres yapma :)

Bak anlattigin cikolata mevzusu bile bir basari hikayesi
Kendinle gurur duymalisin fistigim
Ben seninle gurur duyuyorum

Fistik oldukca iradene hakimsin canim valla bak
Yaglarin depo edilmesi 48 saat sürüyor dolayisiyla bir gün kacirmanin aslinda ertesi gün dikkat etmeyle telafisi var
Hepimiz insaniz nefisimiz var taskinliklar olabiliyor önemli olan kacirdigimiz gün bile aksam belli bir saatte agiza fermuar
durumu iyice kötülestirmemek icin :)
Ve ertesi gün frene basmak senin cok güzel yaptigin gibi
Bosuna kilonu korumuyorsun sen :)
Akilli davraniyorsun cünkü

Kuzu ben de senin gibi basladim
Ilk baslarda 2 ögün diyet 1 ögün oh gel keyfim gel
Sonra o haftada 4 gün diyet 3 gün gel keyfim gel oldu
Sonra diyet hayatim oldu
Belli bir süre sonra yerinde saydigini görünce düsünmeye basliyor insan

Tadina bakma onlarin bir tadini alinca sonrasi geliyor cünkü

Ah o kizartmalari ben az mi yedim ki :)
beyaz pideyle türk firinlarindan aldigimiz :)
yanina sogan yesillik ahaha

ama kuzu doymak icin baya yemek lazimdi o günler hatirliyorum :)
sonra bir agirlik cöküveriyordu :)
Millet kizartma mi yiyor ayni sebzeleri tost/izgara/firinla üzerine light beyaz peynir erit söyle 60 gr üzerine annenin yaptigi domates sosu bolbiber baharat bak bakiyim kizartmayi aratiyormu :)
Su an bile haftada bir gün mutlaka yiyorum bunu böyle cok seviyorum cünkü :)
fazlasi var eksigi yok

Seni örnek almamiz lazim canim 4 günde 4 kilo süper :)
Bir yerde okumustum günde 2-3 fincan yesil cay 50-75 kalori arasi kalori yaktiriyormus vücuda
Görüyorsmusun sen bu yesil cayi :)
Ben de iki fincan icmeye calisiyorum günde

Seni örnek almamiz lazim canim 4 günde 4 kilo süper :)
Bir yerde okumustum günde 2-3 fincan yesil cay 50-75 kalori arasi kalori yaktiriyormus vücuda
Görüyorsmusun sen bu yesil cayi :)
Ben de iki fincan icmeye calisiyorum günde
Aclık hissettikce sade türk kahvesi veya nescafe icmenizi de öneririm iştah kapatıyor hemen metabolizmayı da hızlandırıyormus :) Biraz sıkıcaz disimizi yaz geliyoor :)

O cilekli degil, böcekli => "echtes Karmin" oluyor icinde. Cok igrenc yaa. Evet acayip yagli yiyorlar, helede Weichnachtsmarkta gidince (türkcesi Noel pazari'ymis ) yanmis yag kokusundan insanin Midesi bulaniyor

Ben Yediklerimi arastirinca, disardan hic bir sey yememek gerektigine inaniyorum. Un'un icerisine tavuk tüyü koyuyorlar, cikolatalar parmaklara yapismasin diye böcek var, ekmeklere domuz yagi, resmen arastirdikca midem bulaniyor. En güzeli dogal meyve sebzeyi evde hazirlamak

Gizem 4 günde nasıl bu kadar kilo gitti?Maşallah diyorum.

Vallahi midem bulandı

size güveniyorum da ondan yokum :) ah canımya hafta sonu gezi vardı eeeeee bu gün de ev çamaşır çocuklar eeeeeee yarında iş başı şu anda bir elimle yazıyor diğeriyle uyanan kızımı sallıyorum

size güveniyorum da ondan yokum :) ah canımya hafta sonu gezi vardı eeeeee bu gün de ev çamaşır çocuklar eeeeeee yarında iş başı şu anda bir elimle yazıyor diğeriyle uyanan kızımı sallıyorum
Sen de yoğunsun demek?Ben de koşuşturma halindeyim.Bugün yazlık-kışlık olayına girdim hala bitmedi.Biraz dinleneyim dedim.Allah sana da kolaylık versin.

neyse babaya verdik biraz rahatladık :) yazıp kaçayım ya bende tam anlamı ile şunu şu kadar falan diyemiyorum gün nasıl geçiyor farkında bile değilim bu aralar ama genel anlamda dikkat ediyorum asıl olanda bu değil mi zaten diyetten ziyade neyi nasıl yemeyi oturtmaya çalışmak mesle cuma günü yemeğim yok tu akşam yemeği olarak bolca melemen yaptım ve ekmeksiz yedim çayla falan bu gün yumurtalı ıspanak yaptım tam olmasada ekmeği tüketmemeye çalışıyorum ama şu bir gerçekki çalışırken daha düzenli oluyor yemelerim yeşil çayımdan kahvaltıya kadar bu aralar tartılmıyorum gene

Sen de yoğunsun demek?Ben de koşuşturma halindeyim.Bugün yazlık-kışlık olayına girdim hala bitmedi.Biraz dinleneyim dedim.Allah sana da kolaylık versin.
evet canım birde o var bende bu gün yazlık kışlık ütü bir tarfadan arkadaşlar sürekli bir yerlere çağırıyorlar evim yaşadıgım yerin en kalabalık parkının yanında sürekli birileri çağırıyor falan derken geçekten zamanı yetiremiyorum

şu anda çay içiyorum ev ahalisi çayın yanında kaymaklı bisküvi yiyorlar ve ben ymeiyorum tabiiki ne gereği var akşam akşamaslında sıkı sıkıcı bir diyettense en azından bu tarz şeylere bile dikkat etmek büyük kazanc bence mesela bisküvi canımız istedi diyelim yiyebiliriz ama gündüz olsa belki bir parça yenebilir ama bunu en azından akşam saatinde yapmamak gerek

Gizem 4 günde nasıl bu kadar kilo gitti?Maşallah diyorum.
aslında yemek yemiyor gibi biseyim kahve iciyorum istediğim kadar ve light kola soda yoğurt yiyorum cok acıkırsam 1 -2 parca yagsız et veya tavuk kızartıyorum . Salatalık domates az az ama dün aksam tıka basa yemeye calıstım midem alısmıs aç olmama rağmen fazla yiyemedim haftada 1 gun ödül günü yapıyorum:). ekmek yağ tuz yok bol bol su iciyorumgenel olarak bu sekilde besleniyorum :) ama sanırım bu kalori hesaplama diyeti oluyormus bi program indirdim yediklerimin toplam kalorisi 750 yi gecmiyordur herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…