hedef 53 kilo inş .

Pazar

SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- yağsız tavada yumurta ya 1 YK keçıboynuzu pekmezi

(Bu pekmez, ton balığı ve Sütlü kahve ben de 1 Numaralı iştah kesici)

ÖĞLE
- 75 gr tavuk ciğeri
- yağsız domates piyazı

AKŞAM
- 100 gr hindi köfte
- yağsız marul salatası
- 1/2 fincan lıght sütlü sade kahve

16'dan sonra ağıza fermuar

kızlar bu gün moralim sıfır sınıfta öğrenciler masaya koydugum adım sayarı almışlar çok kızdım çok üzüldüm insan kendi sınıfına masasına bir şey koyamayacakmı çok canım sıkıldı moralim çok bozuldu resmen hırsızlık ve bunlar 2. sınıf öğrencisi zaten mimli bir öğrencim var ileri boyutta davranış bozukluğu yaşayan 2 senedir idera ediyoruz veli ile çözüm yolu arıyoruz diger velileri hep yatıştırıyorum falan bu gün annesi aramış olayı anlatınca sizin öğrenciniz değil kesin değil ama böyle bir olay yaşandı çok canım sıkıldı çocuklarda siizn çocuğu gu masada görmişler falan konuşurken kadın 2. sınıf çocukları için yarın gelip sınıftakileri dagıtacagım hep mi benim kızım deyince benim sigortalar attı actım ağzımı yumdum gözümü siizn kızınızı ben 2 senedir idera ediyorum hiç bir değişme yok siz annesiniz diye ben güzellikle anlatmaya çalışıyorum evet hep siizn kızınız mı evet akşama kadar kaçtane veliyi ben yatıştırıyorum falan filan çok canım sıkıldı insan bazen çok çaresiz kalıyor nasıl davranıp ne yapacagını bilemiyor şimdi aşırı tepki göstermesem resmen hırsızlık sınıf güven ortamı sıfır hata bendede var ama nerde nasıl acaba tepkim aşırımıydı afaln filan çok moralımm bozuk dua ediyorum kadın yarın okulda olmasın yoksa varya çiğ çiğ yiyeceğim kadını resmne beni ve öğrencileirmi tehdit etti ya neyse kızlar bu günde menüde bu var oysa bu gün ne kadarda güzel başlamıştım güne

Selalmaz sikma canini herseyi atlatiyoruz bu da gelir gecer.sonuc tatliya baglanir umarim.bi ogretmen icin zor bi durum.ki bende atanamamis bi ogretmenim.zaman zaman calistigim oldu.ogrencilerle bas etmek kolay degil.kolayliklar dilerim

Canım en ideali olmasda iyi yapmişsın
Herkese anlayacağı dilden konuşacaksın, insana insanca hayvana hayvanca
Yoksa tepene çıkıyorlar

Ben kendimi de katarak söylüyorum bizler sinir, tartışma kültürü olmayan, birbirmize bağırıp çağırmayı seven bir toplumuz
Almanlar mesela tartışırken konuyu saptırıp kişiselleştirmeden sakin sakin saygıyı kaybetmeden tartışabilen insanlar

Almanlarla bağıra çağıra tartış aman ne ucuz bu kız derler arkasında bir şey yok ancak kuru gürültü
Türklerle efendi dürüst alttan ala ala Konuş ay bu kız ne saf ne salak gel bunu kullanalım :)

Iki dayım var biri çok efendi çok modern diğeri esip gürleyen kaba saba bir tip
Aile efendi dayıyı bir bok yerine koymuyor afedersin diğer kabanın ayağının Altını öpecekler

Çünkü doğan cüceloğlununda dediği gibi bizler korku kültürüyle yetişmişix
Sopayı göstermeden kimse ciddiye almıyor kimseyi

Böyle Günler'de suyu ve yürüyüşü artır
Stres sıkıntıya bire bir

Çok sert konuştum galiba :)

Peki dün ne yedim?

Pazartesi

SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- 1/2 fincan lıght Sütlü sade kahve
- 1 yağsız tavada yumurta üstüne 1 YK keçi boynuzu pekmezi

ÖĞLE
- 180 gr ızgara balık (yarı somon yarısı beyaz balık)
- ızgara Brokoli

AKŞAM
- 150 gr ızgara hindi göğsü

16 dan sonra ağıza fermuar

Canim nerede yasiyorsun bilmiyorum, ama gördügüm kadariyla almanlarda insanlar. Sinirlileri var, sakinleri var, sorumsuzlari var, sorumluluk sahibi olanlar var.
Yani Türkler ve Almanlar diye ayirmamak lazim. Sonucta herkes insan. Ve inanin almanlarin görgüsüzleri, türklerin en beter görgüsüzlerinden bin kat daha kötüler.
Dogma büyüme almanyaliyim ve böyle yanlis genellemeler yapilinca, söylemek istedim :)

Yanlis kelimeler kullandiysam af ola, genelde almanca konustugumuz icin hatalar yapabiliyoruz

Ah canım bilmiyorum ki
Çevremde gördüklerim bunlar
Demek medeni Almanlar la medeniyetsiz Türklerle karşılaşmışım bugüne kadar ikinci gruba kendimi de katarak söylüyorum

Her kültürde iyi kötü var
Genelleme iyi değil
Ama hep bazı durumlar bazılarından daha ağır basar ya onu demek istiyorum

Mevzu iyi kötü
Görgülü görgüsüz değildi
Tartışma kültürüne dikkat çekmek istemiştim

Akdeniz ülkesi insanı çok serin kanlı diyemeyiz değil mi?
Veya Kuzey Avrupa Ülkesi'nin insanı çok hararetlı de diyemeyiz?
Durum bana göre tam tersi :)

Ama dediğim gibi kendi tecrübelerimden yola çıkarak Yazılmış Şeyler bunlar
Kimseyi kırmak istemem

Ben de Doğma büyüme Almanya lıyım
Almanya dışında da çok ülkede yaşadım özellikle Üniversite dönrmindr
Şu anda hatta ABD deyim herkesin tanıdığı bir Alman şirket için :)

Herkesi öpüyorum
Kimseyi kırmak istememiştim :)

Merhaba kızlar hedeflerimiz aynı neredeyse 59 kiloyum hedef 52. 1 yaşında oğlum var henüz başlamaya çalışıyorum diyete desteğinizi esirgemeyin bendennn

Ben de öğretmenim diyeceğim şu ki sert söylemlerden hoşlanmam. Hiç taviz vermeyeceksin ilkelerin olacak duvar gibi duracaksın çarpa çarpa öğrenecekler acı tecrübelerle sabittir. Çocuklarıma karşı anlayisli ve kibar gerisi aynen yukarısı..

Merhaba kızlar hedeflerimiz aynı neredeyse 59 kiloyum hedef 52. 1 yaşında oğlum var henüz başlamaya çalışıyorum diyete desteğinizi esirgemeyin bendennn

Ah canım Hoşgeldin Aramıza
Boyun nedir canım?

Maşallahın var bu ara çıtır anne :)
İnşallah ben de bir gün doğum yaparsam doğumdan sonra 50li kilolarda bulurum kendimi senin gibi :)
Sevgiler

Ne bileyim canim, demekki görüs farkliligi yasiyoruz.
Ben Almanlarin kültürünü sevmiyorum.
18 Yasina gelen cocuklarini kavgayla evden atmalarini, onun yerine köpek alip, gecenin bir vakti kalkip, cocuklarina göstermedikleri sefkati köpeklerine göstermelerini falan güzel bulmuyorum.
Hayvan sevgisinden bahsetmiyorum, hayvanlari cok severim fakat durumu begenmiyorum. Ayni sekilde genclerde bakima muhtac yaslilarina selam bile vermiyorlar.

Neyse zaten burasi Diyet konusu. Her görüse saygi duyarim :)

Diyetlerimizde basarili olma dilegiyle, hoscakalin :*

Nereye gidiyorsun canım
Sen de katıl bize :*
Öpüyorum seni çok

Annemle aram hep sorunluydu
Yüzüme allık sürdüm diye beni kötü kadın ilan eden bir hatun
En arkadaki Lafı en önde konuşur
bu çocuktaki öz güvene ne yapıyorum hiç düşünmez

Efendi evlat Olacağım diye yıllarca az ağlamadım
O bana sayıyor ben bir şey diyemiyorum sadece ağlıyorum

Baktım olmuyor ben de saldırganlaşmaya başladım
Bana geldiği gibi ben de ona gitmeye başladım kalp kıra kıra
1,5 Yıldır bir kere göz yaşı dökmedim

Bana sabır göstermeye Çalışıyor
Kızım sana bir şey demeye korkuyoruz inan diyor
Zaten amacım da buydu
Sen daha önce çok daha olgundun diyor

Maalesef bazen kendi ailen bile olsa böyle davranmak zorunda kalıyorsun

Kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok
Benim canımı acıtanın ben de yakarım canını
Bana samimi iyi davranana canımı verebilirim

Konu nerden nereye geldi kızlar :)
İçimi dökmüş bulundum :)

Anladim canim, öyle baskilar gercektende hos degil. Insanin bakis acisini belirlemesinde ailenin cok büyük etskisi oluyor. Ben ilk allik sürdügümde annem 'ne kadar hos olmus, arada sürsene' demisti.
Bu baski gercekten yanlis. Bu yönden haklisin!

oooo gelemedim neler neler burası diyet sayfası diye düşünenler vardır ama olmuyor kızlar insanız ve yaşadıgımız şeylerde bizi etkiliyor paylaşıyoruz. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın inş. bu arada tam dikkat edemiyorum tabiki çalışma çoluk çocuk misafir plansız programlar falan derken bu aralar ne oldu bende anlamadım bu gün sabah 60.7 geldim bu gün yürüyüşte yapmayı planlıyorum her gün yeşil çay içmeye çalışıyorum o olmaz ise okula limon götürüyorum sıcak su ile limon içiyorum yarın itibari ile gen bir tarihli kilo cetveli yazmaya başlayacagım baklaım gene takılımı kalıyorum iniyormuyum

bu gün

kahvaltı
yumurta haşlaması 1 tane
1 dilim ekmek
peynir
yeşillik
bir dilim kek

öğlen
iki ısırımlık ekmek penir

akşama bilmiyorum ne yaparım
ama cacık yapayım ve ne yiyecek isem cacıktan çok yiyerek kısayım diyorum
ve inş yürüyüş yapayım ha bu arada adım sayar bulundu malesef o tahmin ettiğimiz öğrenciden çıktı ailesi ile koşuşup artık bir uzmandan yardım almaları gerektiği konusunda ikna etmeyi düşünüyorum

Kızlaaaar cuma günü tartılacaktım
Bu sabah tartıldımmmm :)
Sonuç: 54 kg

Inanamıyorum gerçekten
Geçen yaz Zara dan aldığım s beden kumaş pantolonu giydim bugün
1 senedir bekliyordu dolapta

Patlarmı diye de korkmuyor Değilim :)

Tebrik ederim canim topikte hedefe en yakin sensin.

Ahh ahhh yediklerimi azaltiyorum, sporda yapmaya calisiyorum ama atamiyorum. Galiba düzensiz yasiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…