hedef 53 kilo inş .

Fıstıklarım havalar iyice isindi burda :)
Akşamları sebze suyu greyfurtla geçiştiriyorum
En iyisi 16 dan sonra yememe rağmen acıkmıyorum
İştah kapatan yaz gelmiş hoşngelmiş valla :)

750 kalori çok az değil mi canımya bende sana yogurt kürünü soracaktım pul pbiberli olan yogurt küürmü yoksa zencefilli falan olan yogurt kürümü diye ama sen zaten yogurt küründende ziyade bu şekilde beslenerek hayli hayli verisin ama sürekli böyle besleniyorsan çok sakıncalı değil mi hafta 1-2 gün olabilir özellikle çok yedikten bir sonra ki gün falan yapılabilir ama ne bileyim her zaman 750 kaloride çok az sanki

Fıstıklarım havalar iyice isindi burda :)
Akşamları sebze suyu greyfurtla geçiştiriyorum
En iyisi 16 dan sonra yememe rağmen acıkmıyorum
İştah kapatan yaz gelmiş hoşngelmiş valla :)
ah canım süper vallahi ah benim şu ev gezmelerim olmasa kendi düzenimde gideceğim ama olmuyor neyse iyi tarafından bakayım şu anda limonlu yeşil çayımı içiyorum
artık bol bol salatalık ve yeşil elma yemeyi falan planlıyorum ,inş

Kısa sürede vermek istiyorum kiloları o yuzden aslında böyle az kalorili beslenmeye calısıyorum yoğurt kürü zencefil tarcın zerdecal olanı yapıyorum ama günde 1 kere yapıyorum tadını hic sevemedim Ama onun da faydası oluyor dün canım istememisti yemedim normalde verdiğimden daha az vermis oldugumu gördüm sabah tartıda yani etkisi oluyormus

kızlar bu hafta serbest günü cumartesi yapacağım
Geçen cuma yapmıştım hafta sonunun boynu bükük kaldı
Bir de ofiste kafam çalışmadı embesil gibi tıkındığım için aklım sindirim zorluğu çeken miğdemdeydi

Cuma çiğ beslenme diye bir akım var oradan kek yemiştim :)
Bildiğimiz kek değil yalnız
Ananas, elma, hurma, ceviz, badem, vanilya ve tarçından yapılmış elmamlı tart fırına verilmeden
Tadı o o kadar yoğun ve harikaydı ki ertesi gün koşup tekrar yememek için kendimi zor tuttum

Bu cumartesi menüde aynı kek olacak
Şimdiden sabırsızlanıyorum :)
Daha salı ahahah
Aman zaman inanılmaz çabuk geçiyor
Hele çalışanlar için :)

Canım bir gün öyle bir bilince ulaşacaksın ki o incecik bacaklarını üst üste atıp
Ah yok canım eksik olma ama sade bir Türk kahveni içerim diyeceksin kek, Börek, kısır ikram ettikleri ev gezmelerinde :)
Bunu diyet için değil gerçek bir Akdeniz kızı olduğun için miğdeni değil hücrelerini doyurmak için beslendiğin için yapacaksın :)
Herkes seni kıskanacak boşuna bu kadr Zayıf değil hatun diyecek inşallah
Senden tavsiye isteyecekler bu zarafete sahip olmak için
Mucızeyi yiyeceklerde aramayalım
Mucize içimizde :)

Sabah
sütlü neskahve
3 çikolatalı eti burçak

Öğle
Lorlu yumurta ( loru kendim yaptım)
Çay

Ara
5 kiraz-5 çilek-5 erik
4 kaşık yoğurt

Akşam
Şehriye çorbası
yoğurt

Afiyet şeker olsun.Yani bu keki bile serbest günün de yiyiyorsun ya ağlamak istiyorum..Kutlarım seni canım senin olayın tamamdır.

Canım benim ya sen böyle yazdıkça ben yazmaya utanıyorum.İçimdeki karbonhidrat sevgisini bir gün bu şekilde atabilir miyim bilemiyorum.

Sabah
sütlü neskahve
3 çikolatalı eti burçak

Öğle
Lorlu yumurta ( loru kendim yaptım)
Çay

Ara
5 kiraz-5 çilek-5 erik
4 kaşık yoğurt

Akşam
Şehriye çorbası
yoğurt

Bir de bir kiloluk ağırlık ile 7 çeşit çalışma yaptım.Kardio ile tamamladım.

Dün artık hiç bir şey yapmayacağım dedim sabah bir gaz geldi inşallah bu sefer olacak.

Ne yapmayacağım dedin canımın içi anlamadım?
Sakın utanma ben de anadan doğma manken değilim (hala doğal vücüt yapıma kavuşmuş değilim, bacak pop baya asidik Yağlı ) canım
Aslında hepimiz o kadar aynıyız ki

Fıstığım menü süper bi o eti burçaklar Hoşuma gitmiyor :)
Çıkar at onları :)
Hurma, incir, iğde ye onların yerine :)
Gençken paramızı bakkala çakkala yaşlanınca da ilaç sanayisindeki şerefsizlere kaptımayalalım paraları
Bizi maymun yapıyorlar resmen

Bugün keçi boynuzu ve çiğ fıstık aldım.Keçi boynuzu çok sert suya mı koysam acaba?

Bugün keçi boynuzu ve çiğ fıstık aldım.Keçi boynuzu çok sert suya mı koysam acaba?

Canım ben hiç suya koymadım
Onun yapısı öyle sanırım
Pekmezini de alabilirsin
1 Kaşık pekmeziyle yumurta yap sabah
Hem çok güzel oluyor hem iştah kapatıyor
Ben günlerdir paso böyle kahvaltı yapıyorum
Ah yanımda olsan da beraber yiyip içsek sağlıklı sağlıklı :)

Canım benim.Ohh sohbetle muhabbetle ne güzel yerdik.Ben kalabalık sofraları severim yemeklerin sanki lezzeti artıyor.Zaten evde tok olan olsa bile ailece yemek yeriz.

Kızlarım siz masum masum uyurken ben bura saati 19'a doğru kebapçının yolunu tutmuş şiş tavuk aşırmış bulunuyordum
Vallahi deli cinler geldi o saatte
Pişman mıyım aslında değilim ama bana bu hafta tartılmak yalan oldu gibi

Kebapçıya gitmeseydim yeme enerjisi başka bir yerden çıkacaktı
Ertesi gün devam etmek için motivasyon mu oldu diyeyim be diyeyim bilemedim

Canım benim.Ohh sohbetle muhabbetle ne güzel yerdik.Ben kalabalık sofraları severim yemeklerin sanki lezzeti artıyor.Zaten evde tok olan olsa bile ailece yemek yeriz.

Canım eğer tadını bilirsen ekmeği paylaşmak ekmekten daha şezzetlidir diye bir laf varya ben buna çok inanırım

Kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı aranızda diyetime yulaf ezmesi de katmayı düsünüyorum bi sorun olur mu sizce? Buarada dün bir sürüüü eti form ürünü aldım tadları sekerli yani abur cubur yemis kadar mutlu ediyor :) tatlı krizleri olan varsa kesinlikle kepekli yulaflı ve karısık meyveliyi tavsiye ediyorum:)

Gizem canım sen bu işi biliyorsun
Kendi iç sesini dinle

Eti form normal etiden 35% daha az kalorili gördüğüm
Yaş meyve eti formdan 75% daha az kalorili
Canlı meyve durmuşken ölü gıda üreticisi eti nin sahibini niye zengin edelim

Haklısınız .. Meyveler de şekerli cok yemeyin diyolar ya kafam karısıyo biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…