Canım bu yoğurt kürü nasıl oluyor
Zayıflamayı hızlandıran bir yönteme ihtiyacım var :)
Allah'ım resmen sabır işi bu zyıflamak
benimde kilo vermem durdutarifi veriyim 1 cay kasıgı zencefil 1 cay k zerdecal 1 cay k t arcın 4 yemek k yoğurtla karıstırılıyor
Günde kaç kere?
Miğdemi üşürmüşüm fenayım düzelsin ben de yapıyım diyorum
Zaten 1/2 çk zerdeçal ve tarçını sabahları keçi sütüne karıştırıp içiyordum
Pes etmeyelim canım
Devamlılık istiyor
Ben en son cuma tartıldım 53,5 kg geldim boyum 164 cm
Bu hafta tartılmıycam muz yedim Miğdeden dolayı korkuyorum valla
Sen benden öndesin sanırım canım
Ilham kaynağımsın :)
Yola devam
Çok gecmis olsun .. Ben sabah yapıyordum 1 kere sadece ama 3 öğün yapanlar da var. Tadı pek hoşuma gitmiyo diye bıraktım ama dün regl oldumvucudum su tutuyo sanırım 51. 5 olmusum :/ . Baslıycam yine yoğurt kurune . Boyumuz aynıymıs son 5 kaldı artık dayanıcaz :) mayıs sonu diyet bitsin istiyorum artık yaa
Kızlarım siz masum masum uyurken ben bura saati 19'a doğru kebapçının yolunu tutmuş şiş tavuk aşırmış bulunuyordum
Vallahi deli cinler geldi o saatte
Pişman mıyım aslında değilim ama bana bu hafta tartılmak yalan oldu gibi
Kebapçıya gitmeseydim yeme enerjisi başka bir yerden çıkacaktı
Ertesi gün devam etmek için motivasyon mu oldu diyeyim be diyeyim bilemedim
Kızlar yulaf ezmesi yiyen var mı aranızda diyetime yulaf ezmesi de katmayı düsünüyorum bi sorun olur mu sizce? Buarada dün bir sürüüü eti form ürünü aldım tadları sekerli yani abur cubur yemis kadar mutlu ediyor :) tatlı krizleri olan varsa kesinlikle kepekli yulaflı ve karısık meyveliyi tavsiye ediyorum:)
Günde kaç kere?
Miğdemi üşürmüşüm fenayım düzelsin ben de yapıyım diyorum
Zaten 1/2 çk zerdeçal ve tarçını sabahları keçi sütüne karıştırıp içiyordum
Pes etmeyelim canım
Devamlılık istiyor
Ben en son cuma tartıldım 53,5 kg geldim boyum 164 cm
Bu hafta tartılmıycam muz yedim Miğdeden dolayı korkuyorum valla
Sen benden öndesin sanırım canım
Ilham kaynağımsın :)
Yola devam
Çok gecmis olsun .. Ben sabah yapıyordum 1 kere sadece ama 3 öğün yapanlar da var. Tadı pek hoşuma gitmiyo diye bıraktım ama dün regl oldumvucudum su tutuyo sanırım 51. 5 olmusum :/ . Baslıycam yine yoğurt kurune . Boyumuz aynıymıs son 5 kaldı artık dayanıcaz :) mayıs sonu diyet bitsin istiyorum artık yaa
Ben de Mayıs sonunu hedefliyordum
Bu gidişle zor ben de valla :)
Hedef 50 kg bakalım
Geç olsun da yeter ki olsun
Kafanı takma reglin geçtiğinde bir bakmışın 50 kg olmuşsun
Arada kilonu paylaşta burada bize de hırs gelsin
Motivasyon bu işte çok önemli valla :)
Senin böyle vicdan yapman dörtten sonra bir şey yememenden kaynaklanıyor değil mi?Yoksa tavuk şiş protein ne zararı var ki?
Ben sabahları yoğurduma bir kaşık ekliyorum yada sütüme.Diğer yediklerimin yanında çok masum.
Muz G.İ yüksek diye mi korkuyorsun?Ayyyyy ağlamak istiyorum.Ben yediklerimi yazmıyorum.Kilo vereceğim kilo vereceğim diyorum ama yediklerimi hala düzene sokamadım.Bu arada boyuna göre kilon gayet iyi değil mi?Kaç beden giyiyorsun.Beş kilo verirsen çok zayıf olmaz mısın? Size göre ben obezite oluyorum.
Helal olsun sana da.Siz bekar mısınız kızlar? Evli olunca düzen sağlamazor oluyor heralde.
Senin böyle vicdan yapman dörtten sonra bir şey yememenden kaynaklanıyor değil mi?Yoksa tavuk şiş protein ne zararı var ki?
Ben sabahları yoğurduma bir kaşık ekliyorum yada sütüme.Diğer yediklerimin yanında çok masum.
Muz G.İ yüksek diye mi korkuyorsun?Ayyyyy ağlamak istiyorum.Ben yediklerimi yazmıyorum.Kilo vereceğim kilo vereceğim diyorum ama yediklerimi hala düzene sokamadım.Bu arada boyuna göre kilon gayet iyi değil mi?Kaç beden giyiyorsun.Beş kilo verirsen çok zayıf olmaz mısın? Size göre ben obezite oluyorum.
Helal olsun sana da.Siz bekar mısınız kızlar? Evli olunca düzen sağlamazor oluyor heralde.
Cerulean geçmiş olsun canım.Aman dikkat et kendine.
Ayy hic sorma yaa, ekmegi baya azalttim hatta neredeyse hic yemiyorum. Gece 1 -2 gibi yatiyorum ama aksam 17-18 den sonra bir sey yemiyorum. Gün icerisinde mümkün oldugunca az ve sebze agirlikli yiyorum ama hic kilo atmiyorum. Kilo atmam 1.5kg dan sonra durdu
51 ne kadra güzel rakamlar ben şu anda 57 yi bile görsem çok mutlu olacagım ama hadi bakalım inş bende 53 leri görürüm2 akşamdır gec saatte canım ne isterse yedim maalesef . Bugun tekrar sıkı sekilde devam edicem . sevindigim tek nokta kilom gr oynamamıs belkide ekmek kesinlikle yemediğim için olabilir :) ya da 51.5 beni cok sevdi yapıştı artık yesem de aynı yemesem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?