Neden olmasııın :) Siz bence cok iradelisiniz herkesin yemek yediği bi ortamda tabagınızdakilerin yarısını yemek gercekten irade isteer :)51 ne kadra güzel rakamlar ben şu anda 57 yi bile görsem çok mutlu olacagım ama hadi bakalım inş bende 53 leri görürüm
SevdaCicegii bu sana gelsin canım :). Almanca ama paylaşmadan edeniycem. 500 bilimsel kaynak var bütün yollar Canan Karatay s çıkıyor. Kadın o Yaşında Dünya'da ne olup bitiyor haberdar arkadaş helal . Lutz, perlmutter, Davis in kitapları bende bir zat var. 1,5 yıldır okuduklarımı harmanlayan bir yazı
http://josef-stocker.de/gesund2.htm
Ve Dukan gibi sırf proteinle beslenmek doğru değil
Kesinlikle
Sebze de meyve de karbonhidrttır ve karbonhidratı bunlardan alalakım
Son bir kaç kilom daha gitsin bunların yanı sıra ve sağlıklı yağların yanı sıra baklagil de tüketebilirim mercimek gibi nitekim protein ağırlıklı diyet yapan Şeyda m da günde 1 öğün öğleleri genelde mercimek nohut filan veriyordu
Ama makarnaya, ekmeğe, pizzaya, böreğe, çöreğe, çikolataya, paketlenmiş ıvır zıvıra, şekerli içeceklere vs vs asla Dönmeyi düşünmüyorum :)
Hahh işte bende tam onu demek istiyorum. Dukan diyeti yapanlar mesela seninde dedigin gibi hayati siyah ve beyaz görüyorlar. Protein beyaz ve karbon. Siyah.
Canım senin yazdıkların bana çok mantıkli geliyor, sonuçta sen meyvede yiyorsun sebzede. Ama Canan Karatay yasak kokuyor. Hani deseki, simdiki meyveler hormonlu falan filan, o yüzden yemeyin yiyeceksenizde babaannelerimizin bahcelerinden sağlıklı sağlıklı yiyelim , ozaman anlayacağım. Kadın hepsine siyah ve beyaz olarak bakıyor. Oysa hayatta her renk var ve herseyde bir ayrı vitamin var. Herseyden yiyelim ama garerinde yiyelim ve sağlıklı olanlara öncülük tanıyalım.
Paketli ürünlere bende karşıyım. Hayatta evde yapma imkanım olan seyleri hazır almam, evde yapamazsamda zaten sağlıklı değildir yemem.
Tamam karbonh. Sağlıksız azaltmak gerekiyor. Aslında ikimizde aynı seyı düsünüyoruz ama Karataycık benim kafami hep karistiriyor
Of kızlar ya benim sorunum bitmiyo ağlasam mı gülsem mi bilemedim her gören iskelet gibi kalmıssın daha diyet yapma diyor suan ( bence kesinlikle abartı ) hadi haklılar diyelim 50 kilo bi insanın yanakları niye şiş şiş olur ? Yüzden bi türlü kilo veremedim gitti bıktım
Ayyyy nasıl da güzel moral veriyo:)))çok iyi geldi suan gercekten cok sagol canım:)Kuzum takma kafana
Bizimkiler Alışık balık değil artık balina etli hatunlara
Yaş ilerledikçe iyice miğdeyi çöp kutusu bilip çuval halini alan hareketsiz hanımlara Zayıf insan görünce bir şok geçırıyorlar
Almanya'da hatunlar Zayıf Zayıf valla
Zayıflıktan zarar gelmez aksine birikmiş yağlar Vücutta endokrin organ gibi hormon salgılılyor bizleri hasta ediyor
50 kg boyu 164 cm olan birisi için az değil
Mankenleri görüyorsun 174 cm boya 54 kg lar
Ayrıca kilo almak kolay istersen 1 haftada alırsın geri o kiloları
Sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle kal
Bana göre ama 48 kg dan aşağı düşmemelisin çocuk kilosu 46 kg
Erkekler düşündüğümüzün aksine tahta gibi Kadınları sevmez
Sanki erkekle yatıyorlarmış gibi geliyormuş :)
Yağ yak ama kas kaybetme fıstık
Bir deri bir kemik kalmaya gerek yok
Ve sağlıklı gıdalarla beslen kola filanla değil :/
Öptüm seni fıstık
Canim becede kim nederse desin dinleme. Herkes cok seviyor konusmasini. Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis. Onlar zayiflayamayinca, senin moralini bozmaya calisiyorlar. Eger sen memnunsan kendinden kimseye laf düsmez. Onlar konussunlar ancaaaOf kızlar ya benim sorunum bitmiyo ağlasam mı gülsem mi bilemedim her gören iskelet gibi kalmıssın daha diyet yapma diyor suan ( bence kesinlikle abartı ) hadi haklılar diyelim 50 kilo bi insanın yanakları niye şiş şiş olur ? Yüzden bi türlü kilo veremedim gitti bıktım
Canım aslında Karatay da aynısını söylüyor
Şimdiki meyveler eski meyve değil, toprak değişti früktoz dolu, 1950 lerde bir elmada 0.1 gr demir varsa şimdi 23 tane elma yemek lazım aynı demiri almak için vücuda
Illa yiyiyorsanızda kurtlu elma yiyin kuaförden çıkmiş çocuk başı kadar elma yemeyin diyor aynen sözleri
Etin yumurtanın doğalını yiyin diyor köy tereyağı köy tavuğu köy yumurtası daha ne desin kadın
Kadın 70 küsür taşında Görüyorsunuz ne kadar Fit bir Kafası var
Benim nenelerim dedelerim 1) o kadar yaşamadılar 2) yaşlılıklarında kalem kalem ilaç yutuyorlardı
Karatay da görüldüğü üzere ne kalp kızı ne beyin kanaması ne kanser ne şeker ne yüksek tansiyon ne de kadın obez benim nenelerim gibi
Demek ki hayatta bir şeyleri doğru yapmış
Kendisi ABD ingiltere de ihtisas yapmış bir kalp Profesörü
tenezzül edip kadın proğramlarına bile çıkıyor şapşal halkıma bir Şeyler öğreteyim diye ve Nebahat çehre kadar güzel değil diye kimse lütfen horaf görmesin herkes haddini bilsin
Doktor var doktorcuk var
Ve canım sen Haklısın ben aslında çok protein ağırlıklı besleniyorum :)
Bir kaç kilo daha vereyim de biraz daha yağdan destek Alıp mesela akşamları bol zeytinyağlı Cevizli salatalar yemeyi düşünüyorum
Sevgiler öpüldün
Canım aslında Karatay da aynısını söylüyor
Şimdiki meyveler eski meyve değil, toprak değişti früktoz dolu, 1950 lerde bir elmada 0.1 gr demir varsa şimdi 23 tane elma yemek lazım aynı demiri almak için vücuda
Illa yiyiyorsanızda kurtlu elma yiyin kuaförden çıkmiş çocuk başı kadar elma yemeyin diyor aynen sözleri
Etin yumurtanın doğalını yiyin diyor köy tereyağı köy tavuğu köy yumurtası daha ne desin kadın
Kadın 70 küsür taşında Görüyorsunuz ne kadar Fit bir Kafası var
Benim nenelerim dedelerim 1) o kadar yaşamadılar 2) yaşlılıklarında kalem kalem ilaç yutuyorlardı
Karatay da görüldüğü üzere ne kalp kızı ne beyin kanaması ne kanser ne şeker ne yüksek tansiyon ne de kadın obez benim nenelerim gibi
Demek ki hayatta bir şeyleri doğru yapmış
Kendisi ABD ingiltere de ihtisas yapmış bir kalp Profesörü
tenezzül edip kadın proğramlarına bile çıkıyor şapşal halkıma bir Şeyler öğreteyim diye ve Nebahat çehre kadar güzel değil diye kimse lütfen horaf görmesin herkes haddini bilsin
Doktor var doktorcuk var
Ve canım sen Haklısın ben aslında çok protein ağırlıklı besleniyorum :)
Bir kaç kilo daha vereyim de biraz daha yağdan destek Alıp mesela akşamları bol zeytinyağlı Cevizli salatalar yemeyi düşünüyorum
Sevgiler öpüldün
Ah fıstığım ben seni kastetmemiştimCanım birçok Profesör var. Hepsinin fikri ayrı ayrı. Herkes kendine yakın olan Profesöre inanıp onun yolunda gidebilir. Herkesin görüşüne saygım sonsuz. Fakat bu yazdığın şapşal kelimesiyle fazla barışamadım. Hepimiz insanız ve hepimiz aynı görüsten olsaydık hayatın rengi nerede kalacaktı değilmi amaa
Bende seni öpüyorum.
Ah fıstığım ben seni kastetmemiştim
Sen yazdıktan sonra dün ciddi ciddi düşündüm çok mu protein tüketiyorsun diye gerçekten :)
Ben halkımızın eğitim seviyesinin düşük olduğuna dikkat çekmek istedim
Iddialı sert konulmayı seviyorum belki başka terim kullanmam gerekti :)
Koskoca kalp Profesörü Alişan ve çağlaya çıkıp hocam tatlı krizlerim tuttuğunda ne yemeliyime cevap veriyor Alçak gönüllü olduğundan dolayı
Böyle bir cevhere de benim akıllı milletim (ben kendimi dahil ederek konuluyorum) bir Nebahat çehreye bak bir buna diyor
Ayıp Saygısızlık yüzeysellik konu bu mu yahu?
Hoca'yı korumaya Kalktım :)
Gaza geldim
Ortamı germek istemedim fıstığım
Hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?