hedef 53 kilo inş .

tebrik ederimm :)))

evet bu sene kış çok uzun sürdü. hiç canını sıkma havalar kilo vermeyide etkileyebilir düzenli devam ettiğin sürece bi bakmışsın kilolar gidivermiş. :)

Bıraktın mı başını alıp gidiyor kilolar.Ben senin Ayça Kayadaki iradeni de biliyorum.Tekrar başaracaksın.Önemli olan bırakmaman.Benim troidlerim çalışmıyor o yüzden vücudum çok su tutuyor.Hücrelerdeki fazla suyu atamadığın zaman hücredeki yağı atılamıyormuş.Kiraz sapı,maydonoz,yeşil çay,rezene v .b çaylardan denemeni tavsiye ediyorum.Ben senin gibi iradeli davransam çoktan beş kilo fazlalığımı vermiştim.Birde unutmadan kansızlıkda kilo vermeyi engelliyor.Hep araştırıyorum,kitaplar okuyorum bir de iradem sen ve cerulean gibi olsa keşke.

Hiç şaşırma protein ağırlıklı besleniyorsun.Karbonhidrat çok az tam sporcu beslenmesi.Seni de kutluyorum.Senin listeleri kopyalamam lazım.

Brezilya cevizine baktım.Çok yararlıymış.Yarım kilosu Türkiyede 60 tl.

Brezilya cevizine baktım.Çok yararlıymış.Yarım kilosu Türkiyede 60 tl.

Canım benimde tiroidim tembel
Brezilya cevizini onun için yiyorum
Selenyum Tiroid hormonlarının yapımında kullanılıyormuş vücut Tarafından
Bu ceviz de selenyum zengini
Bunun yanı sıra İyotlu deniz tuzu kullanıyorum
Ve deniz ürünlerini çok tüketmeye çalışıyorum iyottan zengin oldukları için
Kilo dan sonraki amacım bu tiroidi düzene sokmak
Buna bağlı 2,5 aya bir Aybaşı görüyorum düşün
25 Yaşında menapozlu hanımlar gibi oldum
Neyse kansızlık kan kaybı olmuyor en azından diyelim ahaha
Ağlanacak hale Gülmek

maşallah maşallah canımya gerçekten banada süpriz oldu ay ne kadar güzel bir an olsa gerek tatılmayıpta birden tartılıncada 55 leri görmek

desteğin için çok teşekkür ederim canım ya aslında bir gariplik var ama bu gün karnım o kadar şiştiki resmne hamileymiş gibi dolaştım etrafta:)

yarın için niyetlenmeyi düşünüyorum inş bundan dolayı sabah tartılamam galiba gece yiyeceğim için gecede diyorum hem kalorisiz olsun hem doyurucu bilin baklaım ne yiyeceğim yumurtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haşlaması yakında gıdaklayacağım:)

Bende böyle bir sotun yok bebeğim bile oldu şükür.İlaç kullanıyorum yoksa hemen yavaşlıyor,elim yüzüm balon gibi şişiyor

Merhaba kızlar
Inşallah nazar değmez
Salı çok stresli bir gün geçirmiştim
Sabah tartıyı görünce bir nebze moralim yerine geldi
Önceleri 56.80 görünce oldum ben be diye gevşetiyordum umarım bu sefer böyle olmaz
Bugün biraz fazla fazla yedim çünkü...

Bu nedenle hergüm tartılmıycam
Cuma ve Salı günleri tartılmayı düşünüyorum
Kendimide biraz merakta bırakıp salıvermemek için

Ben hep diyorum benim sınavım yemişler
Ve duygusal yemek özellikle akşam işten gelince
Sankı bütün günün hıncını yemekten çıkarıyordum
Akşam yemek yemekte zaten Fit bayanların kabusu
Bu nedenle akşam 16 dan sonra yemek yememek bana çok iyi geldi
Bu tehlikeli saatlerde duygusal yemenin tonganın ucunu kaçırmanın önüne geçmiş oldum 11 gündür. Bu da bana çok yaradı :)
Ve bu sürede sevdiklerimden yemişlerinden ayrı kalmadım :) Düzenli olarak nefsimi körelterek yedim Fıstık badem

Mesela Salı işten gelirken o günün stresini atmak için Sakız çiğnedim eve Yürürken ama nasıl ısırıyorum o sakızı anlatamam zavallı Sakız benden az çekmedi o gün
Böyle bol bol yemek yiyip o saatte kendime zarar vermeden kapattım o günü
Zaten yesemde geçti o gün yapılacak bir şey yok yemesemde

Çarşamba ne yedim peki?

SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- 10 tane badem
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
- 3 YK yulaf ezmesi, 1/2 fincan lıght süt, 5-6 böğürtlen, 1 ufak muz be tarçın (akşamdan ıslamıştım çok güzel oldu sabah sabah)

ÖĞLE
- 100 kaloriye denk gelen çam fıstığı
-1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
- kırımızı lahana salatası
- 2 dilim pizza: 1,5 kutu lıght tonbalığı, 1 yumurta sarısı, 2 yumurta beyazın ve baharatlardan pızza hamuru yaptım. Üzerine sebze, domates, 80 kaloriye denk gelen lıght beyaz peynir

Aslında sadece bir dilim yemeyi planlıyordum, iki dilim oldu

Uzun arayışlar sonrası 30 gr 35 kaloriye tekabül eden beyaz peynir buldum. Nerdeyse lor la kalori Değeri aynı. Lordan bıkmıştım biraz...
Diğer peynirlerde maşallah kalori Bombası Yağlı olmalarından dolayı (lıght mozarella da iyidir bu ara)

Bir de şekersiz katkı maddesiz dijon hardalı buldum 0 kalorili bir sos içinde zerdeçal Hardal tuz var

Pizzanın yanına koydum az Allah'ım mest oldum yerken
Ikinci dilimi onun yüzüne yedim kesin

AKŞAM
- 3-4 dilim hindi fümeyle günü kapattım çok toktum öğle yemeğinden dolayı...

16 dan sonra yine bir şey yemedim

Allah kabul etsin canım
Herkese hayırlı kandiller

Bende böyle bir sotun yok bebeğim bile oldu şükür.İlaç kullanıyorum yoksa hemen yavaşlıyor,elim yüzüm balon gibi şişiyor

Ah canım Allah bağışlasın
Iyiki böyle bir sorunun yok

Ben doktor sölediğinde tiroıd tembel diye kabullenemedim nedense ve inanamayacaksın oracıkta bayılmışım
Nasıl olur ben herşeyime böyle dikkat ederken diye

Sonra ultrason filan Büyüklüğü normal Düğüm de olmadığını gördü
Sofra tuzuma kötü dedikleri için yıllardır tuz kullanmıyordum halbuki tuzda ıyot var tiroıdın ihtiyacı olan
Himalaya tuzu kullanıyordum ondada iyot yok

Bayılıp filan ettiğimi görünce bir de ultrason ok çıkınca doktor hanım dedi dur İyotlu tuzu, deniz ürünlerini ve Brezilya cevizini entegre edelim be takip edelim ne olacak diye
Hormon alsam belki adetim düzene girer ama dur bunu da halledeceğim ben kendim :) inşallah

Sen ilaç almadan çözmeye çalışıyorsun.O zaman dereotunuda dene canım.Troidlere oda iyi geliyor.Her yemek yanında yemeye çalış.Ben bir ara selenyum tablet de kullanmıştım.Banada doktor tuzu bırakma dedi.Ölçülü bir şekilde tabiki.Pişirirken yemeğe tuz koydugun zaman iyotu yok oluyormus.Ben yemeğe kaya tuzu piştikten sonra iyotlu tuz kullanıyorum.İnşallah normale döner canım.

herkese hayırlı kandiller bu gün niyetlendim Allah ım kabul ederse inş . bu gece ne yedim 2 yumurta haşlaması peynir 3 zeytin domates salatalık çay 1 kepek ekmek sahurda akşamda 1 kase çorba fırın poşetinde tavuk kanat ,patatesve karnıbaharı pişirdim soslu bir tane kanat biraz karnıbahar ve ayran içtim slaata ile çok yemedi şükür sonra bir türk kahvesi ardından çay le birlikte şeker ihtiyacı çok duyuyor insan oruçlu iken eşim tatlı alayım mı dedi hayır dedim çayın yanında kuru incir yeriz ve öylede yaptık çayın yanında biraz fazla oldu galiba ama 3 kuru incir ve 10 tane falanda badem yedim sağlıklı bir gün geçti bende diyorum biraz zaman geçsin öyle tartılayım aslında her gün tartılmak beni motive ediyordu ama bu günler etmiyor en iyisi tartılmamayayım bir ara sabredebilirsem tabiki ama havalardanmı nedir kardeşim bir şişkinlik neyse inş geçecek yarından sonrada ip atlamaya başlayacagım

Canım sağol bilgiler için teşekkürler!
Dereotu troıdi çok çalışanlara iyi geldiğini zannediyordum
Bir yerde göreyim alıp mutfakta baş Köşeye oturtacağım o zaman :)

Çok Hoşuma gitti tatlıya hayır demen canım
Bimezmiyin ramazanda kan şekeri alt üst oluyor insanın bal kavonozunu kafasına dikesi geliyor :)
Insanın dediğim de benim canım
Sinüziti iyi bilirim ip atlamaya gelmez yalnız canım
Boşver tartılma Oruç tuttun sevap kazandın bugün yarınde tartılma ne olacak
Allah kabul eder inşallah
Sevgiler

Kızlar zaman farkı Yüzünden biraz tuhaf zamanlarda cevap yazıyorum
Bu akşam Açlıktan gözüm döndü resmen

SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- 15 badem
- 1 küçük muz, 5-6 böğürtlen, 3 YK yulaf ezmesi, 1/2 fincan süt ve tarçını akşamdan ıslamıştım

ÖĞLE
- Brokoli, kuşkonmaz ve 100 gr somonu fırına sürmüştüm
- yanına lahana salatası

Çok tok tutmadı Balığı daha fazla koymalıydım

AKŞAM 16'da
- 150 gr ızgara hindi göğsü bu da kesmedi

AKŞAM 17:30 da
- Yağlı tarım tavuğa giriştim

Ve hala karnım aç düşünün
Yarın tartılmak istemiyorum
Tartılmak bana iyi gelmiyor hemen havaya giriyorum havam bataydı

Severek okuyorum yazmak bugune kısmetmiş kilolarımız aynı hemen hemen bende 60 kg yum 55 olmak için ugrasıyorum bu arada günaydın demeyi unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…