tebrik ederimm :)))Kızlar kızlar güzel kızlar :)
Bugün tartıldımmmm :)
55,5 kg
Gözlerime inanamadım sabah sabah
Bir kaç kez değişik yerlerde tartıldım
Hatta bir kere 55,3 kg gösterdi
Ama diğerlerinde hep 55,5 kg
Ben bu kiloyu son 10 yılda görmedim vallahi
En aşağı gördüğüm 56,8 kg dı oda deli gibi spor yapıyordum
Bekle beni 53 haftaya inşallah geliyorummmm :) :)
evet bu sene kış çok uzun sürdü. hiç canını sıkma havalar kilo vermeyide etkileyebilir düzenli devam ettiğin sürece bi bakmışsın kilolar gidivermiş. :)yürüyüş yapmayı çok istedimama havalar ısınmadı sünizitim oldugu içinde bu havadadad yürüyüş yapamıyorum bende geçen haftalarda a101 de egzerszi aletleri gelmiş ipli takımdan aldım ip atlayayım diyorum alt katım boş :)
vallahi bilemiyorum canımya ama hiç bu kadar hüsrana ugramamıştım daha öncelerde bu şekilde beslenip artı olarak ekmek yiyordum 1-2 dilim ve çok güzel sonuçlar alıyordum bu kez dedim ekmeğide kesersem daha hızlı inerim ama öyle olmadı gene dikkat ediyorum yıkılmadım ayaktayım:) çünkü kilomdan artık rahasız olmaya başladım hani sınırlar olurya şu anda o sınırdayım dikkat etmesem 2-3 kilo daha alsam artık eminim etrafımdan sen kilo aldın falan diyecekler birde ben kıyafetlerimi üzerime tam alırım yani 38 bedensem 36 bile lamaya çalışıyorum içine girmeye ee şimdi kilo alınca dar gelmeye başladılar bile yani dikket etmekten başka şansım yok
Kızlar kızlar güzel kızlar :)
55,5 kg
Kızlar kızlar güzel kızlar :)
Tartım bugün geldi yarın yüzleşme zamanı! Umarım ağlamam tartıda ahahah
İnşallah 56 yı görürüm yarın :)
Bacaklarda çünkü inceleme var popo hala duruyor vallahi :)
Bugün ne yedim?
SABAH
- 2 dolu tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 1 yumurta beyazı, 1 küçük muz ve tarçınla yaptığım cupcakeleri yedim
- 5-6 böğürtlen
- 1 Brezilya cevizi
- 10 badem
- 100 kaloriye denk gelen çam fıstığı
-1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
Fıstık veya bademi birisinden birini yememem gerekti ...
ÖĞLE
- 1 tatlı kaşığı zeytin Yağı ve kabak ve sebze ve 100 gr tavuk görüşüyle yaptığım sulu yemek
Tadı çok güzeldi. :) ne varsa sebze yemeklerinden var. Ege mutfağına hayranım bu sıralar
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
AKŞAM
- 100 gr hindi göğsü
Akşam 16'dan sonra bişiycik yemedim
Brezilya cevizine baktım.Çok yararlıymış.Yarım kilosu Türkiyede 60 tl.
maşallah maşallah canımya gerçekten banada süpriz oldu ay ne kadar güzel bir an olsa gerek tatılmayıpta birden tartılıncada 55 leri görmekKızlar kızlar güzel kızlar :)
55,5 kg
Bende böyle bir sotun yok bebeğim bile oldu şükür.İlaç kullanıyorum yoksa hemen yavaşlıyor,elim yüzüm balon gibi şişiyorCanım benimde tiroidim tembel
Brezilya cevizini onun için yiyorum
Selenyum Tiroid hormonlarının yapımında kullanılıyormuş vücut Tarafından
Bu ceviz de selenyum zengini
Bunun yanı sıra İyotlu deniz tuzu kullanıyorum
Ve deniz ürünlerini çok tüketmeye çalışıyorum iyottan zengin oldukları için
Kilo dan sonraki amacım bu tiroidi düzene sokmak
Buna bağlı 2,5 aya bir Aybaşı görüyorum düşün
25 Yaşında menapozlu hanımlar gibi oldum
Neyse kansızlık kan kaybı olmuyor en azından diyelim ahaha
Ağlanacak hale Gülmek
yarın için niyetlenmeyi düşünüyorum inş bundan dolayı sabah tartılamam galiba gece yiyeceğim için gecede diyorum hem kalorisiz olsun hem doyurucu bilin baklaım ne yiyeceğim yumurtaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haşlaması yakında gıdaklayacağım:)
Bende böyle bir sotun yok bebeğim bile oldu şükür.İlaç kullanıyorum yoksa hemen yavaşlıyor,elim yüzüm balon gibi şişiyor
Sen ilaç almadan çözmeye çalışıyorsun.O zaman dereotunuda dene canım.Troidlere oda iyi geliyor.Her yemek yanında yemeye çalış.Ben bir ara selenyum tablet de kullanmıştım.Banada doktor tuzu bırakma dedi.Ölçülü bir şekilde tabiki.Pişirirken yemeğe tuz koydugun zaman iyotu yok oluyormus.Ben yemeğe kaya tuzu piştikten sonra iyotlu tuz kullanıyorum.İnşallah normale döner canım.Ah canım Allah bağışlasın
Iyiki böyle bir sorunun yok
Ben doktor sölediğinde tiroıd tembel diye kabullenemedim nedense ve inanamayacaksın oracıkta bayılmışım
Nasıl olur ben herşeyime böyle dikkat ederken diye
Sonra ultrason filan Büyüklüğü normal Düğüm de olmadığını gördü
Sofra tuzuma kötü dedikleri için yıllardır tuz kullanmıyordum halbuki tuzda ıyot var tiroıdın ihtiyacı olan
Himalaya tuzu kullanıyordum ondada iyot yok
Bayılıp filan ettiğimi görünce bir de ultrason ok çıkınca doktor hanım dedi dur İyotlu tuzu, deniz ürünlerini ve Brezilya cevizini entegre edelim be takip edelim ne olacak diye
Hormon alsam belki adetim düzene girer ama dur bunu da halledeceğim ben kendim :) inşallah
Allah razı olsun canımAllah kabul etsin canım
Herkese hayırlı kandiller
Sen ilaç almadan çözmeye çalışıyorsun.O zaman dereotunuda dene canım.Troidlere oda iyi geliyor.Her yemek yanında yemeye çalış.Ben bir ara selenyum tablet de kullanmıştım.Banada doktor tuzu bırakma dedi.Ölçülü bir şekilde tabiki.Pişirirken yemeğe tuz koydugun zaman iyotu yok oluyormus.Ben yemeğe kaya tuzu piştikten sonra iyotlu tuz kullanıyorum.İnşallah normale döner canım.
herkese hayırlı kandiller bu gün niyetlendim Allah ım kabul ederse inş . bu gece ne yedim 2 yumurta haşlaması peynir 3 zeytin domates salatalık çay 1 kepek ekmek sahurda akşamda 1 kase çorba fırın poşetinde tavuk kanat ,patatesve karnıbaharı pişirdim soslu bir tane kanat biraz karnıbahar ve ayran içtim slaata ile çok yemedi şükür sonra bir türk kahvesi ardından çay le birlikte şeker ihtiyacı çok duyuyor insan oruçlu iken eşim tatlı alayım mı dedi hayır dedim çayın yanında kuru incir yeriz ve öylede yaptık çayın yanında biraz fazla oldu galiba ama 3 kuru incir ve 10 tane falanda badem yedim sağlıklı bir gün geçti bende diyorum biraz zaman geçsin öyle tartılayım aslında her gün tartılmak beni motive ediyordu ama bu günler etmiyor en iyisi tartılmamayayım bir ara sabredebilirsem tabiki ama havalardanmı nedir kardeşim bir şişkinlik neyse inş geçecek yarından sonrada ip atlamaya başlayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?