hedef 53 kilo inş .

Canım sizin işiniz daha zor ...
Benim evde çoluk çocuk olmayınca bunlarla uğraşıyorum

Ama hazırlamam 45 dakikamı almiyordur...
Sen ev ahalisine nasıl yemek yapıyorsan ben de kendime yemek yapıyorum

Peki bugün ne yedim?

Pazartesi
SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- 100 kaloriye denk gelen badem
- 100 kaloriye denk gelen Çam fıstığı
- 7 gr Hindistan cevizi parçacıkları
- 1/2 fincan lıght sütlü şekersiz kahve
- 1 yumurta, taze soğan, 30 gr lıght beyaz peynir, 3 minnak mantarla yaptığım omlet. Arasına maydanoz ve domates sardım yedim

Bu Hindistan cevizini tatlı matlı yaparsam diye almıştım. Baya baya canım sıkıldıkca daldığım için buzluna attım bugün. Fındığı fıstığı da abartıyorum bu aralar. Yakında bu hafta için badem yasağı gelecek tarafımca ahaha. Fıstığı kaldıramıycam ama. Çok hoşuma gidiyor yemesi...

ÖĞLE
- 140 gr ızgara tavuk göğsü
- yanına domates piyazı, kırmızı lahana salatası
- 1/2 fincan lıght sütlü şekersiz kahve

Vallahi lımonla elma sirkesinin tadını hiç bir şeye değişmem. Salatalarla ferah ferah oluyor..
Kızlar bu ara bugün sabah 6:30 ta yaptım kahvaltımı öğleyi 13 de. Kan şekerim alt üst gezdim bugün. Kafası kopmuş tavuk gibiydim

Bu durumlarda iyi gelen şeyler var mı? Bir bileniniz var mı?

AKŞAM
- 80 gr hindi göğsü

Akşam 16 dan sonra ağıza fermuar

Ben de gözle görülür bir zayıflama olmadıkça tartışmıycam
Hayat zaten kolay değil bir de bunun için moral bozmak istemiyorum her sabah 100 gr indim 70 gr çıktım diye :)
Aslolan her zaman yoldur

Bu ara nedendir bilinmez baya göbeklendim
Dünkü taze fasulye ödem mi yaptı aybaşım mı yaklaşıyor yoksa yağ mı bilemiyorum

evet kesinlikle katılıyorum normalde ben her gün tartılmadan duramazdım hatta dediğim gibi her günkü kilo cetvelini çok seviyorum diye ama bu günlerde bu olay benim motivemi bozdugu için tartılmayacagım taki etrafımdakiler sen iyice zayıfladın diyene kadar inş sözümü tutarım

günaydın bu sabah gene yumurta bol yeşillik peynir acılı domates sosu yadim ve aralarda sade kahve çay öğlende dün hazırladığım haşlanmış yarmalı yogurt üzerine isot attım acı biber turşusu ile yiyeceğim akşamada gene caık ve bir dolma yemeyi planlıyorum inş
bu gün yürüyüş yapmam belki yarın sabah yapmayı planlıyorum çünkü haftada 4gün yürüsem diyorum

Kızlar tartıdaki sayı mayı umrumda değil
Aynaya bakınca şu yıllardır taşıdığım kalçamdaki yüklerden kurtulana kadar devam diyete :)
Yeter artık şöyle bir elbisenin içinde üzerine uzun bir şey giymeden salına salona gezmek istiyorum :)

Tatbiki kuvvetli ve sağlıklı durmak istemiyorum deri kemik kalana kadar devam etmiycem asla
Uyuşturucu bağımlıları gibi
Yemek yemeyi çok seviyorum böyle olmak için
Ama hala var :)

Bu ara yağlarımda benim gibi inatçı ahaha
Gitmiyorlar kardeşim
Valla isterki Mayıs ayı boyunca daha sürsün o yağlar gidecek!

Bugün fıstıktan başka yağlı tohum yemedim
Kendimle gurur duyuyorum
Hatta onu da mı kessem diyorum bir kaç gün
Yüzümde kocaman bir sivilce çıkmış bügün

Kızlar pes etmek yok diyete sabırla devam
En azından bir amacımız var
Inatçı yağlar savaş açıyoruz
Herkes dilediği kiloya ulaşana kadar

Şu anki boy ve kilonu öğrenebilir miyim? En son yazında 50' li kilolardan bahsediyordun?

Şu anki boy ve kilonu öğrenebilir miyim? En son yazında 50' li kilolardan bahsediyordun?

Sen ne zaman katılıyorsun canım aramıza :)
Ben sana bütün bilindik yemeklerin kilo yapmayan ve aslından daha lezzetli olan tariflerini verebilirim :)
Gelin hep beraber kurtulalım yıllardır yakındığımız fazlalıklardan
Inan bana ben de yemek yapmayı yemek yemeyi çok seviyorum
Yemeklerimi öyle bir şevkle yıyorum ki anlatamam
Zevk almak üzerine her şey :)

Bugün ne yedim kızlar?

Salı

SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- 100 kaloriye denk gelen Şam fıstığı
- 1/2 fincan sade lıght Sütlü kahve
- ıspanak soğan 1 yumurta beyazı kabartma tozu fırınlamıştım onu yedim

ÖĞLE
- daha önce de Bahsettiğim pizza dan yedim
- 1/2 fincan sade lıght Sütlü kahve

AKŞAM
- 130 gr ızgara hindi göğsü

Daha bitkisel olmam Lazım herhalde
Zayıflamıyorum bu aralar
16 dan sonra ağıza fermuar

Sizi takip ediyorum.Ben Ayça Kaya sayarak zayıflamayı yapmaya çalışıyorum.Ben de istikrar sorunu var.İki gün tam yapıyorum,üçüncü gün coşuyorum.Spora başladım ve eşimle dağ yürüyüşü yapıyoruz.Bir ileri bir geri gidip geliyorum.

bir şeyler yapmaya çalışmak en iyisi boş vermişlikten çok çok iyidir doğru yoldasımn ne yaparsan kardasın y abunuda yapmaz isek e o zaman daha çok kilo alacaktık

sabah kahvaltıda menemen yedim yeşillik peynir okulda yarım poaça yedim şimdide sade kahve içiyorum öğlenede ıspanaklı yumurta ve yarmalı yogurtlu soğuk çorba içeceğim inş

Canım o coşmaları hepimiz iyi biliyoruz
Kilonu koruman da iyi bir şey
Ben hep diyorum bu da bir başarı
Akşam yememe kararı alabilirsin Fıstık
Dağda Yürüyüş süper bir şey! Temiz havada her yönden fayda. Kilo vermek için değil insana huzur mutluluk fikrine bir dinginlik getiriyor yürümek
Öptüm seni

Canım baya hakimsin nefsine
Bana motivasyon oluyorsun
Seninle gurur duyuyorum
Kadının gücü !

bir şeyler yapmaya çalışmak en iyisi boş vermişlikten çok çok iyidir doğru yoldasımn ne yaparsan kardasın y abunuda yapmaz isek e o zaman daha çok kilo alacaktık

Haklısın .Sana ve ceruleanı hayranlıkla izliyorum.Çünkü iradeniz kuvvetli maşallah.

sabah kahvaltıda menemen yedim yeşillik peynir okulda yarım poaça yedim şimdide sade kahve içiyorum öğlenede ıspanaklı yumurta ve yarmalı yogurtlu soğuk çorba içeceğim inş

Doğru en azından kilo almıyorum ama bu balık eti halimden kurtulmak istiyorum.İnşallah başaracağım.

Sayfanizi begeniyorum azimli hatunlar var burda.bende cabalayanlardanim:) kolay olmasada ,arada kacirsamda devam ins.

Canım en basiti akşam belli bir saatten sonra yememe kararı almak :)
Saati sen belirle ve her Allah'ın günü o saatten sonra Ağzına lokma koyma
Çok şey fark ediyor

Inşallah hep beraber başaracağız
Ben azıcık verdim gibi geliyor
Ama fazla değil
Ne zaman gidecek bu yağlar yahu
Valla gıdım gıdım gidiyor
Sabrımı mı sınıyorlar nedir anlamadım
Hala 38 giyiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…