hoşgeldin canım bir zamanlar 75lerde 72 lerdeyken 55 bana hayal gibi geliyordu evlenmeden öncebile hep 58lerdeydim hiç 55 i hatırlamıyorudm ama geçen 54 hatta53 leri bile görmüştüm inş gene göreceğimSeverek okuyorum yazmak bugune kısmetmiş kilolarımız aynı hemen hemen bende 60 kg yum 55 olmak için ugrasıyorum bu arada günaydın demeyi unuttum
Tarifi paylaşırsan sevinirim.bu gün kendime atıştırmalık diyet kurabiyemden yapsam diyorum aslında kurabiyeyi keke çevrimişitm öyle olunca yemesi daha kolay ve yumuşak olduğu için sanki daha çok yiyor gibiyim kurabiye yapsam diyorum daha ser toluyor ve porsiyon kontrolu daha iiyi yapılıyor evdekilere yapayım bari onlarada kakaolu bir kurabiye yapayım
Tarifi paylaşırsan sevinirim.
Güzel tarif.Geçen gün bende kuru üzüm,ceviz,fındık,kuru kayısı,biraz süt,kakao rondodan geçirdim.Tatlı ve çikolata krizine birebir,hemde bağırsak çalıştırıyor.aslında ana madde şeker yerine pekmez tam bugday unu canım 2 yumurta isteğe baglı pekmez ama benyarım su bardağı pekmez kullanıyorum biraz süt sonra içine tarcın tam buğday unu yulaf ezmesi limon kabugu rendeliyorum kabartma tozunu ekleyip normal kurabiye hamurundan biraz cıvık olacak şekilde yapıyorum sonra içine biraz ceviz ekliyorum yağlı kagıtlı tepside pişiriyorum elinle şekil almaz ise kaşık yardımı ilede koyabilirsin cevizi sonradan eklememin sebebi kabartma tozu cevizlerin arasına girip acıtabiliyor ayrıca ceviz yerine üzümde ekleyebilirsin
Dün ne yedim?
Pazar
SABAH
- 1 Brezilya cevizi
- 10 Badem
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
- 1 yumurta, 80 kaloriye denk gelen beyaz peynir, ve ıspanaktan yaptığım karışımı fırına sürmüştüm onu yedim
Enfes olmuştu kıtır kıtır
ARA
- 100 kaloriye denk gelen şam fıstığı
ÖĞLE
- 140 gr ızgara tavuk göğsü
- yanına domates pıyazı, kırmızı lahana salatası
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
AKŞAM
- bir tabak taze fasulye yemeği
İçine 70 gr tavuk göğsü doğramıştım
16 dan sonra ağıza fermuar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?