hedef 53 kilo inş .

inş canım 36 beden olursun biz bayanlarda zaten beden takıntısı bir marka var bilmiyourm isim vermek dogru ourmu neyse çok bilindik bir marka spor kesim oldugu için bedenler yazılanın hep üstünde oluyor yani ben 38 beden giyerken o markanın ürünlerinde 36 beden giyinebiliyorum bunu bilmeme rağmen beni çok mutlu ediyor:)abur cubur konusunda bende aşırıya kaçmıyorum ayça kayanın dediği giib tiksindirmeye çalışıyorum yada zamanla onların yerine geçebilecek besinler keşfeince insan uzaklaşabiliyor en fazla bitter çikolata tüketirim o da türk kahvesinin yanında falan baze okulda arkadalarıma bakıyorum her tenfüs çikolotatarzı şeyler yiyebiliyorlar ben şaşırıyorum hazır gıda konusunda bende titiz olmaya çalışıyorum çünkü 2 tane çocuk olunca evde mesela biizm evde cips olmaz kola olmaz meyve suyu olmaz abur cubur dolabı olmaz kahvaltıda ekmeğe sürmek için çikolata olmaz sosis salam olmaz hazır poaça olmaz hazır pasta pek almayızçocuklar pudinge bayılıyorlar hazır puding bile almayıp evde un nişasta falan yaparım anlayacağın hazır gıdalar konusunda elimizden geldiği kadar kaçıyoruz ama mutlaka ev oturması misafir kabulleri pasta börekelr oluyor od da ölçülü geçen gün bir arkadaşım poaça yaptım hepsini girdim çıktım yedim diyor ben şaşırıyorum ama gel görki hala kilo sorunları ile ugraşıyorum

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan 61.0
21 nisan ?
sbırla diyet yapıyorum sayfanın adını değiştirsemmi:)

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan 61.0
21 nisan ?
sbırla diyet yapıyorum sayfanın adını değiştirsemmi:)

Canım sen hangi vakit tartılıyorsun?
Sabah aç karnına tartılman lazım
Akşam yiyip içtikten sonra değil :)

Canım o poğaçaları yiyen Arkadaşının kilo durumu ne peki
İşlenmemiş gıda yememeniz sağlığınıza bir yatırım
Gününü 3 gofretle geçiren zapzayıf olan Arkadaşlarım var
Sigara filan da içiyorlar açıkcası hiç imrenmiyorum
Ama örnek Alınacak tarafları da az yemek yemeleri
Sen de ben de iştahlılız öğle değil mi?
Bu nedenle kiloluyuz, çünkü gereğinden fazla yiyoruz
Sağlıklı ev yemeklerinininde fazlası kilo yapar
ölçülü yemek bak ölçülü yemeye dönünce nasıl kilo almıyorsun kaç gündür

Pazartesi

SABAH
- 1/2 fincan liıght şekersiz Sütlü kahve
- 1 Brezilya cevizi
- 10 badem
- 2 dolu yemek kaşığı yulaf, yarım fincan lıght süt ve 1/2 ufak muz ve 2 böğürtlenle yaptığım yulaf lapası

ÖĞLE
- AYÇA Kaya kabak Böreği :) (bol sebzeli, Acılı, 60 gr lor Peynirli, 1 Yumurtalı)
O kadar güzel olmuştu ki tabağıda yiycektim nerdeyse :)

AKŞAM
- 200 gr hindi göğsü

Ha birde yine 16 dam sonra bişiycik yemedim. :) nefse hakimiyet irade dısplin ne ararsan var şu Günler'de ben de ahaha

tabiki sabah aç karnına tartılıyorum canım :) o kadar kilo verme serüveninden sonra bunu biliyor olmamlazım:)

aslında kendimize haksızlık etmeyelim ben 61 kilo ve boy ile hala 38 beden yiyebiliyorum ki senin boyun ve kilona göre gayet iyisin ve 36 beden olmaya çalışıyorsun benim amacım o kadar kilolu yıllarımdan sonra tedbir almak önüne geçebilmek tabiki birde tartıdaki rakam takıntım yoksa geçen sene 54 kilo oldugumda ki boyum kısa kimse begenmedi çökmüşsün gibi duruyorsun diye zaten benim motivemi hep bu şekilde bozdular öncedende bahsettiğim gibi onları dinlememeyip rakamları takıntı etmeyetekrar döndüm :)

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan 61.0
21 nisan 61.4:):):) göründüğü gibi kahkahalar atıyorum neler yediğim ortada ama bende tık yok öncekiyaptıgım diyetlerden farklı olarak ekmek yemedim acaba metobolizmamımı yavaşlattı ayça kaya ekmek yemden olmaz diyorya acaba diyorum bir ara yine burda rastladığım 1 hafta sadece sabah akşam tavuk ve salta yemiştim ve gene bir gr gitmemmişti burdaki geçen yıllarımdaki paylaşımlarımda ve çok güzel kilo verdiklerimde ayça kayayı dikkaate alarak vermiştim azda olsa ekmek yemiştim bundada aslında yine ayça kaya mantıgı ile gidiyorum ama ekmek eksik bakalım bu gün 1 dilim ekmek yiyerek diyete devam değişim olacak mı
bir akşam şaşırtmak için akşam buğdaylı bir salata yedim hiç yemediğim bir saatte birazda ondan sabah fazla çıkmışımdır sonuçta 60 lardaydım ve kaç gündür wc ye çıkamıyorudm sabah çıktım mesela neyse gayet moralim yerinde hep dediğim giib sonuçta az iyyorum içim rahat devam kızlar yılmak yok

Canım ben yurt dışındayım bizim hanımlar hep etli butlu
Yabancılar Zayıf
3 bayan iş arkadaşım var hepsi benden Zayıf
Çok dikkat ediyorlar spor yapıyorlar sürekli
Bu iş arkadaşlarından biri hatta 2 çocuk annesi 40 Yaşında kadın
Şu anki kilomu bilmiyorum ama bacak boyu denen bir şey yok bende ve onu rağmen baya Yağlar var
Etli Butlu bit tavuğum ahahah

1,70 boyunda 55 kg Olanları düşünürsek benim 1,64 boyunda nerdeyse 60 kg olmam biraz normal değil :)
Evet çok şükür morbid obez değilim 32/34 de giymek istemiyorum ama o 36 bu yaz giyilecek arkadaş

Kızlar kızlar güzel kızlar :)
Tartım bugün geldi yarın yüzleşme zamanı! Umarım ağlamam tartıda ahahah
İnşallah 56 yı görürüm yarın :)
Bacaklarda çünkü inceleme var popo hala duruyor vallahi :)

Bugün ne yedim?

SABAH
- 2 dolu tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 1 yumurta beyazı, 1 küçük muz ve tarçınla yaptığım cupcakeleri yedim
- 5-6 böğürtlen
- 1 Brezilya cevizi
- 10 badem
- 100 kaloriye denk gelen çam fıstığı
-1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve

Fıstık veya bademi birisinden birini yememem gerekti ...

ÖĞLE
- 1 tatlı kaşığı zeytin Yağı ve kabak ve sebze ve 100 gr tavuk görüşüyle yaptığım sulu yemek

Tadı çok güzeldi. :) ne varsa sebze yemeklerinden var. Ege mutfağına hayranım bu sıralar

- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve

AKŞAM

- 100 gr hindi göğsü
Akşam 16'dan sonra bişiycik yemedim

inş merakla bekliyoruz yarını:) evet yurt dışında ve bizim kültür evet çok fark ediyor dedimya ben 155 falanımdır 54 kilo olmuştum şimdi boyaynı:) tabiki kilo 61 herkes çok iyyis zaten geçen seneki gibi inme 54 lere diyor sayısal olarak kilo vermem gerkiyor ama çevre baskımız bizim çok farklı zaten hep etrafımdakilerin yüüznden 54 iken 56-57 birde baktım 61 oluşum

13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan 61.0
21 nisan 61.4
22 nisan 61.4 ama dün gayet öğlen kahvaltıya davetliydim yedim oldukca kendime izin verevrek akşam 1 dilim ekmek ve mercimek yemeği yedim ve 61.4 ama öncekilerde resmen ç gezdim ve tartı yine 61 leri gösterdi bakalım vucudumu dinliyorum bakalım nasıl ve ne yiyerek veriyor :) zaten günlüğün amacıda bu değil mi neyse ben kaçar 23 nisan provalara

Ödemde olabilir mi acaba?Takip ediyorum.Listelerinde güzel.

vallahi bilemiyorum canımya ama hiç bu kadar hüsrana ugramamıştım daha öncelerde bu şekilde beslenip artı olarak ekmek yiyordum 1-2 dilim ve çok güzel sonuçlar alıyordum bu kez dedim ekmeğide kesersem daha hızlı inerim ama öyle olmadı gene dikkat ediyorum yıkılmadım ayaktayım:) çünkü kilomdan artık rahasız olmaya başladım hani sınırlar olurya şu anda o sınırdayım dikkat etmesem 2-3 kilo daha alsam artık eminim etrafımdan sen kilo aldın falan diyecekler birde ben kıyafetlerimi üzerime tam alırım yani 38 bedensem 36 bile lamaya çalışıyorum içine girmeye ee şimdi kilo alınca dar gelmeye başladılar bile yani dikket etmekten başka şansım yok

bu gün sabah 1 yumurta 1 dilim kepek ekmek biraz peynir 3 zeytin yedim öğlen 3 kaşık pilav sebze yemeği 1 dilim kemek akşamada bir şey yemesem sütlü kahve içsem diyorum çünkü sebze emği patatesli falan birşeydi karbonhidrat çok olduğu içinakşamı süt ile geçirmeliyim

merhaba kolay gelsin inşallah istediğin kiloyu yakalarsın bende bugun diyete başladım hedefim 53 :) günlüğünü takip etmeyi umuyorum :)

yürüyüş yapmayı çok istedimama havalar ısınmadı sünizitim oldugu içinde bu havadadad yürüyüş yapamıyorum bende geçen haftalarda a101 de egzerszi aletleri gelmiş ipli takımdan aldım ip atlayayım diyorum alt katım boş :)

Kızlar kızlar güzel kızlar :)
Bugün tartıldımmmm :)
55,5 kg
Gözlerime inanamadım sabah sabah
Bir kaç kez değişik yerlerde tartıldım
Hatta bir kere 55,3 kg gösterdi
Ama diğerlerinde hep 55,5 kg
Ben bu kiloyu son 10 yılda görmedim vallahi
En aşağı gördüğüm 56,8 kg dı oda deli gibi spor yapıyordum
Bekle beni 53 haftaya inşallah geliyorummmm :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…