Canım pasta Börek çikolata çörek yememek benim için bir kısıtlama değil çok şükür
Bunları bir tuzak bir zehir insanı miskinleştiren tontonlaştıran sürekli tatlı krizlerine sokan Şeyler olarak görüyorum ve vücuduma sokmak istemiyorum
O konuda rahatım, bu cepte bir kere :)
Benim sınavım duygusal yeme (akşam işten gelince mesela) ve miktar yani sağlıklı şeylerde bile tonganın ucunu kaçırıyorum ne yalan söyleyim
Yemişlere bayılıyorum mesela Fıstık Fındık filan...
Vakalım 8 gündür buraya yazdım yazalı bir taşkınlık olmadı
Kendime 2 hafta daha veritorum ondan sonra umarım 36 bedene kavuşurum :)
Sevgiler
13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan 61.0
21 nisan ?
sbırla diyet yapıyorum sayfanın adını değiştirsemmi:)
inş canım 36 beden olursun biz bayanlarda zaten beden takıntısı bir marka var bilmiyourm isim vermek dogru ourmu neyse çok bilindik bir marka spor kesim oldugu için bedenler yazılanın hep üstünde oluyor yani ben 38 beden giyerken o markanın ürünlerinde 36 beden giyinebiliyorum bunu bilmeme rağmen beni çok mutlu ediyor:)abur cubur konusunda bende aşırıya kaçmıyorum ayça kayanın dediği giib tiksindirmeye çalışıyorum yada zamanla onların yerine geçebilecek besinler keşfeince insan uzaklaşabiliyor en fazla bitter çikolata tüketirim o da türk kahvesinin yanında falan baze okulda arkadalarıma bakıyorum her tenfüs çikolotatarzı şeyler yiyebiliyorlar ben şaşırıyorum hazır gıda konusunda bende titiz olmaya çalışıyorum çünkü 2 tane çocuk olunca evde mesela biizm evde cips olmaz kola olmaz meyve suyu olmaz abur cubur dolabı olmaz kahvaltıda ekmeğe sürmek için çikolata olmaz sosis salam olmaz hazır poaça olmaz hazır pasta pek almayızçocuklar pudinge bayılıyorlar hazır puding bile almayıp evde un nişasta falan yaparım anlayacağın hazır gıdalar konusunda elimizden geldiği kadar kaçıyoruz ama mutlaka ev oturması misafir kabulleri pasta börekelr oluyor od da ölçülü geçen gün bir arkadaşım poaça yaptım hepsini girdim çıktım yedim diyor ben şaşırıyorum ama gel görki hala kilo sorunları ile ugraşıyorum
Canım o poğaçaları yiyen Arkadaşının kilo durumu ne peki
İşlenmemiş gıda yememeniz sağlığınıza bir yatırım
Gününü 3 gofretle geçiren zapzayıf olan Arkadaşlarım var
Sigara filan da içiyorlar açıkcası hiç imrenmiyorum
Ama örnek Alınacak tarafları da az yemek yemeleri
Sen de ben de iştahlılız öğle değil mi?
Bu nedenle kiloluyuz, çünkü gereğinden fazla yiyoruz
Sağlıklı ev yemeklerinininde fazlası kilo yapar
ölçülü yemek bak ölçülü yemeye dönünce nasıl kilo almıyorsun kaç gündür
Kızlar kızlar güzel kızlar :)
Tartım bugün geldi yarın yüzleşme zamanı! Umarım ağlamam tartıda ahahah
İnşallah 56 yı görürüm yarın :)
Bacaklarda çünkü inceleme var popo hala duruyor vallahi :)
Bugün ne yedim?
SABAH
- 2 dolu tatlı kaşığı yulaf ezmesi, 1 yumurta beyazı, 1 küçük muz ve tarçınla yaptığım cupcakeleri yedim
- 5-6 böğürtlen
- 1 Brezilya cevizi
- 10 badem
- 100 kaloriye denk gelen çam fıstığı
-1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
Fıstık veya bademi birisinden birini yememem gerekti ...
ÖĞLE
- 1 tatlı kaşığı zeytin Yağı ve kabak ve sebze ve 100 gr tavuk görüşüyle yaptığım sulu yemek
Tadı çok güzeldi. :) ne varsa sebze yemeklerinden var. Ege mutfağına hayranım bu sıralar
- 1/2 fincan lıght Sütlü şekersiz kahve
AKŞAM
- 100 gr hindi göğsü
Akşam 16'dan sonra bişiycik yemedim
13 nisan 61.4
14 nisan 60.6
15 nisan 61.0
16 nisan60.9
17 nisan 60.6
18 nisan 60.7
19 nisan 60.8
20nisan 61.0
21 nisan 61.4
22 nisan 61.4 ama dün gayet öğlen kahvaltıya davetliydim yedim oldukca kendime izin verevrek akşam 1 dilim ekmek ve mercimek yemeği yedim ve 61.4 ama öncekilerde resmen ç gezdim ve tartı yine 61 leri gösterdi bakalım vucudumu dinliyorum bakalım nasıl ve ne yiyerek veriyor :) zaten günlüğün amacıda bu değil mi neyse ben kaçar 23 nisan provalara
beklerim aslında güzel bir diyet elemanıydım ama neden böyle oldu bilmiyorummerhaba kolay gelsin inşallah istediğin kiloyu yakalarsın bende bugun diyete başladım hedefim 53 :) günlüğünü takip etmeyi umuyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?