Bulmuşken çalışın bence. Aşı ücretsiz diye biliyorum bu arada sağlık ocağında yapılıyorSelam kızlar 7 aylık kızım var. Sağlıkçıyım. 5 yıldır özel bir klinikte asistanlık yaptım. Çok zor şartlar altında mobingle. Benden sonra doktorum 4 asistan değiştirdi kimse dayanamadı bıraktı gitti siz düşünün.
Şuan tek maaşla tıkanmış durumdayız. Yaklaşık 30 gram altınımız gidicek. Çocuğun eksikleri aşıları muayeneleri sağlık sigortası derken inanılmaz eksiye düştük. Ee malum tek asgari ücretle geçinilmiyor kira olmasada. Eşimin işi sıkıntı tek diye kımıldamak istemiyor.
Neyse gelelim konuma. İşsizlik alıyorum 3 4 aya bitiyor. 8 bin hiçbirşeye yetmiyor sabitlerden bize kalan tutar 5 bin. Ne alayım 5 binle. Kısmi haftasonu iş baktım işsizlik aynı para zaten saçma olur dedim. İşsizlik bitince avm de işe gireyim dedim bilirsiniz 2 gün satış danışmanı mevzuları.
Bugün bi klinik aradı hibrit çalışma. 5 günden 4 günü evdesin. Prim asgari ve 7000 yemek. Evdeyim zaten yemek cepte.
Yarın gelin görüşelim dediler 2 kere cv incelemişler daha önce yaptığım işle aynı ünlü doktorların randevularını bilgi vermek randevu yazmak.
Cumartesi pazar tatilim. Eşim şuan boşver maaşın gidicek dondursakta ys işsizlik geri alamazsan dedi. Bende belki iyi iştir görüşeyim dedim. İşsizlik bitsin öyle mi iş arayayım bu işle görüşeyim mi bilmiyorum.
Bu şekilde çocuk yetiştirmeyi tahmin etmemiştim yaz geliyor gezeriz eğleniriz tatil yaparız diye düşünmüştüm ama sanırım her harcama bi çeyrek olucak. Geçici midir bu ekonomik sıkıntı büyüdükçe toparlarmıyız akıl istiyorum sizden.
4 5 doz özel aşı var. Fiyatlı oluyor epeyBulmuşken çalışın bence. Aşı ücretsiz diye biliyorum bu arada sağlık ocağında yapılıyor
1 güncük annem bakabilir.Imkanlar guzel gozukuyor fakat bakici konusunu nasil cozeceksin? Malesef is seni bulmuyor bulmusken dene derim
Menenjit özel 5000 tl. 3 doz olucak 2 ay arayla. Rotavirusüde devlet karşılamıyorBulmuşken çalışın bence. Aşı ücretsiz diye biliyorum bu arada sağlık ocağında yapılıyor
Bende bundan korkuyorum. Kızımı bırakıp komple işe giremem annem bakamaz. Ama hibrit 5 gün rahat işse cennetlik. Bizde göçtükBiz kiracıyız. Kızım şu an 3 yaşında
6 ay önce işe döndüm. Çalışmadığım 2.5 yılda biz de göçtükçe göçtük içeriye. Hala toparlanan bir şeyyok. Üstüne daha da artan bir borç ivmesi var. Ben de sağlıkçıyım, 30 bin tl maaş alıyorum özelde, 25 bin tl kira...
Eşime dedim işsizliği donduralım diye. Ya geri alınmazsa diyor. Benim ağustosta iş bulacağım ne malum ve biz o aya kadar eksiye düşüyoruz.Ben olsam çalışırdım, şartlar gayet iyi duruyor. Piyasa berbat konu sahibesi, bunu istemem yazdan sonra bakayım dersen iş bulamayabilirsin.
Siz evdeyken kim bakacak ama önemli olan o bebek 7 aylık artık hareketli zamanları baslar ek gıdası,aktivite yapması vs derken zorlanırsınız hele yavas yavas yürümeye baslasın o zaman daha da zor oluyor 1 dk yerlerinde durmuyorlar bebekle evden çalışma zor olur eğer bakacak birisi yoksa.1 güncük annem bakabilir.
Eşime dedim işsizliği donduralım diye. Ya geri alınmazsa diyor. Benim ağustosta iş bulacağım ne malum ve biz o aya kadar eksiye düşüyoruz.
1 güncük annem bakabilir.
Eşimle haftasonu hallederiz yemek seçmiyor eşim ev konusunda da karışmazHayir cocuk buyudukce hem is hem evde bebek olmaz sana tam gun bakici devreye girmeli, evde hem calisir hem bakarim diye birsey soz konusu degil bence.
Telefon çalmıyor hastalar bilgi bırakıyor ya da tomografi mr görüntüsü doktora atıyorum bilgilendiriyorum vs. Bazen 3 haftada gelen oluyor eski elemanlardan dedi.KoCan ne diyor hiç anlayamadım, iş bulmussun çalışacaksın, şartları da iyi daha ne işsizlik parasıbu işin şartları gayet süper bence kaçırma. 4 gün evdesin çocuklu insan için bulunmaz nimet. Doktor randevusu yazmak da bence çok çok zaman alan bir iş degil, telefon çaldıkça yapılan bir iş. Ben olsam bu işe balıklama atlarım.
Deneyeceğim. Belki iş benim kontrolümdedir. Sonuçta 1 ay deneme süresi benden bişey kaybettirmez diye düşünüyorumEş asgari olmasa çalışma derdim ama evden çalışıp bebe bakma nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?