Hem çocuk hem iş hayatı fikir.

Sunshine1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2021
10.244
9.361
198
27
Selam kızlar 7 aylık kızım var. Sağlıkçıyım. 5 yıldır özel bir klinikte asistanlık yaptım. Çok zor şartlar altında mobingle. Benden sonra doktorum 4 asistan değiştirdi kimse dayanamadı bıraktı gitti siz düşünün.
Şuan tek maaşla tıkanmış durumdayız. Yaklaşık 30 gram altınımız gidicek. Çocuğun eksikleri aşıları muayeneleri sağlık sigortası derken inanılmaz eksiye düştük. Ee malum tek asgari ücretle geçinilmiyor kira olmasada. Eşimin işi sıkıntı tek diye kımıldamak istemiyor.
Neyse gelelim konuma. İşsizlik alıyorum 3 4 aya bitiyor. 8 bin hiçbirşeye yetmiyor sabitlerden bize kalan tutar 5 bin. Ne alayım 5 binle. Kısmi haftasonu iş baktım işsizlik aynı para zaten saçma olur dedim. İşsizlik bitince avm de işe gireyim dedim bilirsiniz 2 gün satış danışmanı mevzuları.
Bugün bi klinik aradı hibrit çalışma. 5 günden 4 günü evdesin. Prim asgari ve 7000 yemek. Evdeyim zaten yemek cepte.
Yarın gelin görüşelim dediler 2 kere cv incelemişler daha önce yaptığım işle aynı ünlü doktorların randevularını bilgi vermek randevu yazmak.
Cumartesi pazar tatilim. Eşim şuan boşver maaşın gidicek dondursakta ys işsizlik geri alamazsan dedi. Bende belki iyi iştir görüşeyim dedim. İşsizlik bitsin öyle mi iş arayayım bu işle görüşeyim mi bilmiyorum.
Bu şekilde çocuk yetiştirmeyi tahmin etmemiştim yaz geliyor gezeriz eğleniriz tatil yaparız diye düşünmüştüm ama sanırım her harcama bi çeyrek olucak. Geçici midir bu ekonomik sıkıntı büyüdükçe toparlarmıyız akıl istiyorum sizden.

Bulmuşken çalışın bence. Aşı ücretsiz diye biliyorum bu arada sağlık ocağında yapılıyor

Bende bundan korkuyorum. Kızımı bırakıp komple işe giremem annem bakamaz. Ama hibrit 5 gün rahat işse cennetlik. Bizde göçtük

Ben olsam çalışırdım, şartlar gayet iyi duruyor. Piyasa berbat konu sahibesi, bunu istemem yazdan sonra bakayım dersen iş bulamayabilirsin.
Eşime dedim işsizliği donduralım diye. Ya geri alınmazsa diyor. Benim ağustosta iş bulacağım ne malum ve biz o aya kadar eksiye düşüyoruz.

1 güncük annem bakabilir.
Siz evdeyken kim bakacak ama önemli olan o bebek 7 aylık artık hareketli zamanları baslar ek gıdası,aktivite yapması vs derken zorlanırsınız hele yavas yavas yürümeye baslasın o zaman daha da zor oluyor 1 dk yerlerinde durmuyorlar bebekle evden çalışma zor olur eğer bakacak birisi yoksa.

Eş asgari olmasa çalışma derdim ama evden çalışıp bebe bakma nasıl olacak

Eşime dedim işsizliği donduralım diye. Ya geri alınmazsa diyor. Benim ağustosta iş bulacağım ne malum ve biz o aya kadar eksiye düşüyoruz.

KoCan ne diyor hiç anlayamadım, iş bulmussun çalışacaksın, şartları da iyi daha ne işsizlik parası bu işin şartları gayet süper bence kaçırma. 4 gün evdesin çocuklu insan için bulunmaz nimet. Doktor randevusu yazmak da bence çok çok zaman alan bir iş degil, telefon çaldıkça yapılan bir iş. Ben olsam bu işe balıklama atlarım.

Telefon çalmıyor hastalar bilgi bırakıyor ya da tomografi mr görüntüsü doktora atıyorum bilgilendiriyorum vs. Bazen 3 haftada gelen oluyor eski elemanlardan dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…