Hem çocuk hem iş hayatı fikir.

İnanın bilmiyorum tecrübe edinmedim sanırım 50 randevu atıyorlar ben kendim hallediyorum. Bebekle halledebileceğim bi iştir belki. Mesaj ve telefonla işim.

Yakın yerlerde baktı gideri azaltmak için ama yeni iş daha az maaş demek oluyor. Bir de tek emin olamadık. En azından toparlayana kadar çalışırdım diye düşündüm.

Onu kast etmemistim bebegin sorumlulugu artacak hem is hem evde bebek ayni anda bence imkansiz belki 9 kez sorun cikmaz ama 1 sefer buyuk bir sorun cikar bakici problemi cozersen gayet iyi bir is
Anladım canım ama eşim haftasonu temizlik çamaşır hallediyor. Evimede misafir gelmiyor öyle çok fazla. 9 6 dediler sabah güne biz 7 de başlıyoruz. Babamız gelince akşamları evi herşeyi topluyor. Yemek olarakta sadece makarna olsa bile yeter. Benim için zor oludak ama bu sıkışıklıkta bunaldım.

Hep dua etmiştim evden çalışan anneleri görünce. Keşke benimde öyle olsa hem kızımı büyütsem hem çalışsam demiştim. Annem yaşlı sürekli gelemez bakamaz. Görümcem var yakında oğlu işe gidince bazen kızımı görmeye geliyor severkende halledebilirim işimi. Tecrübem yok inanın görüşmeye gidip detay öğrenmekte istiyorum. Belki dicekler ki bebekle yapılmaz belki dicekler ki yapılır.

Bak onlari demiyorum yeni yurumeye baslayan bir bebek ile hic vakit gecirdin mi 1sn goz ayirmaman gerekiyor neyse yasarken tecrubene gore sekillenir is kacmaz ama evden calisip bebek bakilmaz ustune yemekten vs hic bahsetmiyorum.

Bak onlari demiyorum yeni yurumeye baslayan bir bebek ile hic vakit gecirdin mi 1sn goz ayirmaman gerekiyor neyse yasarken tecrubene gore sekillenir is kacmaz ama evden calisip bebek bakilmaz ustune yemekten vs hic bahsetmiyorum.
Ofise gidipte bakılmaz ee nolcak bu borçlar

Yorumlara bir göz gezdirdim de. Ben de hibrit çalışan bir insanım. Ayda 10-12 gün ise gidiyorum. Sadece gittiğim günler bebeğe bakmak için abla geliyor, onun haricinde diğer gunler kızım ve ben beraberiz. Şu anda size kolay geliyor ama realist olmak zorundayım, çok zor. O çocuk ilgi ister, oyun ister, devamlı cekistirir. Ben bu sebeple işlerimi geceleri, hafta sonları veya ekstra mesai yaparak dengeliyorum. Ancak ben iş yerimde 7-8 yıldır çalışıyorum. Karşılıklı iyi niyet çerçevesinde böyle, siz yeni baslayacaksiniz. Yanınızda en azından günde 3-4 saat bebeği idare edecek biri lazım yürümeye başladıktan sonra.

Evden çalışırım hem bebeğime,hem kendime,hem evime,hem eşime yeterim diye düşünme. Bu iş Home office olduğuna göre yoğun.
Eve yardımcı şart olur bence.

Ofise gidipte bakılmaz ee nolcak bu borçlar

Mecbur bakici seçenegi dusuneceksiniz, is ve bebek ustune karnini doyurabilirsen madalya vermeliler ama ben onlari saymadim yeni yurume ek gida onumuz yaz park istegi derken baska bir boyuta gececeksin ztn.

Bu iste iletisim on planda oldugu icin denge sansi bence yok o telefon hep acilacak veya mailler atilacak
10 da 9 kere sorun olmasada biri buyuk sorun olur

Bu iste iletisim on planda oldugu icin denge sansi bence yok o telefon hep acilacak veya mailler atilacak
10 da 9 kere sorun olmasada biri buyuk sorun olur
Evet, bu işte işlerin ivedi şekilde ilerlemesi gerekiyor. Benim isimde ben haftada birkaç kez anca telefonda konuşuyorum belki. Onu bile ofiste çalıştığım günlere göre ayarlıyorum. Ancak iş bence iyi, şu ortamda kesinlikle baslamali. Uygun birisini de bakması için bulmalı bence.

Bence de bastan tedbirli baslarsa sorun olmadan ilerler onu anlatmaya calismistim

Başvuruya gidersem karşılıklı konuşuruz diye düşündüm. Belki pazar günleri çalışıp randevu yazarım haftaiçi izin yaparım inanın bende bilmiyorum. Annem haftanın 2 günü gelebilir 3 gün zorlar tahminimce. Kızınız ne kadarlık ?

Evden çalışırım hem bebeğime,hem kendime,hem evime,hem eşime yeterim diye düşünme. Bu iş Home office olduğuna göre yoğun.
Eve yardımcı şart olur bence.
Yardımcılar sanki asgari istiyordu ben tüm maaşımı ablaya verirsem çalışmam mantıksız. Bebeğime ve kendime yetsem evim kalabilir. Olmaz mı yapamaz mıyım ?

Benim kızım 22 aylık. 6 aylıkken çalışmaya başladım ben. Açıkçası yüzyüze iletişimde her zaman süreç daha sağlıklı ilerler. Siz önce bir atlamayın, onların beklentisini iyice anlayın. Konusmanin seyrine göre bu düşüncenizi söyleyebilir misiniz onu bir tartın. Ama burası olmaz başka bir yer olur sizin çalışmanız gerekiyor. O sebeple çocuk için alternatifler düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…