- Konu Sahibi eylultamer
-
günlüğün hayırlı olsun cnm
ben de senle hemen hemen aynı kilodayım (bu ara aştım kendimi o ayrı) inmek istediğim kilo 52
ama bi türlü konsantre olamıyorum yinede deniycem tekrar benim listemde senin ki gibi az ve öz
başarabilsemm aahhhh çok rahat kilo veriyorum
yarın beraber başlayalım ne dersin?
sorma , ben de kendimi çok fena aştım
hadi o zaman birbirimizi motive ederek başlayalım , ve yaza kadar istediğimiz kilolarda olalım ...
ben bugün itibariyle başladım ... e hadi sen de gel bekliyorum
geldim geldim :)
nasılsın bakim?
ben menümü akşamları toptan yazıyorum
bugün uzun bi aradan sonra ilk defa 7 de kalktım :)
erkenden kahvaltımı ettim,akşamda en geç 5-6 gibi yiyip günü tamamlarım
iyiyim çok şükür ,
ben yukarıda yazdığım listeyle başladım :))
ordakileri harfiyen uyguluyorum ....
süpersinnn :))) hadi bakalım ....
biraz da yürüyüş veya spor , sonuç kaçınılmaz olacak inşalllah :)))
pes etmek yokkkk
sende süpersin :)
ben bu havada yürüyüş yapmayı düşünmüyorum maalesef çok soğuk ve ben hemen üşütürüm,bu da beni mahvederhavalar ısınınca artık
ama plates yapmayı planlıyorum bugünden itibaren
plates harika evet ...
ben de bu akşam evime yakın bir spor merkezi var , oraya gidip bi bakıcam ..
ücretini vs konuşmak için ...
ne demişler nerde hareket orda bereket dimi :))))
plates de yaptım bir süre , kesinlikle çokkk etkili ... hakkını verirsen gerçekten çok güzel sıkılaşma sağlıyor vücutta ..
aman dikkat et kendine , ısınma ve esneme hareketlerini yap mutlaka ....
biliyorum cnm :) plates geçmişim var baya uzun bi zaman bırakmasaydım aahh aahhh zaten hep yapıp bıraktığım için böyleyim
huhuuuu ben geldiim komşu nerelerdesiinn?
burdayım canım burdayım ...
vee sana güzel haberlerim var ...
2 kilo vermişim bileeeyaşasınnn .
tam gaz aynen listeye devam ediyorum ... ve akşamları iş çıkışı en az 40 dakika da yürüyorum ....
sen de ne var ne yok ??
oohh süpersinnn
bende okul açıldı falan bi koşturmaca içindeyim sorma gitsin çok yorgunum birazdan vurup kafayı uyuycam
kilom ne alemde bilmiyorum regl de olamadım onunda şişkinliği ve sıkıntısı içindeyim anlıycan berbat bi hafta geçiriyorum
anladım canım , Allah kolaylık versin sana
olsun bu haftayı atlat önümüzdeki hafta daha iyi olur inşallah , güzel haberlerini bekliyorum ...
sakın bırakmak yokkk ona göreee
aynen öyle cnm bu hafta çok saçma sapan bi haldeydim regl de oldum :) kurtuldum yani yarından itibaren güzel bi hafta beni bekliyooooo :)
yazdığın dıyet lıstesı cok guzel gozukuyor vallahı okuyunca canım cektı yanı :) gunlugume yazınca bı gırıp bakıyım dedım ne uyguladıgına :) bugun sabah kalktım once bır tatlı kasıgı ıngılız karbonatını agzıma tıkadım ve buyuk bır bardak suyla hemen yuttum. Sındırıme ve vucuttakı odemlere ayrıca ıdrar yolları ıltıhabına ıyı geldıgı soylenıyor. Bende ıdrar sokturucu ozellıge sahıp oldugu ıcın ıcıyorum. hemen pesındende 9 bıtkı karısımlı cayımdan ıcıyorum cok meshur belkı bılıyorsundur ( bu cayda afedersınız buyuk tuvalete cıkmada cok yardımcı oluyor ) Tabı bundan sonrada kahvaltıya baslıyorum bende beden egıtımı ogretmenlıgı sınavlarına hazırlanıyorum o yuzden dıyettede olsam gun ıcınde bol bol proteın almam gerektıgı ıcın 3 yumurta haslamasıyla gune basladım saat 10 da etı formun meyvelı buskıvısınden 3 adet yedım. oglen saat 13.10 da ıkı havuc ve yarım karnıbahar haslaması yedım. saat 16 da da ıkı kepce yesıl mercımek corbası ıctım ve onun hemen oncesınde de sabahkı form buskıvısınden ıkı adet yedım. bugunluk yemede gunu kapatıyorum. Cayımı ve suyumu ıcmeye devam ederım. Ve gece yatmadan hemen oncede bır yemek kasıgı elma sırkesıyle bır yemek kasıgı ıcme suyunu karıstırıp ıcıp oyle yatagıma gırıyorum :)
menün iyi ama ara öğün yapmıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?